Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Πλούτωνα, Προστατεύστε τα μυστικά σας !!


Ο Αύγουστος είναι ο κατ’ εξοχήν μήνας των διακοπών, όπου, όλοι περιμένουμε πως και πως να αφήσουμε πίσω μας την ρουτίνα και να ξεκουραστούμε.

Το ξεκίνημα του φετινού Αυγούστου θα είναι λιγάκι διαφορετικό, μιας και φέτος, εξαιτίας του covid, δεν είμαστε τόσο ξέγνοιαστοι.

Την 01/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 20’) και για μια ακόμα φορά θα δυσκολέψει λιγάκι τα πράγματα.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση να ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια και αυτό γιατί είτε μπορεί να δημιουργηθούν αντιπάθειες είτε γιατί στην προσπάθεια μας να ασκήσουμε έλεγχο στους συνομιλητές μας μπορεί να κάνουμε τον άλλο να νιώσει άσχημα, επίσης, μπορεί να κάνουμε σχόλια με σκοπό να στεναχωρήσουμε ή να φέρουμε τους συνομιλητές μας σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη πλευρά, δεν θα λείψουν οι προσπάθειες να έρθουμε κοντά σε ισχυρά πρόσωπα ή να κινηθούμε παρασκηνιακά με αποτέλεσμα να γίνουμε πολύ καχύποπτοι ή επιφυλακτικοί ενώ δεν θα διστάσουμε να βγάλουμε στην επιφάνεια τα κρυμμένα μυστικά των άλλων.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Λίγο πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές έχετε αποφασίσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και να μην αποκαλύψετε ούτε στους δικούς σας ανθρώπους ούτε στους συνεργάτες σας τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, γεγονός ιδιαίτερα παράξενο για εσάς αφού είστε από τους ανθρώπους που θέλετε να μοιράζεστε τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως δεν επηρεάζεστε από τους άλλους και αυτό γιατί κάθε σας βήμα είναι μελετημένο με ιδιαίτερη προσοχή. Αυτές τις ημέρες όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, δεν θα διστάσετε να είστε ιδιαίτερα αιχμηροί απέναντι σε όσους προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις για μελλοντικές οικονομικές συνεργασίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην συνεργαστείτε με άτομα τα οποία δεν εμπιστεύεστε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των αγαπημένων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές οι μέρες δεν είναι και οι πιο εύκολες για εσάς τους Καρκίνους. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, εκτός από το γεγονός ότι έχει να κάνει με την νευρικότητα σας είναι πιθανό να σας δημιουργήσει και αρκετά προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς θα είστε ιδιαίτερα επικριτικοί τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας, ενώ εξαιτίας της στάσης σας είναι πιθανό να οδηγήσετε κάποιες σχέσεις στο τέλος τους.

ΛΕΩΝ

Τα μυστικά σας από τους συναδέλφους σας θα πρέπει να διαφυλάξετε με κάθε τρόπο αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα πρέπει να κρατήσετε κρυφά τα χαρτιά σας από τους άλλους ώστε να μην εκτεθείτε, ενώ από την άλλη πλευρά θα προσπαθήσετε να μάθετε τι κρύβουν οι άλλοι και να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κοινωνικό σας προφίλ προσπαθείτε να φτιάξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρούς ανθρώπους και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους ώστε να βγείτε μακροπρόθεσμα κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Τι και αν οι διακοπές πλησιάζουν, αυτό που απασχολεί εσάς τους Ζυγούς είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με όλους γι’ αυτό και δεν θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μείνουν κρυφά τα σχέδια σας. Να είστε σίγουροι όμως ότι η μυστικοπάθεια σας δεν θα αρέσει στους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ τρέξιμο έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Από τη μια πλευρά το άγχος σας για το μέλλον και από την άλλη πλευρά η γνωστή σας επιφυλακτικότητα μπορεί να σας κάνουν αρκετά απόμακρους, ωστόσο, σας βοηθούν να προστατεύσετε από τους αδιάκριτους και από όσους θέλουν να σας υπονομεύσουν τα μελλοντικά σας πλάνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ότι περνάει από το χέρι σας θα κάνετε για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με όσους πιστεύετε ότι προσπαθούν να παραβιάσουν τα όρια σας ή να καταπατήσουν τις αξίες, αλλά μπορεί να γίνετε και εάν χρειαστεί και ιδιαίτερα εκδικητικοί απέναντι σε όποιον πληγώσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την παροιμία “ η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει” θα εφαρμόσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα αιχμηρούς στα σχόλια σας τόσο απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και απέναντι στους  συνεργάτες σας, ενώ δεν θα διστάσετε εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και πράγματα που ξέρετε για την προσωπική τους ζωή στην προσπάθεια σας να τους νουθετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μοναχικά μονοπάτια κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Από τη μια πλευρά, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας, θα κινηθείτε παρασκηνιακά ενώ από την άλλη πλευρά θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μάθετε τα ένοχα μυστικά των συναδέλφων σας.

ΙΧΘΥΣ

Παρόλο που είστε  πάντα καλοπροαίρετοι με τους άλλους το ένστικτο σας αυτές τις ημέρες σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και επιφυλακτικοί με τα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε τα προειδοποιητικά καμπανάκια και να μην εμπιστεύεστε άτομα τα οποία δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν πραγματικά την φιλία και την εύνοια σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!