Τετράγωνο ανάδρομου Δία – Ποσειδώνα , προσοχή στις μεγάλες προσδοκίες…


Στις 16/06 θα έχουμε για 2η φορά συνάντηση δύο σημαντικών κυβερνητών σε όψη τετραγώνου στο Μεταβλητό Σταυρό , δηλαδή του κυβερνήτη του Τοξότη  Δίας ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του,  με τον κυβερνήτη των Ιχθύων τον Ποσειδώνα (18ο 43’). Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης,  έχει άμεση σχέση με την δικαιοσύνη,  την επέκταση, και την διδασκαλεία, ενώ ο Ποσειδώνας έχει σχέση με το θείο, την έμπνευση, την καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά και με  τα φάρμακα, την Χημεία, τη Μεταφυσική, και την ανάγκη μας να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου ανάδρομου Δία – Ποσειδώνα θα μας δημιουργηθούν υψηλές προσδοκίες,  θα παρασυρθούμε πιο εύκολα σε πάθη και φαντασιώσεις , είναι πιθανό να πέσουμε εύκολα θύματα απάτης (είτε οικονομικής είτε θύματα επικίνδυνων θρησκευτικών – μεταφυσικών ομάδων), ενώ είναι πιθανό να δώσουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες) του 2υ δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες για μια νέα συνεργασία η οποία είτε θα μείνει στα χαρτιά, είτε όταν υλοποιηθεί δεν θα είναι όπως εσείς περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ανάδρομος  Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις νέες οικονομικές σας συνεργασίες και ιδιαίτερα με όσους σας υπόσχονται πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτή  χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να είστε ευάλωτοι στις υποσχέσεις φίλων και συνεργατών που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι η καθημερινότητα σας κουράζει. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να ενισχύσει τις τάσεις φυγής σας με αποτέλεσμα να μπερδεύετε την πραγματικότητα με την φαντασία.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς εσείς οι Λέοντες. Προσοχή όμως γιατί, εξαιτίας της  επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να πέσετε θύματα ψεύτικου θαυμασμού και υποσχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να σας οδηγήσουν  σε σχέσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές.

ΖΥΓΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής είναι πολύ έντονοι αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας και να σας οδηγήσει σε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σας εκθέσουν τόσο στους φίλους όσο και στους συναδέλφους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα οικονομικά σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο, εξαιτίας  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε περιττές σπατάλες στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή του αντικειμένου του πόθου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Και αυτό γιατί,   ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Δίας ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας , και  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον  Ποσειδώνα, θα θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να μην βλέπετε καθαρά τις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε με τις αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον της οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη φωνή της λογικής θα πρέπει να κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν, στις συζητήσεις που θα έχετε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας να αποφύγετε να πάρετε θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Προσοχή όμως γιατί,  εξαιτίας της  επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό ορισμένα άτομα από το φιλικό σας κύκλο να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας αλλά και της εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, είναι πιθανό οι συζητήσεις που θα έχετε για μια νέα δουλειά να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!