Αφροδίτη στον Κριό και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια !!!


Μια περίοδος γεμάτη ένταση, πάθος και πολλά ερωτικά πυροτεχνήματα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού.

Με άλλα λόγια η Αφροδίτη στον Κριό θα εγκαινιάσει μια χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα  κυνηγήσουμε με ενθουσιασμό το αντικείμενο του πόθου μας, χωρίς να μας νοιάζει αν η προσπάθεια μας θα έχει θετικά αποτελέσματα,   και αυτό γιατί  ο μόνος της στόχος αυτής της Αφροδίτης είναι να μας παρασύρει στον ίλιγγο του έρωτα, έτσι δεν θα διστάζουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να δείξουμε τις προθέσεις μας με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, να φλερτάρουμε, να διεκδικήσουμε την ερωτική έξαψη ή και να παρασύρουμε τον/ την ερωτικό/ή μας σύντροφο σε ένα παιχνίδι ανταγωνισμού και εξουσίας, βγάζοντας στην επιφάνεια ζήλειες , εγωισμούς αλλά και ερωτικές κόντρες.

Παράλληλα όμως, θέλουμε να νιώθουμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, ενώ μπορεί να παρασυρθούμε και σε ερωτικές απιστίες εξαιτίας της επιθυμίας μας να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου είναι η ειλικρίνεια, πράγμα που σημαίνει ότι θα εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε χωρίς να κάνουμε δεύτερες σκέψεις.

Οι σχέσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στον Κριό θα έχουν ένταση, πάθος, ανταγωνισμό, ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να υποσχεθεί διάρκεια και αυτό γιατί αν χαθεί η έξαψη το ενδιαφέρον θα ξεφουσκώσει.

Από το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) οι οποίοι θα δουν την ερωτική τους ζωή και τα οικονομικά τους να βελτιώνονται, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές αλλά ζήλειες και ερωτικές συγκρούσεις.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού στις 07/02 στις 22:02 και θα παραμείνει μέχρι τις 05/03 στις 05:07 π.μ. , το γεγονός ότι η παραμονή της συμπίπτει με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να δημιουργήσει και αρκετά ερωτικά καβγαδάκια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 23/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (18ο 21’), θα ωθήσει σε επιπόλαιες συμπεριφορές ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικά σκάνδαλα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/2 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (24ο 14’), θα φέρει μοιραίους έρωτες αλλά και οριστικούς χωρισμούς στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/03 η Αφροδίτης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (28ο 26’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα , να πάρουν αποφάσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.
  • Στις 04/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Ερμή (29ο 44’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να εκφράσουν τα συναισθήματα τους ενώ υπόσχεται ότι θα τους φέρει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα γοητευτικοί και ερωτικοί θα νιώθετε από εδώ και στο εξής εσείς οι Κριοί.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τον αισθησιασμό και την ερωτική σας διάθεση ενώ θα σας ωθήσει να βάλετε πάθος σε όλες σας της δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα θα είναι να μαγνητίζετε τα βλέμματα ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε το ρόλο του κυνηγού διεκδικώντας το ερωτικό σας ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε πιο παρασκηνιακές διαδρομές θα κινηθείτε εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συμφωνίες.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια   ερωτική σχέση η οποία θα μοιάζει με πυροτέχνημα, ωστόσο θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει νέα πνοή στην  κοινωνική σας ζωή, με  νέες γνωριμίες, ενώ για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό μέσα από φίλους να γνωρίσετε ένα θυελλώδη έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια με ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα σε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό ή ένα ταξίδι να αποτελέσει την αφορμή για να ανανεώσετε την σχέση σας με τον/ την σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  ή να ξεκινήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό  μια νέα οικονομική συνεργασία.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική σας διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή, αλλά πιθανό λιγάκι κουραστική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές έντασης και πάθους με τον /την σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στη δουλειά σας περνάτε πολλές ώρες, γι’ αυτό και θέλετε να περνάτε όμορφα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνιση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές, ερωτικές και χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ θα σας ωθήσει να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Όσο για τον έρωτα, αυτός θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το χώρο του σπιτιού σας και τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου του σπιτιού σας, να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξετε και σπίτι εξαιτίας μιας νέας δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέος αέρας πνέει στην καθημερινή σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού   στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί και αυθόρμητοι τόσο στις φιλικές συζητήσεις όσο και στις επαγγελματικές. Επίσης, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους όπου θα δεν θα λείψουν και οι ερωτικές προκλήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας θα φέρει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακός σας οίκο για εσάς τους Ιχθύες. Μια νέα οικονομική συνεργασία θα σας βοηθήσει όχι μόνο να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας αλλά σας υπόσχεται και θετικές προοπτικές για την τσέπη σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η αξία των ερωτικών σας μετοχών θα αυξηθεί κατακόρυφα.  Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, Πως να διαχειριστείτε τις ανατροπές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η καθημερινότητα μας, αλλά κυρίως η συμπεριφορά μας απέναντι στις καταστάσεις βασ ...

Αφροδίτη στον Καρκίνο, Καλοκαιρινοί έρωτες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

 Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, όπου κυριάρχησε τ ...

Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας τα πάντα είναι κύκλοι, έτσι μετά την παρουσία του Ερμή για 2 περίπου μήν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/8 – 9/2/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Θερμή και ιδιαίτερα συναισθηματική θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, και αυ ...

Τετράγωνο Άρη – Ανάδρομου Δία, Αποφάσεις υψηλού ρίσκου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ενώ θέλουμε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέ ...

Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Κρόνου , Περιορισμοί στην επικοινωνία !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ημέρες των διακοπών είναι για όλους μας η περίοδος που χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u