Astro-Μηνύματα από 15/3 – 22/3/2020


Οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, η ασυνεννοησία, οι ματαιώσεις των προηγούμενων ημερών σταματούν και από δω και στο εξής, όλα αποκτούν μια πιο ομαλή ροή στην καθημερινότητα, ως προς αυτά που θέλουμε να δρομολογηθούν.

Μπορεί να διάγουμε καιρούς περίεργους, τουλάχιστον όμως το μυαλό μας λειτουργεί καλύτερα και ως ένα βαθμό έχει την ικανότητα να φιλτράρει τις πληροφορίες που δέχεται.

Η Άνοιξη είναι εδώ κι η διάθεση να απεγκλωβιστούμε από αρνητικές σκέψεις ενισχύεται. Αποζητούμε να ανακαλύψουμε κάτι πιο φωτεινό , ικανό να διώξει το γκρίζο που κυριεύει τις ζωές μας.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. 

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, με ότι και αν συμβαίνει γύρω σας, θα έχετε έντονα την συναισθηματική ανάγκη να αποδράσετε από την αμηχανία που δημιουργείται στους χώρους που κινείστε. Η διάθεσή σας θα είναι η πρώτη που θα πάει κόντρα σ αυτό και θα δείχνετε στους άλλους ότι τίποτα δε σας πτοεί, με ότι κι αν συμβαίνει. Άλλωστε δικός σας είναι ο ρόλος του “θαρραλέου” ανθρώπου που δεν το βάζει με τίποτα κάτω. Βέβαια κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν με τα σχόλιά τους, αφήστε τους όμως στη μιζέρια τους. Η συνέχεια θα δικαιώσει τη στάση σας. Αισιοδοξήστε δείξτε το! 

*Ζυγοί, μπορεί στις γρήγορες αποφάσεις να μην είστε οι προθυμότεροι, μιας και τα αντανακλαστικά σας είναι υπέρ του δέοντος αναλυτικά, όμως επιτέλους τώρα με περισσότερη λογική και λιγότερο παρεμβατικό συναίσθημα, θα μπορέσετε να βάλετε στη σειρά, κάποια θέματα που σας απασχόλησαν για καιρό. Εξομαλύνονται σχέσεις και συνεργασίες, ή διορθώνονται τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στον τομέα αυτό. Θα πάρετε πιο σοβαρά την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους που διαθέτουν αναγνωρισιμότητα και κύρος. 

*Καρκίνοι, ο καιρός και η διάθεσή σας ανοίγει, όπως και η προθυμία σας, να γνωρίσετε κόσμο να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες επαφές, όπου κάποιες από αυτές, θα συμβάλλουν θετικά στην προσωπική σας εξέλιξη. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας να συναντήσετε ανθρώπους από μακριά, να αποκτήσετε εμπειρίες που άλλοτε δεν είχατε την ευκαιρία. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μια γνωριμία να μετατραπεί και να δείτε στο πρόσωπο ενός φίλου ή συνεργάτη σας, τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Όλα θα έχουν θετικό πρόσημο. 

*Αιγόκεροι, οι επόμενες ημέρες είναι για σας σημαντικές, αφού θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε, τι είναι εκείνο που ζητάτε από τους άλλους, είτε αυτοί είναι οι δικοί σας άλλοι, είτε συνεργάτες φίλοι και συνοδοιπόροι. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία, να προβάλλετε το έργο και τα ταλέντα σας, να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εάν δημιουργήθηκαν κακώς κείμενα ή υπήρχαν παρεξηγήσεις με ανθρώπους που εξακολουθείτε να θέλετε κοντά σας, τώρα με διπλωματία θα τους φέρετε εκ νέου στα νερά σας. Ευνοούνται δε, οι μετακομίσεις ή μετακινήσεις.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι 

*Ταύροι, στόχοι σχέδια, φιλοδοξίες και προοπτικές αναδιοργανώνονται και τώρα θα γίνετε πιο αποφασιστικοί στο να τα δρομολογήσετε. Αναδιοργανώστε τις τακτικές σας, αφήστε πίσω τρόπους που ακολουθήσατε και εν τέλη σας έκαναν να παραμείνετε στάσιμοι στο παρελθόν. Τολμήστε να κάνετε βήματα που δεν συνηθίζατε μέχρι σήμερα και να θυμάστε πως σε ότι σας απασχολεί, θα προκύπτουν λύσεις ξαφνικές και από κει που δεν το περιμένατε. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει ουδέν μονιμότερο από του παρόντος, ακόμα κι αν κάποια τα θεωρήσατε δεδομένα ή σταθερά στη ζωή σας. 

*Σκορπιοί, πολλές υπήρξαν οι αιτίες που για αρκετό καιρό σας έριχναν συναισθηματικά, μόνο που τώρα αφού θα τις εντοπίζετε, θα τις αντιμετωπίζετε και θα τις ξεπερνάτε αποτελεσματικά. Ο χρόνος των πυκνών “σκέψεων” παρέρχεται και τώρα μεταλλάσσεται, σε “πράξεις” που θα διέπονται από περισσότερη αποφασιστικότητα. Αυτό θα αλλάξει την εσωστρεφή σας διάθεση και θα τολμήσετε να βγείτε, να γνωρίσετε κόσμο, να ερωτευτείτε εκ νέου, εάν αυτό σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Πειθαρχήστε λοιπόν περισσότερο στη λογική και κατευνάστε το συναίσθημά σας . 

*Λέοντες, η καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, θα σας επιτρέψει να κάνετε μικρές έστω δαπάνες, για εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, βελτιώνοντας έτσι τη διάθεσή σας. Πείτε “ναι” σε προσκλήσεις και προκλήσεις και φερθείτε με την εξωστρέφεια που σας χαρακτηρίζει, διώχνοντας από την καθημερινότητά σας την κατήφεια, ή ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει. Διώξτε από δίπλα σας οτιδήποτε τοξικό, δείξτε το στίγμα σας και βάλτε όρια σε όποιον ή ότι το χρειάζεται. Είναι σίγουρο πως θα πάρετε πάνω σας την κατάσταση και θα τη φέρετε εν τέλη στα μέτρα σας. 

*Υδροχόοι, όσο και αν θέλετε μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες δαπάνες να ανανεώσετε τη διάθεσή σας, καλό θα ήταν να διαχειριστείτε με περισσότερη σύνεση τα οικονομικά σας. Μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα που τελικά να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να μην καλυφθούν οι πραγματικές σας ανάγκες. Βρείτε λοιπόν άλλους τρόπους να ενισχύσετε την ψυχολογία σας. Κατά τα άλλα, ξεκινάει μια εποχή, όπου θα μπορέσετε να προβάλετε τα ταλέντα σας και να τύχουν της αναγνώρισης από τους άλλους, ενώ μπορείτε να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι, αφηρημένοι και αμφίθυμοι μπορεί να είστε τις επόμενες ημέρες, όμως πρόκειται να αρθούν τα εμπόδια που έμπαιναν μπροστά σας όλο αυτό τον καιρό κι έτσι δρομολογούνται καλύτερα οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας. Άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σας, όταν και όποτε τους χρειαστείτε. Τώρα οι συνεργασίες σας θα ευδοκιμούν, ενώ φίλοι και δικοί σας άνθρωποι σας βοηθούν να ξεπερνάτε τα δύσκολα. Έτσι καθώς η Άνοιξη θα προχωρά, θα γίνεστε πιο δημιουργικοί αισιόδοξοι και γιατί όχι ερωτευμένοι με τη ζωή, ή ότι εσείς επιθυμείτε. Τα καλύτερα λοιπόν, έρχονται! 

*Τοξότες, τις επόμενες ημέρες το μυαλό σας γίνεται πιο καθαρό και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, σε ότι μέχρι τώρα σας κρατούσε σε στασιμότητα. Επιλύονται θέματα ακίνητης περιουσίας, ή οικογενειακά θέματα που χρόνιζαν, μετριάζονται τα άγχη σας και αποκαθίσταται η εσωτερική σας ισορροπία. Η Άνοιξη σας πάει, σας ανανεώνει τη διάθεση να κατακτήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, σας κάνει να θέλετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος των επιθυμιών σας και να ερωτευτείτε εκ νέου, αφού οι ευκαιρίες δε θα λείψουν. Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι. 

*Παρθένοι, οι αποφάσεις που θα λάβετε το επόμενο διάστημα, θα έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τώρα τραβάτε γραμμή και αποφασίζετε, ποιους να αφήσετε πίσω σας και με ποιους θα πορευτείτε στη συνέχεια. Το σημαντικό είναι, ότι η σκέψη σας γίνεται ευθύκριτη και πατάτε πιο σίγουρα στα πόδια σας. Παρέρχεται η ασάφεια των προηγούμενων ημερών και έτσι οι επιλογές που θα κάνετε από δω και στο εξής, σε σχέσεις είτε διαπροσωπικές, είτε επαγγελματικές θα είναι ορθότερες. Προχωρήστε με περισσότερο θάρρος και λογική στο να αλλάξετε όσα πρέπει.

*Ιχθύες, περισσότερο επικοινωνιακοί θα γίνετε το διάστημα αυτό. Με μεγαλύτερη αναγνώριση του έργου και των ταλέντων σας, θα αποκτήσετε περισσότερη έμπνευση και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Η αποδοχή των άλλων είναι δεδομένη, όμως όσο και αν θα προθυμοποιούνται στο να σας βοηθήσουν, φανείτε επιφυλακτικοί, ειδικότερα ως προς εκείνους που με την κολακεία τους, μπορούν λανθασμένα να σας επηρεάσουν. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται και για τα οικονομικά σας ζητήματα. Καλύψτε λοιπόν ανάγκες ή υποχρεώσεις που το προηγούμενο διάστημα δεν μπορέσατε.

Από την Μελίνα Φώφη.

shutterstock image 20

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!