Η Αντωνία, η Κλεοπάτρα και η Ηλιακή έκλειψη…


Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Η Αντωνία δουλεύει σε ένα γραφείο που ακόμα δεν έχει καταλάβει με τι ασχολείται ή τι είδους υπηρεσίες παρέχει. Είναι λογιστικό, χρηματιστηριακό, χρηματοπιστωτικό, ξεπλένει μαύρο χρήμα… κάτι τέτοιο εν  πάση περιπτώσει. Δεν την πολύ νοιάζει όμως γιατί είναι πρακτικός άνθρωπος. Των αριθμών. Θέλει να δουλεύει στο ωράριο της, να πληρώνεται στην ώρα της, να έχει την ησυχία της και τους 2 σκληρούς της δίσκους. Τον αληθινό που τον έχει πάντα μαζί της και τον άλλο που είναι σταθερά συνδεδεμένος με το pc στο γραφείο- και που έχει όλα τα αρχεία που μπορούν άνετα να δουν και να ελέγξουν οι ενδιαφερόμενοι (τράπεζες, εφοριακοί και υπουργεία).

Η κολλητή της, η Κλεοπάτρα, δουλεύει σε ένα αστρολογικό site – πολύ καλό- που λέγεται oroskopos.tv , και έτσι έχει πρώτη απ΄ όλους όλα τα νέα που αφορούν στους πλανήτες, στα άστρα και στα ζώδια. Ως πρακτικός άνθρωπος- των αριθμών όπως είπαμε – λατρεύει την αστρολογία, και θεωρεί πολύ τυχερό τον εαυτό της που η κολλητή της έχει αυτή την δουλειά.

  • Ντλιν ντλιν… ο γνωστός ήχος την ειδοποιεί πως ήρθε mail. Το ανοίγει. Κατά φωνή! Μήνυμα από την Κλεοπάτρα. Το διαβάζει με βουλιμία….

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 26/12

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω (4ο 06’) με την συμμετοχή του Δία, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) στους οποίους θα φέρει σημαντικές αλλαγές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή, την οποία θα δουν πολύ σύντομα να μεταμορφώνεται. Επίσης, για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους) αυτή η Έκλειψη θα τους φέρει ένα νέο έρωτα ή σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στους Ταύρους; Τι θα γίνει στους Ταύρους; Θα έχουν νέο έρωτα οι Ταύροι; Η Αντωνία έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. Είναι Ταύρος βλέπετε. Τα δύο πρώτα πράγματα που της ήρθαν στο νου, ήταν να κοιτάξει την ημερομηνία – 11 Δεκεμβρίου- και μετά, να πάει μέχρι την τουαλέτα. Έριξε λίγο παγωμένο νερό στο πρόσωπο της και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Δεν της άρεσε αυτό που είδε. Σαν να έχει παχύνει λιγάκι. Σαν να κρέμασε το δεξί της μάγουλο. Ή είναι το αριστερό; Πάντα μπερδεύεται όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Σαν να είδε κάποιες- λίγες λευκές τρίχες στους κροτάφους της και δυο-τρεις καινούργιες ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια.

Δεν είναι δυνατόν! Με αυτά τα χάλια θα περιμένει την ηλιακή έκλειψη στις 26 του μήνα; «Γαμώ το κέρατο μου», σκέφτηκε. Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, στις 26 Δεκεμβρίου η ηλιακή έκλειψη θα της φέρει ένα νέο έρωτα… κι΄ αυτή είναι στα μαύρα της τα χάλια.

Βουρ πίσω στο γραφείο της. Βουτάει το τηλέφωνο και καλεί την Κλεοπάτρα. Πρέπει άμεσα να καταστρώσει σχέδιο. Μαγαζιά για ψώνια. Ρούχα, παπούτσια, τσάντα. Εσώρουχα οπωσδήποτε. Ένα πολύ σέξι νυχτικό- μην την βρει ο νέος έρωτας με τις βαμβακερές πιτζάμες- σαν αυτές που φόραγε ο πατέρας της. Κομμωτήριο για αποτρίχωση, μπικίνι, και βαφή ρίζας. Άκου εκεί άσπρες τρίχες. Ουστ! Η Κλεοπάτρα το σήκωσε αμέσως…

  • Έλα Cleo, πως μου τον είπες εκείνον τον γιατρό με τα botox, τα εμφυτεύματα και το υαλουρονικό; Τι γιατί παιδί μου… πλησιάζουν Χριστούγεννα- γεννήθηκε ο Χριστός, και εγώ θα είμαι σ΄ αυτά τα χάλια; Αααα επίσης θέλω την διατροφολόγο σου. Μέχρι 26/12 πρέπει να έχω χάσει 18 κιλά. Προλαβαίνω;

 

Νίκος Μουρατίδης



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!