Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Αναγκαστικοί περιορισμοί και σύγκρουση συμφερόντων


Ο Αύγουστος έκανε την είσοδο του με ιδιαίτερα εντυπωσιακό, και συνάμα καυτό τρόπο, με αποτέλεσμα με κάποιο τρόπο να μας αναγκάσει, εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών να περιορίσουμε αρκετά τις μετακινήσεις μας, ακόμα και αν βρισκόμαστε στον τόπο των διακοπών μας.

Αφορμή αυτές τις ημέρες θα είναι  η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στις 02/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (10ο 13’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα αναγκαστούμε  να ακολουθήσουμε οδηγίες και κανόνες άλλων οι οποίες περιορίζουν τόσο τις κινήσεις μας όσο και την επιθυμία μας να  εκφραστούμε με τον τρόπο που  εμείς θέλουμε, ιδιαίτερα όταν αυτοί που βάζουν τους κανόνες είναι  σε θέσεις ισχύος, επίσης, θα συνειδητοποιήσουμε ότι τα συμφέροντα μας αυτή τη χρονική περίοδο μπορεί να έρχονται σε άμεση σύγκρουση με τα συμφέροντα των άλλων και αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα οι προσωπικές και  οι επαγγελματικές μας συζητήσεις να  φτάσουν σε αδιέξοδο, από την άλλη πλευρά είναι πιθανό στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας ή να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας σπαταλήσουμε άσκοπα την ενέργεια μας.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το μεταφορικό μας μέσο ή στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό και να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ενδείξεις του ώστε να προλάβουμε πιθανές μηχανικές βλάβες.

Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά  περιμένατε τις ημέρες των διακοπών σας εσείς οι Κριοί  για να διασκεδάσετε και να το ρίξετε λιγάκι έξω. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί που δεν θα σας επιτρέψουν να περάσετε τις διακοπές σας με τους φίλους και το ερωτικό σας ταίρι όπως ακριβώς είχατε ονειρευτεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετή ένταση θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει ανάμεσα στις  επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στις απαιτήσεις της  οικογένεια σας με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Η ισορροπία βρίσκεται πάντοτε στα όρια τα οποία ήρθε η ώρα να βάλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα χαρτιά σας κλειστά κρατάτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι τόσο από τους φίλους όσο και από τους συνεργάτες σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να είστε αρκετά απόμακροι και  επιφυλακτικοί με ποιους θα μοιραστείτε τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Επίσης καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να είστε προσεχτικοί με το μεταφορικό σας μέσο και να μην αμελείτε τις προειδοποιητικές ενδείξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άγχος σας αυτές τις ημέρες είναι πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Ωστόσο, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου θα είναι η αφορμή για να υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις εξαιτίας  των αντικρουόμενων συμφερόντων. Από την άλλη πλευρά,  σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνεται διεκδικήσετε με ιδιαίτερη κτητικότητα  το ερωτικό σας ταίρι

ΛΕΩΝ

Αρκετές δυσκολίες βιώνετε στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε  όπως εσείς θέλετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ είναι πιθανό για χάρη μιας συνεργασίας να αναγκαστείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ άγχος  λίγο πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας αναγκάσει να δουλέψετε κάτω από ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, γεγονός που θα λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία σας. Η συμβουλή μας είναι να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας καθώς  σε λίγες ημέρες θα απολαμβάνετε τις διακοπές σας.

ΖΥΓΟΣ

Από διάφορα σκαμπανεβάσματα θα περάσει η διάθεση  αυτές τις ημέρες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να αναβάλετε την υλοποίηση των σχεδίων σας, εξαιτίας της αυστηρής κριτικής που έχετε δεχθεί από ορισμένα πρόσωπα του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα προβληματισμένοι με την εικόνα σας  είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου , θα σας φορτώσει  με πολλές επαγγελματικές ευθύνες, με αποτέλεσμα να νιώθετε ενοχές που δεν μπορείτε να είστε συνεπείς και να αφιερώνετε τον χρόνο που πραγματικά θέλετε τόσο στην οικογένεια σας, όσο  και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις με άλλα μάτια θα αρχίσετε να βλέπετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί να μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας, καθώς νιώθετε ότι ορισμένα πρόσωπα το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας αναγκάσει να ξαναδείτε τους όρους μιας οικονομικής συνεργασίας στην οποία αισθάνεστε  ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.  Ενώ, σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυστηροί και  απόμακροι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς τόσο με  τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους να  επιβάλλετε με αυταρχικό τρόπο τις απόψεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρνει  νέες υποχρεώσεις στην δουλειά σας οι οποίες θα συνοδεύονται από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, και από την υποχρέωση να ακολουθείτε οδηγίες τρίτων.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!