Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Δία , Κυνηγήστε την τύχη σας …


Επιτυχία, εύνοια, καλή τύχη, αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που όλοι μας επιθυμούμε να έχουμε στην ζωή μας, πόσες φορές όμως η επιλογή της  χρονικής στιγμής  για να ξεκινήσουμε κάτι είναι πραγματικά η σωστή;

Μια από τις πιο τυχερές στιγμές της χρονιάς είναι στις 09/09 όπου ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (17ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για να προωθήσουμε τα νέα επαγγελματικά μας σχέδια, θα καταφέρουμε να βρούμε εύκολες λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν, θα γνωρίσουμε ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, θα προχωρήσουμε σε πετυχημένες προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές, θα έχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε τα μελλοντικά μας πλάνα στα οποία οι προοπτικές θα είναι κάτι παραπάνω από ευοίωνες, με λίγα λόγια σε ότι και αν κάνουμε η τύχη θα είναι αρωγός μας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ καλή περίοδος ξεκινά για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Αυτές τις ημέρες θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε, σωστά θα απογειώσουν την καριέρα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον έχετε την βοήθεια ισχυρών προσώπων τα οποία πιστεύουν σε εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια τόσο εντός όσο και εκτός χώρας, ενώ η πρόταση για ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Όσοι από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε ευνοϊκές για εσάς ρυθμίσεις, ενώ από την άλλη  θα έχετε και πολύ τυχερές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες οι ρυθμοί της καθημερινής ζωής κάθε άλλο παρά ήρεμοι και βαρετοί μπορούν να χαρακτηριστούν . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερου, σας υπόσχονται μια τυχερή επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας ανοίξει το δρόμο για μεγάλες επιτυχίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο η σχέση σας με τον / την σύντροφο σας θα ανανεωθεί.

ΛΕΩΝ

Η ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένατε θα εμφανιστεί μπροστά σας. Εσείς οι Λέοντες, κάτω  από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι και το κλειδί για όλες τις μελλοντικές επιτυχίες που θα ακολουθήσουν στην καριέρα σας, και φυσικά θα συνοδεύεται και με την ανάλογη οικονομική επιβράβευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ακουστεί κοινότυπο, αλλά, η τύχη αυτές τις ημέρες είναι με το μέρος σας. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε και τα γενέθλια σας αυτές τις ημέρες η επιρροή της θετικής όψης τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Δία θα σας συνοδεύει και σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, αυτό σημαίνει ότι, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, να βρείτε εύκολες λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, θα προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες, θα έχετε εύνοια στον έρωτα, ενώ η λάμψη και η γοητεία σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΖΥΓΟΣ

Παρασκηνιακές συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι και εξωστρεφείς είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται, ενώ οι προσκλήσεις που έχετε από φίλους διαδέχονται η μια την άλλη.  Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε, κάτω από την επιρροή της  όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι να πάτε στις φιλικές εκδηλώσεις που θα σας καλέσουν, γιατί οι γνωριμίες που θα προκύψουν σε αυτές θα είναι πολύ τυχερές όχι μόνο για το επαγγελματικό αλλά κυρίως για το προσωπικό σας μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πολύ δυναμική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία φέτος στο ζώδιο σας, σας έχει βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Αυτές τις ημέρες η εύνοια της τύχης  για εσάς τους Αιγόκερους συνεχίζεται, με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον Δία ο οποίος θα συνεχίσει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, η οποία θα φέρει στο δρόμο σας τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα σε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά νιώθετε για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω και να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό ακόμη να μείνει μυστική, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας κρυφός έρωτας θα σας αναστατώσει.

ΙΧΘΥΣ

Ξεχωριστά πρόσωπα έχουν μπει τον τελευταίο χρόνο στην ζωή σας. Αυτό θα συνεχιστεί και αυτές τις ημέρες, καθώς κάτω από την επιρροή της όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από την παρέα των φίλων σας θα γνωρίσετε το τυχερό σας αστέρι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!