Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Κρόνου, Πράξεις και όχι λόγια ..


Ένα από τα δύσκολα ερωτήματα που καλούμαστε πολλές φορές να απαντήσουμε είναι, είναι εάν στο συναίσθημα μπαίνει λογική.

Όσο και αν αυτές οι δύο έννοιες είναι ασύμβατες μεταξύ τους, υπάρχουν στιγμές που είναι απαραίτητο να συνυπάρξουν.

Στις 07/07 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου (12ο 01΄).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο οι αποφάσεις που θα πάρουμε για τις προσωπικές μας σχέσεις θα είναι με ψυχρή λογική και όχι με συναίσθημα, καθώς δεν θα επιτρέψουμε ούτε ψήγματα συναισθήματος  να επηρεάσουν την κρίση και τις αποφάσεις μας, θα υπάρξουν στιγμές που θα δυσκολευτούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα απαιτήσουμε από το ερωτικό μας ταίρι να επιβεβαιώσει με πράξεις τα συναισθήματα του.

Σε ότι αφορά τις οικονομικές μας υποθέσεις αλλά και τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε Τρίτους θα πρέπει να είμαστε συνεπείς βάζοντας φρένο στην επιθυμία μας για παρορμητικές αγορές , ενώ για να προχωρήσουν οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες θα αναγκαστούμε να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις.

Επειδή ο έρωτας δεν σταματά, οι ερωτικές σχέσεις που θα προκύψουν  αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι σχέσεις  όπου πίσω τους μπορεί να υπάρχουν  οικονομικά συμφέροντα,  είτε  σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Υπάρχουν όμως και οι θετικές επιδράσεις επίσης αυτής της όψης τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε και αφορούν την εμφάνιση μας, ιδιαίτερα όσοι  θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα ακολουθήσουν με συνέπεια αυτές οι μέρες είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Οι συναισθηματικές αντιδράσεις είναι αυτές που σας χαρακτηρίζουν. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο θα σας φανεί χρήσιμο στην υλοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση όπου θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεση που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και για το μέλλον μιας επαγγελματικής συνεργασίας, με οδηγό την λογική και όχι το συναίσθημα, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστείτε να συμπεριφερθείτε με σκληρότητα και σε ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις πράξεις και όχι στα λόγια των δικών σας προσώπων θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις πράξεις τους και όχι στα λόγια. Ενώ σε ότι αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, να είστε προετοιμασμένοι ότι θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και με συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο  από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας απέναντι σε Τρίτους ώστε να μην εκτεθείτε.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ότι ανάμεσα σε εσάς και στον σύντροφο σας υπάρχει  συναισθηματική ψυχρότητα και απόσταση.

ΛΕΩΝ

Προβληματισμένοι με τις σχέσεις σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να δείτε τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες από απόσταση . Με αυτό τον τρόπο θα  καταφέρετε να αποφασίσετε ποιες από αυτές έχουν νόημα να  συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή σας,  και ποιες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Από την άλλη , αυτές τις ημέρες θα είστε πιο αυστηροί και απαιτητικοί με τους συνεργάτες σας , ενώ, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση στην οποία θα κυριαρχεί η λογική και όχι το συναίσθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα εσωστρεφείς είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος σας εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων οι οποίες έχουν μειώσει πάρα πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε αναγκασμένοι να κρατήσετε κρυφά τα συναισθήματα σας για ένα συνάδελφο σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα κάνετε αυτή τη  χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  είναι ευνοϊκή  για εσάς αφού με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου θα καταφέρετε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Με την προϋπόθεση ότι θα αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και θα λειτουργήσετε με την λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε αφιερωθεί με πάθος αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να διοχετεύετε όλο τον ενθουσιασμό και  την ενέργεια στην δουλειά σας , με αποτέλεσμα ο χρόνος που απομένει για τους δικούς σας ανθρώπους να μειώνεται συνεχώς.  Το αποτέλεσμα είναι να γίνεστε αποδέκτης των παραπόνων τους, ωστόσο, αυτό είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να επηρεαστεί από αυτούς τους συναισθηματικούς εκβιασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφασισμένοι να πετύχετε είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον ακολουθώντας την φωνή της λογικής. Πολύ σημαντικό ρόλο στην μελλοντική σας επιτυχία θα παίξει ένα άτομο στην ζωή σας το οποίο θα σας βοηθήσει να μείνετε συνεπείς στις υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας, έστω και αν χρειαστεί να περιορίσετε τον χρόνο που διαθέτατε για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Κρόνο,  ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει τις οικονομικές σας ανασφάλειες με αποτέλεσμα να σας παρασύρει σε αρνητικά σενάρια, το θετικό σε αυτή την κατάσταση είναι ότι δεν θα παρασυρθεί σε περιττές σπατάλες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ότι δεν βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι  είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα με τον  Κρόνο, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να δείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις με ψυχρή λογική, ώστε  οι αποφάσεις που θα πάρετε για το προσωπικό και το επαγγελματικό σας μέλλον να μην επηρεασθούν από τα συναισθήματα που έχετε για αυτούς. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι η στάση σας δεν θα τους αρέσει.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να συμπεριφέρεστε στο χώρο της εργασίας σας με μεγαλύτερο επαγγελματισμό και λιγότερο συναίσθημα. Ενώ σε ότι αφορά τον εαυτό σας και την εικόνα σας, θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής στο οποίο θα ακολουθήσετε με στρατιωτική πειθαρχία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!