Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!


Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρειάζονται για να πετύχουμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Πολλές φορές όμως η επιβράβευση αυτή μπορεί να καθυστερήσει ή να έρθει μετά από πολλά εμπόδια και δοκιμασίες που θα χρειαστεί να περάσουμε, όταν όμως έρθει είναι δική μας και δεν μπορεί να μας την πάρει πίσω κανένας, σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει ο Κρόνος ο οποίος μπορεί να μας δυσκολεύει στο τέλος όμως ως δίκαιος και απαιτητικός δάσκαλος δίνει την επιβράβευση του.

Τα ξημερώματα στις  18/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα αναλάβουμε νέες ευθύνες είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές με ευχαρίστηση, οι αποφάσεις που θα πάρουμε για το μέλλον μας θα είναι μετά από ώριμη σκέψη, θα βρεθούμε δίπλα σε σημαντικά άτομα τα οποία θα μας βοηθήσουν και θα μας βάλουν κάτω από την ομπρέλα προστασίας τους.

Θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό, με την συμπεριφορά μας θα δείξουμε σε όλους ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν, θα ακολουθήσουμε με σεβασμό τους κανόνες και τους όρους που θα μας βάλουν οι άλλοι, ενώ η προνοητικότητα μας θα μας βοηθήσει να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία χρόνια παρόλο που δουλεύατε πάρα πολύ νιώθατε ότι οι προσπάθειες σας πήγαιναν στο κενό. Η ώρα όμως της επιβράβευσης ήρθε επιτέλους και για εσάς, η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει αυτό για το οποίο τόσα χρόνια δουλέψατε ακούραστα, την επιβράβευση των προσπαθειών σας  και την επαγγελματική σας καταξίωση. Άλλωστε το μάθημα που πήρατε τα τελευταία χρόνια είναι να μένετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας και να μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ                                                                                                                                       

Σίγουροι για το μέλλον είστε πλέον  εσείς οι Ταύροι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε γερές βάσεις τα μελλοντικά σας σχέδια και αυτό γιατί έχετε εστιάσει την προσοχή σας στις λεπτομέρειες και είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του και να κινηθείτε με στρατηγική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας από τους τομείς που σας δυσκόλεψε τα τελευταία χρόνια είναι ο τομέας των οικονομικών. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τους σωστούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους με τέτοιο τρόπο και να είστε συνεπείς σε αυτές, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να μην σας δώσει τα χρήματα που επιθυμείτε, ωστόσο, θα είναι σταθερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονο επαγγελματικό και προσωπικό ενδιαφέρον έχει αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους  Καρκίνους. Η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις και το πιο σημαντικό θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επικοινωνία με τον / την σύντροφο σας θα αποκατασταθεί.

ΛΕΩΝ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα καταφέρετε να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας, αποδεικνύοντας σε όλους την αξία σας, ενώ οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας ενθουσιάσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση η οποία θα σας ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοβαρές αποφάσεις είστε έτοιμοι να πάρετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.Η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει  να βάλετε σε σταθερές βάσεις ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο σχεδιάζετε εδώ και καιρό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς μετά από ώριμη σκέψη, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε στην σχέση σας με τον/την σύντροφο σας σε επόμενο στάδιο.

ΖΥΓΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε με ιδιαίτερη σοβαρότητα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα βήματα που θα κάνετε τόσο για εσάς όσο και για την οικογένεια σας, ενώ είστε σίγουροι ότι κανένας δεν θα καταφέρει να ανακόψει την πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα κάνετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με άτομα τα οποία βρίσκονται σε θέσεις ισχύος και με την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα σας να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή σας διάθεση και η παιδικότητα σας πολλές φορές δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις στον επαγγελματικό  σας κύκλο. Αυτές τις ημέρες, και κάτω από την όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αποδείξετε σε όλους την αξία σας, και να δείξετε σε όλους ότι όχι μόνο μπορούν να σας εμπιστευτούν, αλλά στα δύσκολα μπορείτε να δώσετε τις καλύτερες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πειθαρχεία και η αφοσίωση σας στους στόχους είναι και το μυστικό της επιτυχίας των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη σας  Κρόνο ο οποίος θα συνεχίσει για λίγες ημέρες ακόμη την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με σωστά μελετημένες κινήσεις, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τις μελλοντικές σας επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στρατηγικές κινήσεις κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βάλετε στόχους τους οποίους είναι εφικτοί και μέσα από σκληρή δουλειά μπορείτε να πετύχετε, ενώ αρκετοί από εσάς εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσετε να έρθετε σε επαφή με οικονομικά ισχυρά πρόσωπα πίσω από κλειστές πόρτες. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Σε πετυχημένες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θέλετε να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα να κερδίσετε την εύνοια ενός σημαντικού προσώπου, αφού δείξετε ότι μπορείτε να λειτουργείτε με κανόνες και να μην παραβιάζετε τα όρια του.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!