Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/1 – 2/2/2020


Κριέ ψάξου ερωτικά

Λεφτά υπάρχουν φίλε αλλά τα έχουν λίγοι. Κι επειδή την εβδομάδα αυτή, θα ξεφεύγει στο ωραίο το ματάκι σου, κάνε τα κουμάντα σου για να μη ξεμυαλιστείς και στο τέλος μείνεις, ταπί και ψύχραιμος. Το “ψύχραιμος” άστο δε σε αφορά. Γράψτα όλα εκεί που τους αξίζει κι ασχολήσου λιγάκι με τον έρωτα. Αφού μετά σε βλέπω να τρέχεις ανέμελα στα λιβάδια και να χοροπηδάς ωσάν την πρώτη μέρα της Ανοίξεως. Φοβερή “ντόπα” ο έρωτας, τον άνθρωπο τρελαίνει και μεταξύ μας, εσύ για να τρελαθείς δε θέλεις και πολύ. Άρα που καταλήγουμε; Τσαχπινο-γαργαλιάρικο μωρό, είδα στα άστρα πως θα κάνεις συνάντηση με μια ψυχή που έχει πολλά όνειρα καλλιεργήσει για την πάρτη σου. Καιρός λοιπόν ένα από αυτά, να της το εξηγήσεις. Βάλε την φαντασία σου να σε καθοδηγήσει. Μήπως να είναι ένας έρωτας τρελός ή μυστικός; Μήπως να είναι κομμάτι εξαιρετικό, βρώσιμο μόνο από λίγους κι εκλεκτούς; Προσπαθώ να καταλάβω τι κομμάτια υπάρχουν γύρω σου αλλά τα γούστα σου δε με βοηθάν για να κεντράρω. Τί σημασία έχει όμως, τι θα κάνω εγώ; Εσύ κοίτα να ξεστραβωθείς, μπας κι ερωτευτείς και πάρεις έμπνευση. Άντε γιατί από την αμαμία τα νεύρα σου φτάσανε στο θεό.

Ταύρε καρδιοκατακτητή

Τυχερέ τύπε…Μόνο αυτό σου λέω. Την εβδομάδα αυτή, ετοιμάσου να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και να πάθεις της ψυχής σου το τάραχο. Βρε λίγο να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι, η ερωτική σου ζωή θα γίνει πρωτοσέλιδο. Δε σου κάνω πλάκα, αστρολογικά ισχύει, όπως και κάθε π@π@ρι@ που γράφω στις “Astro-Αλχημείες” έχει τέτοιο πάτημα. Ξεκουβάλα απ τη θέση σου, φόρα το αστραφτερό σου χαμόγελο, εκείνο που στολίζεται από τα λακκάκια που κάνεις σα γελάς και κατέπληξε τα πλήθη. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πέτα τα πιτόγυρα απ τα χέρια σου, ρούφα την κοιλιά σου, αν και μεταξύ μας η κοιλίτσα σου είναι ένα πραγματικό βίτσιο! Μη μου πεις κουβέντες “άσε και βαριέμαι”, “άσε και θα δείξει” ,“είδαμε τα χαΐρια μας” και άλλα κουλά, γιατί δε σε παίρνει να περιμένεις να γίνει η θάλασσα γιαούρτι, ή να σου το δώσουνε στο πιάτο (την καρδιά τους). Μεταμορφώσου τολμηρό μωρό, σε μάχιμο εναντροπέα του έρωτα. Μελάνια θα χυθούν περιγράφοντας τα κατορθώματά και τις κατακτήσεις σου. Έπος θα γίνουν τα ερωτικά σου, που θα το τραγουδούν γενεές σαράντα. Φτιάξου στολίσου και κάνε τη σαγήνη σου να προφέρεται από στόμα σε στόμα.

Δίδυμε συγκεντρώσου

Εσύ περιορίσου στα ερωτικά σου, γιατί θα έχεις την έφεση την εβδομάδα αυτή, να βλέπεις το κορμί που θα σου γυαλίσει, σαν τον Ερμή του Πραξιτέλη, ή σαν την Αφροδίτη της Μήλου. Δεν θα παίζει φίλε. Κρύψε από τώρα τα ροζ γυαλιά που έχεις σκοπό να φορέσεις. Εκτός του ότι δε θα είσαι αντικειμενικός στις κρίσεις σου, θα είσαι και κιτς. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και το ξέρεις, όσο και αν παραμυθιάζεσαι ώρες ώρες. Στο λέω εγώ, η astro-αλχημίστρια. Άσε που μπορεί να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες κι εσύ να τους πιστέψεις, καλή τη πίστει. Και μη σε πιάσουνε τα ψυχολογικά σου, γιατί δεν είσαι σέξι όταν γίνονται τα νεύρα σου κομπρεσέρ. Νεύρο να δείξεις στο κορμί μας το απότιστο. Ναι το ξέρω, θέλεις κι εσύ να ερωτευτείς. Θέλεις να πα να αγαπηθείς. Έχεις δικαίωμα, το παραδέχομαι. Θα έχεις όμως και μια τάση, να σου λένε “καλημέρα” και να το παίρνεις ζαβά. Τύπου “ναι μωρό μου κι εγώ σε θέλω από καιρό”. Θα σε ρωτάνε “πως το κάνεις το λαχανοντολμά” κι εσύ για να τους δείξεις (νομίζοντας), θα πετάς τα ρούχα σου φύλλο φύλλο κοιτώντας τους με νόημα. Λάθος μετάφραση θα κάνει η λίμπιντός σου η ανεβασμένη στα ουράνια.

Καρκίνε πάρτο αλλιώς

Εσύ βάλθηκες να με τρελάνεις με την τακτική που ακολουθείς στον έρωτα. Τον έδιωξες απ το σπίτι σου, κάρφωσες τάβλες σε πόρτες και παράθυρα κι έφραξες κάθε χαραμάδα στα παντζούρια σου, μη και περάσει καμιά ηλιαχτίδα ερωτική και σου αποσπάσει την προσοχή. Μετά έπεσες με τα μούτρα στη δουλειά και στην καριέρα κι όταν σε ρωτάμε τι κάνεις μας λες “Δε προλαβαίνω. Έχω δουλειά. Παραιτείστε με”. Μα τι κάνεις; Πας καλά; Πως τη βρίσκεις; Μη και τολμήσουμε να σου αναφέρουμε τίποτα από τα περσινά ξινά σταφύλια της ερωτικής σου ζωής, γιατί μαύρο φίδι που μας έφαγε. Τσεκούρι γίνεσαι. Εσύ, το πιο γλυκό πλασματάκι του ζωδιακού. Εσύ, που είχες μια αγκαλιά που μας χωρούσε όλους. Τι σε βρήκε; Θα κρατήσει πολύ το γινάτι σου; Λοιπόν άκου πως έχει το πράμα: Έξω έχει λιακάδα κι ανθρώπους χαμογελαστούς, που όταν σε βλέπουν χαίρονται. Υπάρχουν ψυχές που κάναν χώρο μέσα τους και σε χώρεσαν. Υπάρχουν στέρνα που όταν σε βλέπουν τρελαίνονται στο καρδιοχτύπι. Σε δέκα μεριές σου έστησε ο έρωτας καρτέρι και περιμένει να ξεμυτίσεις. Με ρώτησαν τι γίνεσαι και τους είπα πως ετοιμάζεσαι να βγεις σαν πεταλούδα μεταμορφωμένη απ το κουκούλι της. Κανόνισε λοιπόν να με βγάλεις ψεύτρα.

Λέοντα ερωτεύσιμε

Ο έρωτας έστησε καρτέρι σε κάτι τύπους κλειστούς σαν το γείτονά σου τον Καρκίνο, που μουλάρωσε και δε βγαίνει έξω αυτή την εποχή και για να μη βαριέται, έμαθα ότι άρχισε να βαράει στο ψαχνό, όποιον περπατάει και όποιον περνάει από μπροστά του. Πρόσεξε γιατί με τις δουλειές που έχεις, όλο στους δρόμους βρίσκεσαι. Μη τύχει και φας καμιά ξώφαλτση από δαύτον και τρέχεις και δε φτάνεις. Γιατί μωράκι λαμπερό, εσένα θα σε βρει πιο εύκολα την εβδομάδα αυτή. Λάμπεις Χαραλάμπη και το ξέρεις. Κι αφού λάμπεις όλο και σε κάποιον θα γυαλίσεις. Λίγο να σε πιάσει στο πιριρί και στην κολακεία, σε έριξε ψωνάρα του ζωδιακού. Θα μου πεις, μπορεί εσύ να συνοδεύεσαι. Ναι αλλά παντού υπάρχει νόμος, στα μάτια όχι όμως. Οφθαλμόλουτρο όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν. Κι αρέσεις. Κι αφού αρέσεις, θα υποστείς και τις συνέπειες. Δεν ξέρω που θα σε βρουν τα βέλη του. Στη δουλειά θα είσαι; Στο γυμναστήριο; Θα μιλάς με συνεργάτες σου και θα κοιτούν το μαρμαρένιο στήθος σου; Ότι κι αν πω θα είναι λίγο. Άσε που μπορεί να πατήσεις κι εσύ τη μπανανόφλουδα από μόνος σου. Εγώ λέω πως ότι και να σου κάτσει να το ζήσεις. Γιατί καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες.

Παρθένε ετοιμάσου

Είσαι πλάσμα πολυτάλαντο και με χαρίσματα πολλά. Έχεις βέβαια και κάποια χούγια άσχημα αλλά ουδείς άσφαλτος που έλεγε και ο σπουδαίος Σουρής (γιατί αυτός το είπε πρώτος). Μερικές φορές όμως, γίνεσαι, ή του ύψους ή του βάθους. Όχι γιατί γουστάρεις να πιάνεις τα άκρα αλλά γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις, πότε να ακούς τη λογική σου και πότε την καρδιά σου. Η μαγκιά είναι να μπορέσεις την εβδομάδα αυτή να συνδυάσεις και τα δύο και να βρεθείς κάπου στη μέση τους. Ξέρω πως όλα τα φιλτράρεις με τη λογική σου αλλά όταν ερωτεύεσαι γίνεσαι ατζαμούκλας. Κινδυνεύεις-κινδυνεύεις από κείνο που λατρεύεις. Ή από εκείνο που θα σου γυαλίσει σαν Κουλουριώτικο μάλαμα. Βέβαια γίνεσαι χαριτωμένος όταν το πάθεις, γιατί φοράς στα μούτρα σου το ύφος της βλακείας που ζωγραφίζει ο έρωτας σε όποιον ξενίσει με τα βέλη του. Ύφος που προτιμώ από την έμφυτη ξινίλα που ούτως ή άλλως Διαθέτεις. Όμως επειδή σου έχω μια αδυναμία, θα ήθελα να σε προειδοποιήσω και να σου πω, ότι αυτός ο κοντόχοντρος μπαμπέσης, θα στη ρίξει με ένα πλάσμα σαγηνευτικό, που είναι πρώτο ξαδερφάκι του Πινόκιο. Το έπιασες το υπονοούμενο. Οπότε ότι και να σου πει, απλά να μη μασήσεις.

Ζυγέ κατεργαράκο

Λοιπόν άκου με καλά: Η αλεπού στη φωλιά της δεν πνίγει. Και δεν εννοώ την ερωτική σου φωλιά αλλά την εργασιακή. Αυτή που έχεις για να βγάζεις το ψωμάκι σου και όχι γκόμενα ή γκόμενο. Επειδή την τραβάει το κορμάκι σου την ερωτική περιπέτεια όπως τραβάει τη μύγα το σκ@τό, πρόσεξε μην έχουμε σεκλέτια. Στο λέω γιατί θα ψάξεις να βρεις ένα από τα πολλά “άλλα σου μισά” μέσα από εκεί και μετά δε θέλω να φανταστώ την κατάληξη αχόρταγε ερωτύλε. Φήμες που κυκλοφόρησαν, λένε πως κάνεις τον υπνοβάτη, κι ότι τυχαία βρίσκεσαι στης διευθύντριας ή του διευθυντή σου το κρεβάτι. (παραποιημένη στιχομυθία από τη Μήδεια του Μποστ). Κανόνισε λοιπόν να έχουμε σκάνδαλα, σκανδαλιάρικο μωρό. Αν θέλεις να δείξεις στη δουλειά σου πόσο δημιουργικός είσαι, σήκω τα μανίκια και δούλευε. Σταμάτα να φλερτάρεις με την απόλυση γιατί όσο ωραίος κι αν είσαι, ως μπατίρης δε θα αρέσεις πουθενά. Είσαι αμαρτωλός/ δε σε θέλω πια/ είσαι αμαρτωλός/ φύγε μακριά. Δηλαδή σε θέλω αλλά από σένα και “καλημέρα μωρό μου να ακούσω”, θα ρίξω και μια ματιά έξω από το παράθυρό μου για να τσεκάρω τι γίνεται. Στα ερωτικά εννοώ, γιατί κατά τα άλλα, είσαι το καλύτερο παιδί στο αναγνωρίζω.

Σκορπιέ απόλυτε

Στο πέταξε ή όχι ακόμα το τούβλο, ο φτερωτός κοντόχοντρος θεός του έρωτα; Σε ρωτώ, έτσι για να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, αφού δεν παίζει εσύ να μου το πεις ως γνήσιος κρυψίνους. Το έκανε δεν το έκανε ποσώς με ενδιαφέρει. Να ξέρεις όμως πως έχει σκοπό κι άλλα χουνέρια να σου στήσει. Άντε γιατί πολύ σταθερό στις απόψεις σου σε βρίσκει και όπως ξέρεις, σκασίλα του τι τσαμπουνάς και τι πρεσβεύεις. Στο δικό του το παιχνίδι, κανόνες και λογικές ορθότητες δεν υπάρχουν. Γνωρίζει όμως, πως εξακολουθούν να ζούνε μέσα σου το ασίγαστο πάθος, ο ανομολόγητος πόθος και η τόλμη σου να γευτείς ερωτικά τα πάντα, φτάνοντας στα άκρα. Άσχετα εάν χρόνια τώρα τα έβαλες να κάνουν νάνι. Και μην κάνεις τον έξυπνο γιατί κι εσύ θα την πάθεις την ίωση αυτή. Θα ερωτευτείς και άντε να σε μαζεύουμε από τις ρούγες, μέχρι να κάνεις νέα αντισώματα. Την εβδομάδα αυτή, έχει να στείλει στη ζωή σου ένα σατανά, που θα αφυπνίσει εκ νέου το κοιμώμενο κορμί σου. Θα στο χώσει στο μυαλό σου εκεί που στοκάρεις τις ιδέες σου και μετά άμα σφηνώσει άντε να το βγάλεις. Δε σε απειλώ. Σε προειδοποιώ για να μη μου πεις μετά, ότι αφού το άκουσα και δε στο είπα. Μη κάνεις λοιπόν τον δύσκολο.

Τοξότη μη ζητάς πολλά

Χάλια τα νεύρα σου μωρό μου θα είναι τις μέρες αυτές και δε μ αρέσεις καθόλου όταν νευριάζεις. Να το ξέρεις. Από όρεξη πως πας; Σε ρωτώ γιατί αν συνεχίσεις να ζητάς, να θες, να απαιτείς  πράγματα που στο δικό σου το μυαλό τα δικαιούσαι, έχεις να φας πόρτα και άκυρο, που θα πεις αμάν. Κινδυνεύεις να αποβληθείς από το αγωνιστικό τερέν του έρωτα, λόγω κακομαθημένης και κακής συμπεριφοράς. Πρόσεξε γιατί εάν στα σεντόνια σου κοιμάται ακόμα το κορμί των πόθων σου,μάλλον θα προτιμήσει να τη βγάλει έξω στο κρύο, παρά μέσα στα βίτσια της περίεργης καρδιάς σου. Κι αν δοκιμάσεις να στείλεις την ερωτική σου τύχη να ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα, μάλλον γαλότσες και κονσερβοκούτια θα μαζέψουνε τα δίχτυα της. Θέλεις την εβδομάδα αυτή να δεις χαΐρι; Κάνε πρώτον ησυχία και όταν για οποιοδήποτε λόγο τσαντιστείς, κάνε τουμπέκα. Μέτρα αντίστροφα. Κάνε γιόγκα. Κάνε ασκήσεις ψυχραιμίας. Κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Κάνε ότι μπορείς, μόνο απέφυγε τις ακόλουθες φράσεις: “Εγώ θέλω”, το “Έχω δίκιο” το “Πότε ήμουνα τυχερός” (εσύ που έχεις το Δία μπάρμπα), το “Έχω πρόβλημα μεγάλο/ όταν φεύγεις θέλω κι άλλο”. Αυτά γι αρχή…

Αιγόκερε μπες στο ψητό

Ο έρωτας γίνεται η βαλβίδα διαφυγής από όσα βαυκαλίζουν το κεφάλι σου τις μέρες αυτές, γι αυτό δοκίμασε την τύχη σου. Ξύπνα το θηρίο μέσα σου. Πέσε με τα μούτρα στη μάχη του έρωτα και της σαγήνης, σα να μην υπάρχει αύριο. Πέτα την αξιοπρέπειά σου στα αζήτητα, άντε γιατί πολύ σου τα έπρηξε και σε καταπίεσε και ρίξτο στη Ντόλτσε Βίτα. Και μη μου πεις εύθικτα, ότι αυτές οι πράξεις οι απαράδεκτες είναι μακριά από σένα, γιατί γνωρίζω πόσο επαγγελματίας μουρντάρης, όταν θέλεις γίνεσαι. Μην πας λοιπόν ενάντια στην ενδόμυχη και κολασμένη φύση σου. Είναι σα να πας ενάντια στη φύση γενικότερα. Τσουνάμι ερωτικό σε περιμένει κι εσύ αντί να προφυλαχτείς, θα βάλεις το μαγιό σου χειμωνιάτικα και θα την καβαλήσεις την ιστιοσανίδα. (Ιστιοσανίδα το λέμε τώρα το κορμί). Θα βρεθεί μία ψυχή εκεί που δραστηριοποιείσαι, που θα σου γνέφει ερωτικά και πρόστυχα. Και μη μου πεις πως δε θα αρτηθείς. Αυτά πες τα σε άλλους που δε σε ξέρουν και δε στο έχουν. Εγώ έχω ράμματα για τη γούνα σου και μη με προκαλείς να ανοίξω το ρημάδι μου. Όμως επειδή ότι κι αν κάνεις το κάνεις με επαγγελματική ευσυνειδησία, ξεκίνα κι απόλαυσέ το δίχως ενοχές. Μα μη με αρχίζεις στα κηρύγματα.

Υδροχοάρα μάστορα

Άσε τον παλιόκοσμο να σκούζει και κάνε στον έρωτα ότι σου κατά-ταυλώσει. Έτσι κι αλλιώς να δεις σταθερότητα στο τσαρδί σου δεν παίζει. Να κάνεις μόνιμο δεσμό, ούτε να σου περάσει απ το τσερβέλο. Να σταθεί δίπλα σοβαρός άνθρωπος, δε θά ‘χει πλάκα. Να μη σε πάρουνε γραμμή δεν υπάρχει λόγος αφού καρφώνεσαι από μόνος σου. Να εννοείς αυτά που λες, δεν τα εννόησες ποτές. Οπότε που καταλήγουμε; Εξακολούθα να λες τις θεωρίες σου. Να γοητεύεις αυτούς που δε σε ξέρουν.  Να τρολάρεις τους δυσκοίλιους όπου τους βρεις. Να γίνεσαι προβοκάτορας όπου βρεθείς κι όπου σταθείς. Πες έξω ντέρτια και καημοί και συνέχισε ακάθεκτος και αμετανόητος να κάνεις του κεφαλιού σου. Κι αν σου κάτσει μια ψυχή που τη γουστάρεις και σε γουστάρει, έχε το νου σου γιατί μάλλον κοντά σου, τα “ψυχολογικά” μπατιριλίκια της θα θέλει να βγάλει και όχι γαμπρό από παράλληλο σύμπαν. Αυτά είχα να σου πω περί έρωτος και για να δεις τη γ@μ@τη φίλη σου είμαι, στο ράφι που φτιάχνω για την πάρτη μου σου φύλαξα στασίδι. Φέρε και το τάβλι σου μαζί όπως θα έρχεσαι κι εγώ πάω να φτιάξω τους καφέδες. Αφού έτσι κι αλλιώς στο τέλος, θα τον πιεις μαζί μου ως συνήθως.

Ψαράκι μου

Τα @ρχ… λαχεία σου να έξυνες, τέτοια τύχη και ρέντα στον έρωτα, δε θα έχει κανείς σαν τη δικιά σου. Γιατί μωρό περίεργα παράξενο, θα αρέσεις και ξεκίνα να κατακτάς όποιο βαφτίσεις στο κεφάλι σου, ως “μαγικό αντικείμενο των πόθων σου”. Ναι ο θεός έρωτας τσαντίστηκε. Ανακάλυψε ότι πολλοί είναι αυτοί εκεί έξω, που δεν πιστεύουν στην καταλυτική του δύναμη και είπε: “Αν ξανά δείτε από μένα ρε μ@λ@κες βέλος μου να με φτύσετε”. Οπότε έστρεψε το βλέμμα του σε σένα και σε κάτι χαζό-ταυρους που τους χρειάζεται ένα γερό ηλεκτροσόκ και σε έβαλε σημάδι. Άλλωστε εσύ και να παραμυθιαστείς σκασίλα σου. Προτιμάς τα παραμύθια από την πεζή πραγματικότητα. Καλλιτεχνάκι μου γλυκό, τις μέρες αυτές θα εκπλαγείς με την ερωτική συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, που βάλθηκαν να κατακτήσουν την καρδιά και το κρεβάτι σου. Αν είσαι μόνο, τότε είσαι τυχερό. Αν συντροφεύεσαι όμως, πρόσεξε λίγο τα  νώτα σου, μην έχουμε μαζί με τις αποκαλύψεις και άλλες στεναχώριες. Ρούφα κάθε γουλιά στον έρωτα την αγκαλιά και τη σαγήνη, στο πάθος και στον πόθο. Κάνε τα ταξίδια σου με το καραβάκι του και μη σε νοιάζει ο προορισμός του. Ονειρέψου το και θα το ζήσεις, είναι σίγουρο.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!