Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού !!


Το ξύπνημα της άνοιξης, προαναγγέλλει κάθε χρόνο,  η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, και μαζί της,  την νέα Αστρολογική χρονιά.

Μπορεί η περσινή παρουσία του Ήλιο στον Κριό να συνδέθηκε με την δύσκολη πρώτη περίοδο της πανδημίας του Κορωνοϊου, φέτος όμως, στο μεγαλύτερο μέρος της,  θα φέρει πιο αισιόδοξα νέα.

Η είσοδος του Ήλιου, Εαρινή Ισημερία, στο πύρινο ζώδιο του Κριού, είναι συνδεδεμένο με την έναρξη της ζωής και τα νέα ξεκινήματα, θα πραγματοποιηθεί στις 20/03 στις 11:37 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 19/04 στις 23:33 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η επιθυμία μας να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα, θα είναι πιο εύκολη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού μπορούμε πλέον  να βάλουμε τα σχέδια μας σε σταθερές βάσεις, έχοντας την συνδρομή σημαντικών ατόμων από  το φιλικό και κοινωνικό μας περιβάλλον.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δούμε να επιστρέφει και η επιθυμία μας για έρωτα και νέες σχέσεις, η οποία, εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού είχε περιοριστεί.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) είναι πιθανό να παρασυρθούν σε παρορμητικές αποφάσεις τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 26/03 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη (5ο 48’), θα ενισχύσει την γοητεία και την ερωτική διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/03 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού (8ο 18’), θα ωθήσει να εστιάσουν την προσοχή τους στις σχέσεις τους με τους άλλους εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του οι 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 31/03 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (11ο 21’), θα βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις με ωριμότητα τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Υδροχόοι και οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 12/04 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού (22ο 24’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να προχωρήσουν σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα
  • Στις 14/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (24ο 15’), θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες όχι μόνο οι Κριοί και οι Ζυγοί αλλά και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (25ο 56’), θα φέρει τύχη και σημαντικές ευκαιρίες τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Λέοντες και τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 16/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (26ο 46’), θα πιέσει να προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (29ο 14’), θα βοηθήσει να προωθήσουν τα σχέδια τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Τα φετινά γενέθλια του Κριού επιφυλάσσουν σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούν, ώστε να βάλουν τόσο την προσωπική τους  ζωή όσο και την καριέρα τους σε νέες σταθερές βάσεις.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Κριού θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Τα φετινά σας γενέθλια θα είναι, μετά από αρκετά χρόνια ξεχωριστά, αφού φέτος θα έχετε την δυνατότητα να μπείτε σε δράση, κάνοντας τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά σας βήματα πάνω σε σταθερές βάσεις, και το πιο σημαντικό, έχοντας, δίπλα σας σημαντικές βοήθειες από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Επίσης, για αρκετούς από εσάς, η φετινή γενέθλια χρονιά σας είναι πιθανό να σας φέρει ένα νέο έρωτα.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΑΥΡΟΥΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, προχωρώντας σε μυστικές επαφές και συμφωνίες. Επειδή όμως, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό για εσάς, είναι πολύ σημαντικό να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας για να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Δίδυμους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακός σας οίκο, θα σας βοηθήσει, δεδομένου των συνθηκών, να διευρύνεται τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, και να βρείτε σημαντικούς συμμάχους για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην καριέρα σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας κύκλο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, και θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο χαρούμενες και ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς του Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε γραφειοκρατικά θέματα που σας απασχολούν καιρό. Ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή για να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης, τα μελλοντικά σας πλάνα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να επεκταθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει με σιγουριά και ενθουσιασμό να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν τις νέες οικονομικές σας συνεργασίες. Ο κρυφός άσσος που έχετε στο μανίκι σας είναι η αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις σχέσεις σας με τους άλλους θα επαναξιολογήσετε εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δουλέψετε ακόμα περισσότερο την σχέση σας με τον σύντροφο σας, ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες υποχρεώσεις θα αναλάβετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον χώρο της εργασίας με την αποτελεσματικότητα σας, φέρνοντας σας παράλληλα και νέες ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την εμφάνιση και την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιοδοξία, χαρά και ενθουσιασμό. Αυτές οι τρεις λέξεις περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα που πυροδοτεί η είσοδος του Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια, βρίσκοντας τρόπους να τα αναπτύξετε. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερο ζήλο με τα θέματα της οικογένειας σας, αλλά και την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να προσεγγίσετε τα θέματα που απασχολούν τα φιλικά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό θα υποστηρίξετε τις θέσεις σας στις διάφορες επαγγελματικές συζητήσεις. Αυτό που μένει, είναι να ξεδιπλώσετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γερά στα πόδια σας θα νιώσετε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική, για το επαγγελματικό σας μέλλον, συμφωνία, η οποία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την υπεραξία σας στον επαγγελματικό σας στίβο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί και παράλληλα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας. Το μόνο που πρέπει να περιορίσετε είναι τις παρορμητικές σπατάλες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!