Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Κρόνου , Περιορισμοί στην επικοινωνία !!


Οι ημέρες των διακοπών είναι για όλους μας η περίοδος που χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμαστε, γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και το ρίχνουμε λιγάκι ή περισσότερο έξω.

Στην έναρξη της περιόδου των φετινών διακοπών όμως  βλέπουμε ότι ξεκινάει με αρκετούς περιορισμούς, εξαιτίας της ύπαρξης στην ζωή μας του γνωστού μονοκύτταρου μικροοργανισμού.

Αιτία των περιορισμών, για άλλη μια φορά, είναι ο συνήθης ύποπτος πλανήτης των ορίων και των υποχρεώσεων ο Κρόνος και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στις 03/08 με τον Ερμή (27ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, αυτό που όλοι μας θα αισθανθούμε είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε οδηγίες και κανόνες άλλων οι οποίες μας περιορίζουν και δεν μας αφήνουν να εκφραστούμε όπως εμείς θέλουμε.

Θα συνειδητοποιήσουμε ότι τα συμφέροντα μας συγκρούονται με τα συμφέροντα των άλλων, οι συζητήσεις που θα έχουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να φτάσουν σε αδιέξοδο, στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας ή να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας είναι πιθανό να νιώσουμε ότι η προσπάθεια μας δεν αξίζει τον κόπο και εμείς σπαταλάμε άσκοπα τα ενεργειακά μας αποθέματα.

Επίσης θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το μεταφορικό μας μέσο και να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στις ενδείξεις του ώστε να προλάβουμε μηχανικές βλάβες.

Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις ημέρες δεν είστε και ιδιαίτερα ήρεμοι εσείς οι Κριοί. Από την μια πλευρά οι πολλές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να βρείτε λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε, και από την άλλη πλευρά, η οικογένεια σας η οποία έχει τις δικές της απαιτήσεις. Η λύση όμως δεν είναι να είστε απόμακροι αλλά να βάλετε και εσείς από την πλευρά σας τους δικούς σας όρους, έστω και αν αυτοί δεν αρέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά απόμακροι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι και αυτό θα το εισπράξουν τόσο οι φίλοι σας όσο και οι συνεργάτες σας. Σίγουρα είναι καλό να προστατεύετε τα σχέδια σας και να είστε επιφυλακτικοί με ποιους θα τα μοιραστείτε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχετε ανθρώπους δίπλα σας που έχουν αποδείξει την αξία τους και μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Επίσης καλό θα ήταν να μην αμελείτε τις προειδοποιητικές ενδείξεις που θα βγάλει το μεταφορικό σας μέσο και να το πάτε για service ώστε να αποφύγετε μεγαλύτερες βλάβες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές θέλετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες σας και να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Ωστόσο, θα διαπιστώσετε ότι κάποιες από αυτές δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε καθώς υπάρχει έντονη σύγκρουση συμφερόντων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές οι μέρες βιώνετε αρκετά δύσκολες στιγμές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις εσείς οι Καρκίνοι, και αυτό εξαιτίας της όψης αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω και δεν σας επιτρέπει να εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε ή γιατί είστε αναγκασμένοι για χάρη μιας συνεργασίας να ακολουθήσετε τις οδηγίες και τα θέλω των άλλων.

ΛΕΩΝ

Αρκετά αγχωμένοι είστε λίγο πριν τις διακοπές σας εσείς οι Λέοντες. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στη δουλειά σας και τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί από τους προϊσταμένους σας, λειτουργούν αυτές τις ημέρες επιβαρυντικά στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δείτε την θετική πλευρά καθώς σε λίγες ημέρες θα απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι τις διακοπές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά αντιφατικές θα είναι αυτές οι ημέρες για εσάς τους Παρθένους. Από την μια πλευρά νιώθετε πολύ ισχυροί και έτοιμοι να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα σχέδια σας, από την άλλη πλευρά όμως είστε και πάρα πολύ αναβλητικοί καθώς δεν θέλετε οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να βρουν κάποιο ψεγάδι σε αυτά. Οι φόβοι σας όμως είναι αβάσιμοι καθώς από τη φύση σας δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

ΖΥΓΟΣ

Σε έντονο προβληματισμό βρίσκεστε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Ζυγοί. Αιτία είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία σας φορτώνει με πολλές επαγγελματικές ευθύνες, με αποτέλεσμα να νιώθετε ενοχές που δεν μπορείτε να είστε συνεπείς απέναντι στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την κοινωνική σας ζωή αλλιώς θα αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Βασική αιτία είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας κάνει να διαπιστώσετε ότι πλέον δεν έχετε τίποτα κοινό με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον που μέχρι πριν λίγο καιρό μοιραζόσασταν πολλές στιγμές. Μην στεναχωριέστε και μην απογοητεύεστε γιατί πολύ σύντομα θα μπουν στην ζωή σας άτομα με τα οποία θα έχετε περισσότερα κοινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα κεκτημένα σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο δεν θα ολοκληρώσετε μια οικονομική συνεργασία στην οποία νιώθετε ότι θα καταπατηθούν τα συμφέροντα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δυσκολευτείτε αυτές τις ημέρες να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον /στην ερωτικό/ή σας σύντροφο καθώς δεν θέλετε να φανείτε ευάλωτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά απόμακροι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς με  τον /την σύντροφο σας και στους συνεργάτες σας, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους δεν θα διαπραγματευτείτε τις επιθυμίες σας, το αντίθετο θα τις επιβάλλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι είναι ότι η επαναστατική σας φύση καταπιέζεται. Αυτή την πίεση θα την βιώσετε ακόμα πιο έντονα λόγω της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, καθώς εκτός από τις νέες ευθύνες που σας έχουν δοθεί στο χώρο της εργασίας σας, είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε τις οδηγίες και τον τρόπο που δουλεύουν οι άλλοι.

ΙΧΘΥΣ

Με μεγάλες προσδοκίες περιμένατε τις ημέρες των διακοπών σας εσείς οι Ιχθύες για να χαρείτε, να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας και να το ρίξετε λιγάκι έξω. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί που δεν θα σας επιτρέψουν να περάσετε τόσο ξέγνοιαστα τις διακοπές σας και τις στιγμές με τους φίλους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!