Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό


Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγωνιστικών ενεργειών, που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα πάθη και σχέσεις διαρκείας ή στο να πληγωθείτε και να μείνετε σπίτι για να μην δείτε κανέναν.

Κατά πολλούς τρόπους ο ενστικτώδης τρόπος με τον οποίο ο Κριός απολαμβάνει τον κόσμο είναι αυτός που δημιουργεί την ανεπάρκεια της παραγωγής.

Οι Κριοί προσεγγίζουν τον έρωτα όπως τα περισσότερα πράγματα στην φλογερή ζωή τους, με πάθος και ένταση, αλλά καθώς αυτή η ενέργεια πεποίθησης και βεβαιότητας εκφράζεται με πράξεις και όχι με σκέψεις, τα πιο απλά κομμάτια της ζωής τους παραμένουν υποανάπτυκτα.

Αυτή η ένταση είναι περισσότερο εμφανής στα αρχικά στάδια μιας σχέσης με έναν Κριό. Καθώς είναι πάντα έτοιμοι να ξεκινήσουν μία νέα περιπέτεια, στην αρχή γίνονται οι πιο ρομαντικοί άνθρωποι του κόσμου.

Να περιμένετε μεγάλα μπουκέτα λουλουδιών και ακριβά μπουκάλια με κρασί σερβιρισμένα με πεντανόστιμα φαγητά, ολοκληρώνοντας με μία βόλτα στη θάλασσα. Η ένταση αυτή είναι πολύ μεγάλη, αλλά δυστυχώς έχει μικρή διάρκεια.

Συμβουλή για τους πιθανούς συντρόφους ενός Κριού:

Μην αφήσετε την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά σας να συναγωνιστεί τη συμπεριφορά του Κριού. Είναι πάντα έτοιμος να δεχτεί οποιαδήποτε πρόκληση του προσφέρετε.

Στην πραγματικότητα, η ανταγωνιστική φύση του Κριού, λόγω ναρκισσισμού, μπορεί να τον οδηγήσει σε πράξεις που θα σας πληγώσουν ανεπανόρθωτα.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό της προσέγγισης του Κριού απέναντι στις σχέσεις είναι η επιθυμία τους για περιπέτεια. Έτσι όταν πιάσουν το θήραμά τους (εσάς) δεν ξέρουν τι να κάνουν μαζί σας.

Ο Κριός μπερδεύεται από τα πιο καθημερινά πράγματα σε μία σχέση. Εκεί είναι όμως που μπορεί να φανεί χρήσιμη η ανταγωνιστική του φύση.

Αν αισθανθεί πως πρέπει να παλέψει για να δουλέψει η σχέση, τότε θα αποδεχτεί τη πρόκληση και θα βάλει τα δυνατά του.

Οι Κριοί εκεί έξω, πρέπει να αποδεχτούν τη φωτιά τους, και να περιμένουν τα καλά πράγματα να έρθουν στο δρόμο τους. Αν την αρνηθούν, τότε όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου θα βγουν στην επιφάνεια.

Πολλές γυναίκες Κριοί ζουν σε έναν κόσμο που δεν επιτρέπει, ή τουλάχιστον δεν σέβεται τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Αγαπήστε τον εαυτό σας και αποδεχτείτε αυτά που σας κάνουν ανεξάρτητους και σημαντικούς.

Συμβουλή για όσους έχουν ερωτευτεί έναν Κριό: Μην παίζετε παιχνίδια μαζί του. Αν θέλετε κάτι, ζητήστε το. Θα το εκτιμήσει και στο τέλος θα σας δώσει αυτό που θέλετε.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Κριό

Λέων και Τοξότης: Τα ζώδια της Φωτιάς έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά που μπορούν να οδηγήσουν σε μία υγιή σχέση.

Ζυγός: Είναι ένας άριστος συνδυασμός αντιθέτων, αλλά ο γάμος δύο διαφορετικών πλανητών, του Άρη και της Αφροδίτης, μπορεί μερικές φορές να είναι ευμετάβλητος.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Κριό

Ιχθύες: Είναι πολύ συναισθηματικοί για τη φύση σας.

Δίδυμοι: Η σχέση σας θα οδηγήσει σε ατελείωτους καυγάδες.

Παρθένος: Πολύ εκλεκτικός και ιδιότροπος για τα γούστα σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!