Αφροδίτη στον Τοξότη, ερωτικές στιγμές χωρίς αναστολές !!!


Μετά την μυστηριώδη και γεμάτη υποσχέσεις Αφροδίτη στον Σκορπιό, η Αφροδίτη θα μας δείξει την πιο χαρούμενη και ανεξάρτητη και περιπετειώδης πλευρά της .

Η Αφροδίτη στον Τοξότη  δεν μπορεί είναι να νιώθει ότι περιορίζεται,  είναι , ανεξάρτητη, ενθουσιώδης  κοινωνική, φιλάνθρωπη με καλή ψυχή, είναι ιδιαίτερα τυχερή στις σχέσεις και της αρέσουν τα ταξίδια και οι νέες εμπειρίες.  Κάνει πολύ εύκολα γνωριμίες αλλά όχι μακροχρόνιες σχέσεις, στις σχέσεις της όμως αυτό που κυριαρχεί είναι η παιδικότητα και η ανεμελιά ενώ όταν χωρίζει δεν κρατάει κακία, και επειδή της αρέσει να πειραματίζεται είναι πιθανό να βρεθεί κάποιες φορές και σε διπλές σχέσεις, παρόλα αυτά είναι μια Αφροδίτη που έχει τον δικό της ηθικό κώδικα. Και μιας και η Αφροδίτη είναι δείκτης των οικονομικών, είναι μια πολύ τυχερή Αφροδίτη σε αυτό τον τομέα

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη την 01/11/2019 στις 22:24 μ .μ  και θα παραμείνει μέχρι τις 26/11/2019 τις 02:27 π.μ..

Κατά τη διάρκεια της παραμονής θα μας βοηθήσει να δούμε τις σχέσεις μας με μεγαλύτερη παιδικότητα και αισιοδοξία, και θα μας ωθήσει να απολαύσουμε τις ερωτικές μας στιγμές χωρίς αναστολές. Η παρουσία της στο ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους  Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) , ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους Κριούς και τους Λέοντες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Τοξότη θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 14/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (15ο 59’), θα ωθήσει εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να εξιδανικεύσουν τον /την ερωτικό/ή τους σύντροφο.
  • Στις 24/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (28ο 12’), ίσως μια από τις πιο τυχερές όψεις η οποία θα δώσει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής των εκπροσώπων  του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) στους Κριούς και στους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα .

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα ώθηση στην ζωή σας, καθώς  θα ξυπνήσει την επιθυμία σας για γνώση και νέες εμπειρίες, ενώ αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον / την ερωτικό/η σας σύντροφο και να ανανεώσετε την σχέση σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετικά νέα φέρνει για εσάς καθώς, θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε  τις οικονομικές εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), ενώ ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, επίσης θα ενισχύσει τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον / την σύντροφο σας και να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν, ενώ θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να δείτε την καθημερινότητα σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας, ενώ αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία, την φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει  την δημιουργικότητα σας, και θα σας ωθήσει να δώσετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας δίνουν απόλαυση. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα είναι σίγουρο ότι ο έρωτας θα κάνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την παρουσία του στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας καθώς και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης, στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα τονίσει  τις επικοινωνιακές και διπλωματικές σας ικανότητες , τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες και για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους όπου θα συνδυάζετε την δουλειά με την διασκέδαση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος  της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας, παράλληλα όμως,  θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας,  ενώ είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σπατάλες τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς αφού θα ενισχύσει τον ερωτισμό και την γοητεία σας, με αποτέλεσμα κανένας να μην μπορεί να σας αντισταθεί. Επίσης θα φέρει στον δρόμο σας και αρκετούς ερωτικούς πειρασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει μυστική, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός απαγορευμένου έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με σημαντικά πρόσωπα  τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο μέλλον τόσο στην επαγγελματική σας εξέλιξη όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Η  είσοδος της Αφροδίτης στον ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να κάνετε τα βήματα που χρειάζεται για να προωθήσετε την καριέρα σας είτε κάνοντας νέες γνωριμίες, είτε βελτιώνοντας την εικόνα σας. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Όταν ο έρωτας γίνεται εξάρτηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έλεγχος πάει μαζί με την αγάπη και τον έρωτα, και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από α ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u