Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα,ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις…


Η ανάγκη μας να επανέλθει η ζωή μας στους παλιούς ρυθμούς αλλά και η άρνηση μας να δούμε την ζωή μας ή τις καταστάσεις γύρω μας όπως πραγματικά είναι μας κάνει να πιστεύουμε σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Αυτές τις ημέρες οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στο πλανητικό σκηνικό θα μας κάνουν ευάλωτους σε εξαπατήσεις και παρανοήσεις, συγκεκριμένα, στις 30/08 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων (19ο 52’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με ότι ακούσουμε γιατί το πιθανότερο είναι οι συνομιλητές μας να προσπαθήσουν να θολώσουν την κρίση μας με ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα .

Eπίσης είναι πιθανό να  ερμηνεύσουμε λάθος τις προθέσεις τους καθώς τα λόγια τους δεν θα μας δίνουν σαφή μηνύματα , θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην απογοητευτούμε εάν αναβληθούν ή ανατραπούν οι προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις, στη δουλειά μας θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να αποφύγουμε τα λάθη, ενώ εξαιτίας της αφηρημάδας μας μπορεί να πέσουμε θύματα κλοπής ή να αφήσουμε προσωπικά μας αντικείμενα εκτεθειμένα.

Η όψη αντίθεσης θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί, και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανό εξαιτίας της αφηρημάδας ή της λανθασμένης εκτίμησης των γεγονότων να κάνετε κάποιο λάθος στην δουλειά σας το οποίο μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτοι ενθουσιασμό και όνειρα για το μέλλον είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Στην προσπάθεια σας όμως να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας, και εξαιτίας της επιρροής της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε μεγάλα λόγια και υπερβολικές εκδηλώσεις ενθουσιασμού τις οποίες όχι μόνο δεν έχετε ανάγκη, αλλά  το αντίθετο λειτουργούν αποτρεπτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας ωθήσει, στην προσπάθεια σας να γίνετε αρεστοί το χώρο της δουλειάς, να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε με αποτέλεσμα αυτό να σας δημιουργήσει στο άμεσο μέλλον προβλήματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό ένα δικό σας άτομο να σας εξαπατήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ                                                                                                                     

Τις τελευταίες ημέρες οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι κάθε άλλο παρά ήρεμοι. Και επειδή θέλετε να τα προλάβετε όλα και να είναι και όλοι ευχαριστημένοι μαζί σας, κάτω από την επιρροή της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  και με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα συμφωνήσετε με ότι και αν σας ζητήσουν με αποτέλεσμα στο τέλος να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τις  σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει κοντά σας άτομα τα οποία στην προσπάθεια τους να συνεργαστούν μαζί σας θα σας κάνουν πολύ δελεαστικές προσφορές οι οποίες θα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ενθουσιαστείτε με ένα πρόσωπο το οποίο θα γνωρίσετε αυτές τις ημέρες, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην του δείξετε αμέσως τις ευάλωτες πλευρές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γέφυρες επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας θα προσπαθήσετε να ρίξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι.  Στην προσπάθεια σας να αποκαταστήσετε την επικοινωνία, και εξαιτίας της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο  των Ιχθύων, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε προσωρινές υποχωρήσεις ή να μην δείξετε ξεκάθαρα τις προθέσεις στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση της ζωής σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Στην προσπάθεια σας όμως να ξεχωρίσετε,  και κάτω από την επιρροή  της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας, προσέξτε όμως γιατί είναι πιθανό οι προθέσεις σας να παρερμηνευθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικά δραστήριοι  είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Οι προσκλήσεις που δέχεστε από φίλους για διάφορες εκδηλώσεις σας έχουν ενθουσιάσει καθώς έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπα που θαυμάζατε καιρό , ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό η λαμπερή τους εικόνα να θολώσει την κρίση σας και να μην δείτε το πραγματικό τους πρόσωπο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα φιλικό σας πρόσωπο η οποία θα είναι πασπαλισμένη με μπόλικη χρυσόσκονη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Και επειδή το πρόγραμμα σας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο οι αναβολές που πιθανό να προκύψουν, κάτω από την επιρροή της όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας χαλάσουν την διάθεση. Αντί να εκνευρίζεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δείτε με προσοχή τα σχέδια σας ή για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε τροχιά υλοποίησης προσπαθείτε να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτές τις ημέρες όμως, εξαιτίας της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και υπερβολές που πραγματικά δεν χρειάζεστε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας εξαπατήσει.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι με τα οικονομικά σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Στην προσπάθεια σας να νιώσετε οικονομικά ασφαλείς, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και μην δεχτείτε χωρίς πρώτα να εξετάσετε με μεγάλη προσοχή τις οικονομικές προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος να βγείτε ζημιωμένοι .

ΙΧΘΥΣ

Όμορφες σχέσεις και συνεργασίες θέλετε να έχετε εσείς οι Ιχθύες. Η πραγματικότητα όμως πολλές φορές είναι διαφορετική, γι’ αυτό και πολλές φορές μπαίνετε στην διαδικασία να προσπαθήσετε να την κάνετε πιο όμορφη. Αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι πολύ πιο όμορφες και ιδανικές από ότι πραγματικά είναι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u