Νέα Σελήνη-Ολική έκλειψη Ηλίου και πως θα μας επηρεάσει…


Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου είναι και Ολική Έκλειψη Ηλίου. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια πολύ ισχυρή Νέα Σελήνη , η οποία θα μας επηρεάσει για αρκετούς μήνες, ωθώντας μας να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Εκλείψεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά σημαντικοί δείκτες αλλαγών, οι οποίοι μας δείχνουν τα αποτελέσματα τους σε βάθος χρόνου.

Η Ολική Έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 02/07 στις 10:16 μ.μ.  στο ζώδιο του Καρκίνου (10ο 37’ ), δεν είναι ορατή από την Ελλάδα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Ολικής Έκλειψης Ηλίου- Νέας Σελήνης για την Ελλάδα είναι στην 5ο 24’ του Σταθερού Υδροχόου.

Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης στο χάρτη της Ηλιακής Έκλειψης γίνεται στον 6ο Ηλιακό οίκο σε όψη αντίθεσης με τον  Κρόνο γεγονός που σημαίνει ότι θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε ότι έχει σχέση με την εργασία, δηλαδή,  νέες ευθύνες και επιβράβευση μετά από προσπάθεια, συνέπεια και αφοσίωση στους στόχους. Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη με τον Ωροσκόπο της Έκλειψης, μας προετοιμάζει για σημαντικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Ερμή και τον Άρη, θα ανεβάσει τους τόνους στην επικοινωνία με τους φίλους και τους συνεργάτες μας, ενώ θα είναι και η αιτία για αρκετά μικροατυχήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας εξαιτίας του εκνευρισμού ή της βιασύνης μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Ωροσκόπο της Ολικής Έκλειψης Ηλίου θα ενισχύσει το αίσθημα του ανικανοποίητου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα μεγαλόπνοα σχέδια και τις σημαντικές δεσμεύσεις.

Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής και ο Άρης με την Δήμητρα, ευνοεί την προβολή σημαντικών προσώπων. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Δία – Ποσειδώνα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα όμορφα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη και Ολική Έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, για αρκετούς από εσάς  θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην οικογένεια σας, πολλές από αυτές κάθε άλλο παρά δυσάρεστες θα είναι, μόνο που θα φέρουν μαζί τους και ευθύνες. Ενώ για άλλους, σημαίνει ότι θα πρέπει να ξαναγυρίσετε στις ρίζες σας για να πάρετε την δύναμη που χρειάζεστε ώστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στην καριέρα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές αρχίζουν να γίνονται καθημερινότητα σας. Η Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και προβάλετε τις σκέψεις και τον εαυτό σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε ότι απελευθερώνεστε, ενώ δεν θα διστάσετε να έρθετε και αντιμέτωποι και με τα οικεία σας πρόσωπα αν χρειαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την επαναξιολόγηση των αξιών σας θα κάνετε εσείς οι Δίδυμοι. Η Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τι έχει πραγματικά αξία για εσάς και ποια πράγματα ή ανθρώπους έχουν αξία για εσάς και  αξίζει να κρατήσετε στην ζωή σας .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο σας θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να συστηθείτε από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα φύγουν από τη ζωή σας και στη θέση τους θα μπούνε νέα πρόσωπα.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε το μέλλον σας με χαμόγελο και αισιοδοξία και να μην λυπηθείτε για ότι έκλεισε τον κύκλο του και φεύγει.

ΛΕΩΝ

Με την πιο εσωτερική σας πλευρά θα σας φέρει σε επαφή  η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, εσάς τους Λέοντες. Κάτω από τη επιρροή της θα έρθετε σε επαφή με τα βάθη της ψυχής σας και θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την ζωή σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να προχωρήσουν σε σχέσεις τις οποίες θα κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή θα φέρει  η Νέα Σελήνη- Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Παρθένους. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα με τα οποία θα μοιράζεστε τις ίδιες κοινωνικές ανησυχίες, ενώ είναι πιθανό να φύγουν από τη ζωή σας πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία δεν έχετε πλέον κανένα κοινό σημείο επαφής.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, ενώ άλλοι να αναλάβετε νέες ευθύνες οι οποίες θα αλλάξουν και την δημόσια εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, για αρκετούς από εσάς θα ανοίξει την πόρτα για Σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό. Ενώ άλλους, θα τους ωθήσει να αλλάξουν την φιλοσοφία της ζωής τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα οικονομικά σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ υπόσχεται ότι θα σας φέρει και νέες οικονομικές συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σας ωθήσει να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τους νικήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι και συνεργάτες σε πρώτο πλάνο. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, έχει ένα και μόνο σκοπό, να σας απαλλάξει από τοξικές σχέσεις. Όσο σκληρό και να ακούγεται μέσα στους επόμενους μήνες θα φύγουν άνθρωποι από τη ζωή σας οι οποίοι το μόνο που κάνανε είναι να σας κρατάνε πίσω και θα δώσουν την θέση τους σε νέους συντρόφους και συνεργάτες με τους οποίους θα εξελιχθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις νέες ευθύνες που θα αναλάβετε και ταυτόχρονα να οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή.

ΙΧΘΥΣ

Το μήνυμα της Ολικής Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, είναι έρωτας και δημιουργία. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε δημιουργικές ιδέες, ενώ ένας νέος έρωτας που θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας και θα ανατρέψει ευχάριστα τις ισορροπίες σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!