Αφροδίτη στον Τοξότη, Νέοι έρωτες !!


Η επιθυμία των περισσότερων από εμάς, σε πείσμα των καιρών ,είναι, να αφήσουμε πίσω μας τα  προβλήματα και την μιζέρια, και να ζήσουμε την έξαψη μιας ερωτικής περιπέτειας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται να βάλει φωτιά στην ερωτική μας ζωή, και να μας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες, και πειραματισμούς, αψηφώντας τους περιορισμούς που υπάρχουν αυτή την στιγμή, εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊου. Άλλες χρονιές, θα λέγαμε, ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα ανανεώσουμε την ερωτική μας ζωή σε ένα ταξίδι ή θα ερωτευτούμε ένα πρόσωπο από το εξωτερικό.

Φέτος όμως, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο αισιόδοξοι και εκδηλωτικοί,  θα  τολμήσουμε να ερωτευθούμε αφήνοντας πίσω μας τους φόβους και τις αναστολές που μπορεί να είχαμε στο παρελθόν, θα επιστρέψει το κέφι μας για την ζωή και θα εκτιμήσουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας,  ενώ είναι πιθανό να  γνωρίσουμε ένα νέο έρωτα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Σε αυτό που θα εστιάσουμε όμως την προσοχή μας είναι το χιούμορ και το πνεύμα του άλλου, μα πάνω από όλα,  θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε το αύριο, μιας και η ζωή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ταξίδι.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 στις 18:21 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 08/01 στις 17 : 40 μ.μ. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες), οι οποίοι θα αφεθούν στη δίνει μιας ερωτικής περιπέτειας.

Ενώ, ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου, καθώς η μοναδική όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της παραμονής της είναι, η όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, η οποία μπορεί να τους παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο,  αυτά θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν στην ζωή σας από εδώ και στο εξής για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα αφυπνίσει την επιθυμία σας νέες εμπειρίες, απόδραση από την πραγματικότητα, και πάνω από όλα για χαρά. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ανανεώσετε την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλά τα νέα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα αρχίσει να ανεβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βάρος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο , ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια χαρούμενη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα  ασχοληθείτε με την υγεία, την φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση, προχωρώντας ίσως και σε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ρίξετε όλο το πάθος και την ενέργεια σας σε ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα σας παρασύρει σε ευχάριστες περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύσεις σε θέματα του σπιτιού σας, θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, θα απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας μαζί με τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνομιλητών σας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, με την γλυκύτητα και τον αυθορμητισμό σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα φλερτάρετε με την βοήθεια της τεχνολογίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προστατεύσετε εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος  της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, να δείξει στο ταίρι σας τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας, για περιπέτεια, νέους έρωτες, χαρά και διασκέδαση. Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή, δεν θα σταθεί εμπόδιο για εσάς, το μόνο όμως που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην παρασυρθείτε σε ερωτικές αυταπάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε μυστικές διαδρομές θα περπατήσετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα πρέπει για λίγο καιρό να κρατηθεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν , εν μέσω καραντίνας, την είσοδο τους στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με την βοήθεια των φίλων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ένα φλογερό έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται αυτή τη χρονική περίοδο η καριέρα σας. Η  είσοδος της Αφροδίτης στον ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να πετύχετε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς του επαγγελματικούς στόχους, οι οποίοι θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μην διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!