Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Άρη, Εγωισμός και ένταση !!


Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν δοκιμαστεί ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτό που έχουμε παρατηρήσει να συμβαίνει πολύ έντονα είναι οι σχέσεις να γίνονται ανταγωνιστικές και ο ένας να προσπαθεί να επιβάλει την γνώμη του στον άλλο με ιδιαίτερα μαχητικό τρόπο, και δεν θα γινόταν αλλιώς μιας και ο Άρης βρίσκεται εδώ και καιρό στο ζώδιο του Κριού.

Στις 13/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα βρεθεί απέναντι από τον Άρη ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού (21ο 05’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη, το εγώ με το εμείς θα έρθουν σε έντονη κόντρα, το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε πολλούς τσακωμούς και ερωτικά καβγαδάκια της επιμονής στις θέσεις μας αλλά και των εγωιστικών συμπεριφορών με αποτέλεσμα αρκετές φορές η κατάσταση να φτάσει στα άκρα, στις επαγγελματικές σχέσεις θα παρατηρήσουμε να υπάρχει έντονη ανταγωνιστικότητα και αντιδράσεις οι οποίες θα στερούνται λογικής, ενώ εξαιτίας της έντασης και του εκνευρισμού είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετά μικροατυχήματα στους δρόμους.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή της όψης ισχύει για  7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα νεύρα σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, από την μια πλευρά η επιμονή σας από την άλλη πλευρά το γεγονός ότι οι άλλοι δεν αντιδρούν με τον τρόπο που εσείς θέλετε, είναι πιθανό να ωθήσει τα πράγματα στα άκρα. Ευτυχώς, για τους άλλους είστε από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνετε έντονα ξεσπάσματα, δεν κρατάτε όμως κακίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να ξεσπάσετε τα νεύρα σας στους συναδέλφους σας εξαιτίας του άγχους και τις πίεσης που αισθάνεστε.Η συμβουλή μας είναι να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να εκτονώσετε την ένταση σας ώστε να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να διανύουμε μια περίεργη περίοδο εσείς όμως εξακολουθείτε να έχετε μια αρκετά έντονη κοινωνική ζωή. Αυτές τις ημέρες όμως, και εξαιτίας της επιρροής της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον εξαιτίας μιας ασήμαντης αφορμής. Η λύση για να εκτονώσετε όλη αυτή την κατάσταση είναι να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες νιώθετε ότι βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Οι πολλές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και το φορτωμένο πρόγραμμα σας θα είναι η αφορμή να έρθετε σε ρήξη με τα μέλη της οικογένειας σας τα οποία αισθάνονται ότι τους παραμελείτε. Αυτό που πρέπει να τους δώσετε να καταλάβουν είναι ότι σημασία έχει ο ποιοτικός και όχι ο ποσοτικός χρόνος που περνάτε μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Σε έντονους ρυθμούς κινήστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Στην προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα, και εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να έχετε έντονα νευρικά ξεσπάσματα εάν κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων οι άλλοι φανούν ασυνεπείς στις υποσχέσεις τους. Μια ακόμα αιτία του εκνευρισμού σας μπορεί να είναι και η κίνηση στους δρόμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να δημιουργήσει ρήξεις σε μια οικονομική συνεργασία εξαιτίας μια ασήμαντης διαφωνίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι στην σχέση σας με τον/την ερωτικό /ή σας σύντροφο εξαιτίας της κτητικότητας σας.

ΖΥΓΟΣ

Πιεσμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας αισθάνεστε ότι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα στον/ στην σύντροφο σας και τους συνεργάτες σας καθώς αισθάνεστε ότι  σας πιέζουν υπερβολικά. Η λύση για να εκτονωθεί η ένταση είναι να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να δείτε με ψυχραιμία τους λόγους που σας πιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού  με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας καθώς βλέπετε ότι τα πράγματα δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι. Επίσης, είναι πιθανό να ανακαλύψετε και το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας στο χώρο της δουλειάς και να απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να κατακτήσετε τα πάντα αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.Ο δυναμισμός και αυτοπεποίθηση σας όμως, αυτές τις ημέρες εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει προβλήματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις καθώς η συμπεριφορά σας θα απέναντι στους άλλους είναι αρκετά εριστική και μερικές φορές προσβλητική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη δική σας άποψη προσπαθείτε να περάσετε με κάθε τρόπο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας συναναστροφές αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού θα σας κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς απέναντι σε όσους δεν συμφωνούν με την οπτική σας και τις απόψεις σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα μάταιο παιχνίδι ανταγωνισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε διαρκή κίνηση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Οι πολλές υποχρεώσεις στις οποίες προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε αλλά και το γεγονός ότι είστε συγκεντρωτικοί και θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού θα εξαντλήσει τα ενεργειακά σας αποθέματα. Ιδιαίτερα προσεχτικοί επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα όταν οδηγείτε γιατί εξαιτίας των νεύρων και της κούρασης σας θα είστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

ΙΧΘΥΣ

Άγχος με το πορτοφόλι σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Οι πολλές οικονομικές σας υποχρεώσεις, αλλά και τα ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού με αποτέλεσμα το άγχος σας να χτυπήσει κόκκινο. Αποδέκτες των νεύρων και του άγχους σας όπως είναι φυσικό θα είναι για άλλη μια φορά τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!