Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!


Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω μας θα είναι ασυνήθιστα υπερβολικές, δηλαδή, τόσο η χαρά όσο και η λύπη θα εκφράζεται σε υπερθετικό βαθμό.

Αιτία για όλα αυτά θα είναι η όψη αντίθεσης που θα πραγματοποιηθεί στις 14/07 ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης θα έχουμε την τάση να επαναπαυτούμε στην καλή μας τύχη, τα αισθήματα που νιώθουμε είτε αυτά είναι χαράς και αισιοδοξίας είτε λύπης και εκνευρισμού θα τα εκφράζουμε στο μέγιστο βαθμό, θα αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί σε διατροφικές ατασθαλίες αλλά και σε απολαύσεις, είναι πιθανό να κάνουμε έξοδα που δεν χρειάζονται και για τα οποία σύντομα θα μετανιώσουμε γιατί θα γίνουν καθαρά και μόνο για λόγους επίδειξης, ενώ είναι πιθανό να συμπεριφερθούμε ανεύθυνα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Δία θα επηρεάσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ανάμεσα στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια βρίσκεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί, και επειδή είστε αρκετά πιεσμένοι είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους και άλλοι να είστε ασυνεπείς απέναντι στις οικογενειακές ή στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κύριο στοιχείο του χαρακτήρα σας είναι ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και αποφεύγετε τις υπερβολές. Αυτές τις ημέρες όμως, θα έχετε την τάση, στην προσπάθεια σας να προβάλλετε τον εαυτό σας και τα μελλοντικά σας σχέδια, να παρασυρθείτε σε υπερβολικές δηλώσεις και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σχετικά με το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Και αυτό γιατί ορισμένοι από εσάς θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε σπατάλες οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ άλλοι, θα έχετε ξαφνικά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ερώτημα που θα σας απασχολήσει πολύ έντονα αυτές τις ημέρες είναι Εγώ και οι Άλλοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις και ανεύθυνες συμπεριφορές τόσο απέναντι στους αγαπημένους σας όσο και απέναντι στους συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να εισπράξετε την δυσαρέσκεια τους.

ΛΕΩΝ

Αρκετά σίγουροι για τις ικανότητες σας να λύνετε τα θέματα που προκύπτουν στο χώρο της εργασίας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα εάν κάτι δεν πάει όπως εσείς το θέλετε να απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό για εσάς. Η ανάγκη σας να χαρείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε υπερβολές, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας είναι πιθανό να νιώσουν ότι ο έρωτας τους χτυπάει απρόσμενα την πόρτα.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να είναι όλοι ευχαριστημένοι σας ωθεί πολλές φορές να αφήνετε πίσω τις δικές σας επιθυμίες. Αυτές τις ημέρες όμως θα είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί με τα θέλω σας, γεγονός που θα εκπλήξει τόσο τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και τους συναδέλφους σας, μιας και δεν τους έχετε συνηθίσει σε αυτές τις αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν και να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη του. Επίσης, όσοι από εσάς οργανώνετε τις διακοπές σας προσπαθήστε να μειώσετε τις προσδοκίες που έχετε αυτή τη στιγμή για αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προοπτικές μιας μελλοντικής οικονομικής συνεργασίας θα σας ενθουσιάσει ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες εσάς τους Τοξότες. Ωστόσο, καλό θα ήταν πριν ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία να μην αρχίσετε να ξοδεύετε τα χρήματα σας αλόγιστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του πλανήτη της τύχης Δία στο ζώδιο σας, σας έχει βοηθήσει να δείτε την ζωή και τις σχέσεις σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο σας με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου θα έχετε την τάση να εκφράζετε με υπερβολικό τρόπο τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την τάση να αφήσετε όλες τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας στην τύχη τους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε δύσκολη θέση προσπαθήστε να πιέσετε τον εαυτό σας ώστε να μην βγείτε εκτός χρονοδιαγραμμάτων.

ΙΧΘΥΣ

Νέες γνωριμίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας θα σας ενθουσιάσουν, ωστόσο, καλό θα ήταν, πριν σιγουρευτείτε ότι αξίζουν να είναι δίπλα σας να μην βγάλετε από την ζωή σας τους παλιούς σας φίλους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Aνάδρομου Πλούτωνα, Kρατάω τα χαρτιά μου κλειστά !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά έκρυθμη θα είναι η κατάσταση αυτές τις ημέρες για όλους, και όπως θα παρατηρ ...

Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη να ζήσουμε πιο ξέγνοιαστα κα ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση οδηγεί στις σωστές αποφάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την ζωή μας, εξαιτίας του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, προσπαθούμε να χτίσουμε  ...

Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καλοκαίρι, διακοπές, ανέμελες στιγμές, δημιουργία και έρωτας, αυτά είναι τα στοιχε ...

Πως θα επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό ...

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικές περιπέτειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, είναι η εποχή που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u