Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Αναγέννηση και ευκαιρίες …


Η ικανότητα μας να αλλάζουμε και να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις συνθήκες είναι αυτή που μας βοηθάει να γίνουμε πιο ισχυροί.

Η προσαρμογή στις νέες συνθήκες και η μεταμόρφωση μας είναι δουλειά του Πλούτωνα που ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τους προσωπικούς πλανήτες άλλες φορές γίνεται πιο εύκολα και άλλες πιο απαιτητικά.

Στις 14/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 35’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα έχουμε την ικανότητα να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας πιο ισχυροί.

Οι αποφάσεις που θα πάρουμε για σημαντικά προσωπικά και επαγγελματικά θέματα θα είναι τελεσίδικες, θα ανακαλύψουμε τους κρυφούς μας εχθρούς αλλά και τις ενέργειες που γίνονται πίσω από την πλάτη μας, θα έρθουμε πολύ κοντά σε σημαντικά πρόσωπα με τα οποία θα μας πάρουν κάτω από την προστασία τους.Θα κάνουμε νέα ξεκινήματα κλείνοντας παράλληλα οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, θα ανακαλύψουμε κρυφές πτυχές των υποθέσεων που μας απασχολούν.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σε ιδιαίτερα δυναμική φάση ζωή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετική για τις εργασιακές σας υποθέσεις, αφού το ταλέντο και οι ικανότητες σας ήρθε η στιγμή να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν. Φυσικά, για τους περισσότερους από εσάς αυτό σημαίνει νέες ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη ορμή τα νέα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία όταν υλοποιηθούν θα αλλάξουν ριζικά την πορεία της ζωής σας. Αρκεί να το πιστέψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας από τους τομείς που σας απασχολεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είναι τα οικονομικά σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά και αμετάκλητα μια οικονομική σας υπόθεση που σας απασχολεί καιρό, και να ξαναβρείτε την χαμένη σας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα χείλη των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πετυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας θα αποκατασταθεί.

ΛΕΩΝ

Πιο ισχυροί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας και να δείξετε σε όλους ότι είστε αναντικατάστατοι, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα αλλάξει ριζικά την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας φέρουν την επιτυχία και θα σας βάλουν στο κλαμπ των ισχυρών, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αναγεννηθείτε μέσα από ένα νέο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αποκαλύψεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Οι αποκαλύψεις αυτές θα είναι η αφορμή για να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ενδιαφέρουσα έχει γίνει αυτή τη χρονική περίοδο η κοινωνική σας ζωή. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά σε ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα σας πάρουν κάτω από την προστασία τους, ενώ με την βοήθεια τους θα καταφέρετε να εξελιχθείτε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συνεργασία  η οποία θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους την αξία σας. Η επιτυχία σας θα είναι το διαβατήριο για να αναγεννηθείτε επαγγελματικά και συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ολική μεταμόρφωση, αυτή είναι η φράση που σας ταιριάζει απόλυτα τα τελευταία χρόνια. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα σας βοηθήσει να δρομολογήσετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία σας. Άλλωστε όπως είναι γνωστό ο έρωτας μεταμορφώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανανεωμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από εσάς και τους κρυφούς εχθρούς που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας, ώστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε συναισθηματικά και σεξουαλικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα αφήσετε τους συναισθηματισμούς να σας κρατήσουν πίσω.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!