Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα , Με οδηγό την διαίσθηση …


Οι ανατροπές που έχουν γίνει στην ζωή μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογική μας διάθεση.

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτήν την κατάσταση, είναι να αφήσουμε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και να οραματιστούμε το μέλλον μας, όσο και αν ακούγεται παράδοξο,  με τα πιο φωτεινά χρώματα.

Σύμμαχος μας σε αυτό θα είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στις 10/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (18ο 16’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα εκμεταλλευτούμε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε από οτιδήποτε μας έχει κουράσει κυρίως συναισθηματικά, θα ονειρευτούμε το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον, θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα και αυτό θα μας βοηθήσει να διοχετεύσουμε δημιουργικά το άγχος μας.

Θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μας, θα δείξουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας, ενώ με την βοήθεια της διαίσθηση μας θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας απασχολούν ή μας έχουν δυσκολέψει.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το μυαλό σας είναι στα οικονομικά σας και ιδιαίτερα στις εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Τράπεζες, Ταμεία). Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα λειτουργήσει ευεργετικά καθώς θα σας βοηθήσει  να βρείτε λύσεις στις υποθέσεις που σας απασχολούν με οδηγό την διαίσθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να χτίσετε γέφυρες και να έρθετε και πάλι κοντά με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνοντας τέλος στις διαμάχες και τις παρεξηγήσεις που προηγήθηκαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές ευθύνες έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του  Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες, ενώ θα λάβετε και την αναμενόμενη επιβράβευση από τους προϊσταμένους σας. Έχετε λίγη υπομονή και να είστε σίγουροι ότι η καριέρα σας πολύ σύντομα θα απογειωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με θετική διάθεση θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το επίσης  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας δώσει την ορμή που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε με αισιοδοξία τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Το χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση θα επιστρέψει και πάλι στην ζωή σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές  εκκρεμότητες , τόσο της οικογένειας σας όσο και προσωπικές σας, οι οποίες σας ταλανίζουν καιρό, και να νιώσετε και πάλι σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το μέλλον σας, έστω και αν για κάποιους άλλους την δεδομένη στιγμή αυτό μπορεί να φαίνεται βουνό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσετε τους επικοινωνιακούς σκοπέλους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις προσωπικές και στις φιλικές σας σχέσεις και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας με ιδιαίτερη ευκολία. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε στους άλλους και την πιο τρυφερή σας πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Με πολύ δυναμικό τρόπο θα μπείτε μπροστά και θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία, για την οποία δουλεύετε εδώ και καιρό, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε για άλλη μια φορά και θα σας δώσει την επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα κάνουν πιο αρμονική  την καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική σας πλευρά, εκφράζοντας τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα τον / την σύντροφο σας καθώς θα του δείξετε χωρίς φόβο την πιο ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ονειρευτείτε το προσωπικό και οικογενειακό σας μέλλον και να αρχίσετε να το σχεδιάζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας και να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, πολύ σημαντικές θα είναι για εσάς και οι παρεμβάσεις τους, καθώς θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ευχάριστο διάλειμμα στις πολλές υποχρεώσεις σας θα είναι οι επόμενες ημέρες για εσάς τους Υδροχόους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να παγιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας με την καλή και αποτελεσματική σας δουλειά, ενώ, ο τρόπος που θα διαχειριστείτε μια κατάσταση που θα προκύψει αυτές τις ημέρες, θα είναι το κλειδί για τις μελλοντικές σας επιτυχίες.

ΙΧΘΥΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα βοηθήσει αρκετούς από εσάς να λύσετε μια γραφειοκρατική υπόθεση που σας ταλαιπωρεί καιρό με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά σας βήματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!