Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Άρη, Ερωτικά μπερδέματα !!


Οι περιοριστικές συνθήκες στις οποίες έχουμε αναγκαστεί να ζήσουμε αυτή τη χρονική περίοδο, έχουν άμεσες επιπτώσεις και στην ερωτική μας ζωή, με αποτέλεσμα πολύ εύκολα να εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας.

Τα ερωτικά μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις αυτές τις ημέρες θα πάρουν φωτιά, μιας και στις 09/11 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα βρεθεί απέναντι από τον Άρη, ο οποίος θα συνεχίσει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη οι εντάσεις και οι καυγάδες στις ερωτικές σχέσεις θα γίνονται με την παραμικρή αφορμή, ενώ πίσω από αυτή θα κρύβονται τα συναισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας, αυτό θα έχει ως συνέπεια άλλοι να διεκδικήσουν την καρδιά του/ της αγαπημένου/ης τους με πολύ έντονο τρόπο, ενώ άλλοι να οδηγηθούν με την συμπεριφορά τους σε χωρισμούς.

Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό πολύ εύκολα να υπάρξουν και αρκετές λεκτικές παρενοχλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε αυτά που γράφουμε.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΥΣ

Έτοιμοι για να δώσετε τις μάχες σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο σας, λίγο πριν ολοκληρώσει την  ανάδρομη πορεία του, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα σας ωθήσει να διεκδικήσετε με ιδιαίτερο πείσμα την καρδιά του / της ερωτικού/ης σας συντρόφου χωρίς να σας νοιάζει εάν θα φτάσετε την κατάσταση στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Άρη από το  ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας, καθώς αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε προκλητικά σχόλια, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να προκύψει και μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ερωτικές περιπέτειες είστε έτοιμοι να παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη που από το  ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει το πάθος στις ερωτικές σας σχέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιοριστικής περιόδου είναι πιθανό να γίνετε αποδέκτες ερωτικών προτάσεων από φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά νεύρα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να δεχτείτε ερωτικές προκλήσεις ή παρενοχλήσεις από συνεργάτες σας, οι οποίες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Λέοντες. Ωστόσο, η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερο πάθος τα συναισθήματα σας στον/ στην αγαπημένο/η σας, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να παρασυρθείτε σε υπερβολές εξαιτίας της ζήλιας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα αναμετρηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να διεκδικήσετε την επιβεβαίωση των αγαπημένων σας, ενώ από την πλευρά σας θα είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί και κτητικοί μαζί τους. Ενώ οι ερωτικές σας στιγμές θα είναι πολύ έντονες.

ΖΥΓΟΣ

Τις διπλωματικές σας ικανότητες θα δοκιμάσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους στις προσωπικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα αρκετές από αυτές να φτάσουν σε οριακό σημείο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπους να συμφιλιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φορτωμένοι άγχος και υποχρεώσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας  τον Άρη ο οποίος συνεχίζει για λίγες ημέρες ακόμη την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πάρετε τα ηνία στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικές περιπέτειες με ένα συνάδελφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με διάθεση για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια είστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον   ανάδρομο Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να δείξετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ενώ είναι πιθανό να γίνετε αυτές τις ημέρες και αρκετά ριψοκίνδυνοι για χάρη ενός έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έντονο δίλημμα θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Και αυτό γιατί εξαιτίας  της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο  Άρη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να παρασυρθείτε για χάρη ενός έρωτα σε αντιδράσεις οι οποίες είναι πολύ πιθανό ότι θα βλάψουν την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο  Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με πολύ έντονο τρόπο τα συναισθήματα σας απέναντι σε ένα φιλικό σας πρόσωπο, ενώ αρκετοί από εσάς είστε έτοιμοι να κάνετε και αρκετές τρέλες για να ικανοποιήσετε το πάθος της στιγμής.

ΙΧΘΥΣ

Ένα διαφορετικό πρόσωπο θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!