Astro-Μηνύματα από 17/5 – 24/5/2020


Δευτέρα και Τρίτη ο Ήλιος θα διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, ενώ την Τετάρτη 20 Μαΐου θα ξεκινήσει το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων. Το αμέσως επόμενο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας αυτής, γίνεται την Παρασκευή 22 Μαΐου το βραδάκι, όπου θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

Έτσι λοιπόν η εβδομάδα αυτή θα είναι άκρως επικοινωνιακή, ενώ δεν αποκλείεται στις επαφές που θα κάνουμε να συναντήσουμε και ανθρώπους που ήμασταν μαζί κάποτε στο παρελθόν. Νέες συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις θα αναπτυχθούν, όμως εδώ υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιους ανθρώπους να τους εξιδανικεύσουμε, να τρέφουμε κάποιες αυταπάτες, ή να μη διακρίνουμε έγκαιρα κάποια αρνητικά σημεία του χαρακτήρα τους.

Η ερωτικές επανασυνδέσεις παίζουν δυνατά στο σενάριο των ημερών, όπως και η αναθέρμανση κάποιων σχέσεων, όχι απαραίτητα μόνο ερωτικών, που στο προηγούμενο διάστημα ατόνησαν, ή αποστασιοποιήθηκαν.

Ο δυναμισμός και τα γρήγορα αντανακλαστικά σε αποφάσεις που πρέπει να παρθούν άμεσα θα χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή.Ίσως και μια προδιάθεση στο να παίρνονται από κάποιους περισσότερα ρίσκα χωρίς δεύτερες σκέψεις, ή ωριμότερη σκέψη.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, ευχάριστες συναντήσεις και επαφές θα έχετε την εβδομάδα αυτή, με ανθρώπους που αγαπάτε, ή έχετε να δείτε καιρό, να μάθετε νέα τους, με αδέρφια ή συγγενείς. Ευνοούνται να νέα ξεκινήματα, ο επαναπροσδιορισμός των στόχων σας, οι συναντήσεις με άτομα που μπορούν και κατέχουν τους τρόπους, ώστε να προωθήσουν τις φιλοδοξίες σας.  Εάν στο παρελθόν είχατε ασχοληθεί με μία τέχνη βασισμένη στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας, τώρα θα μπορέσετε να βρείτε το χώρο για να την εκφράσετε. Ασφαλώς επανεξετάζονται σχέσεις κι ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις, εάν κάτι τέτοιο επιθυμεί η καρδιά σας.

*Ζυγοί, μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς. Θα έχει πολλές συναντήσεις και επαφές. Θα γνωρίσετε πολύ κόσμο, διευρύνοντας τον κοινωνικό, φιλικό αλλά και επαγγελματικό σας κύκλο. Άνθρωποι έρχονται από το παρελθόν ακόμα και μέσα από τυχαίες συναντήσεις. Συναντήσεις με συμμαθητές φίλους από τα παλιά αλλά και έρωτες που έρχονται από το παρελθόν, θα είναι στο πρόγραμμα. Ομαλοποιούνται θέματα που είχαν προκύψει στο σπίτι και στην οικογένεια. Προσέξτε λιγάκι τις καταναλωτικές δαπάνες που θα έχετε έφεση να κάνετε. Ιδανική η περίοδος αυτή στο να ασχοληθείτε με την απόκτηση μίας καινούργιας γνώσης.

*Καρκίνοι, σε κάποιες στιγμές η εβδομάδα αυτή, μπορεί να σας φορτώσει με υπερένταση, εξαιτίας των όσων θα έχετε αναλάβει και θα προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να τα διεκπεραιώσετε. Παρ όλα αυτά, μερικά ζητήματα που χρόνιζαν ή πήρε αναβολή η επίλυσή τους λόγω της καραντίνας, θα επιλυθούν και θα μετριαστούν τα άγχη σας. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας ενώ κάποια άλλα που οι σχέσεις σας μαζί τους έχουν διαταραχτεί, ίσως αποφασίσετε τώρα να τα βγάλετε οριστικά. Θα νιώσετε κάποιες φορές μία νοσταλγία και θα κοιτάτε προς τα πίσω. Ενώ φίλοι και παλιοί συνεργάτες επανέρχονται στην καθημερινότητά σας. Τα καλύτερα έρχονται σύντομα. Αισιοδοξήστε.

*Αιγόκεροι, το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας βαραίνει και θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλύτερο προγραμματισμό, για να μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις που τρέχουν. Το εργασιακό σας περιβάλλον ή ο χώρος που δραστηριοποιείστε θα απαιτήσουν περισσότερο από το χρόνο σας. Ενεργοποιείστε εκ νέου κάποιες συνεργασίες που είχατε στο παρελθόν και που τις θεωρείτε αξιόπιστες. Φίλοι στέκονται στο πλευρό σας και ενισχύουν τις προσπάθειές σας, όταν κι εφόσον τους χρειαστείτε. Για κάποιους στόχους σας, ίσως να πρέπει να αλλάξετε στρατηγική. Δεν αποκλείεται παράλληλα να σας γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για μια συνεργασία, ή να επανεκκινήσετε μία δουλειά που κάνατε στο παρελθόν και σας έφερνε έσοδα. Προσέξτε σε συμφωνίες που τυχών κάνετε, τα ψιλά γράμματα.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, οι πηγές των εσόδων σας και η βελτίωση των οικονομικών σας, θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Αν σας οφείλουν χρήματα είτε από το εργασιακό σας περιβάλλον είτε από άλλες πηγές εισοδήματος, ενοίκια δανεισμοί κτλ τώρα θα μπορέσετε να τα διεκδικήσετε και να σας επιστραφούν. Χρειάζεται να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση προκειμένου να καλύψετε κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Προτάσεις και ιδέες που θα ακούσετε, μπορεί να σας ενθουσιάσουν αλλά πριν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια από αυτές, διερευνήστε εάν υπάρχουν οι απαραίτητες εγγυήσεις.

*Σκορπιοί, συναισθηματικά απωθημένα θα βγαίνουν στην επιφάνεια της ψυχής σας την εβδομάδα αυτή. Το παρελθόν ανακαλείται και εξετάζεται σε βάθος. Δεν αποκλείονται οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις στη σκέψη ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, μιας σχέσης που διακόπηκε νωρίς, σε πράγματα που δεν καταφέρατε να κάνετε, σε πόθους που παρέμειναν άσβεστοι μέσα σας. Να θυμάστε όμως, ότι όλα αυτά και άλλα πολλά, θα τα σκέφτεστε κάτω απ το πρίσμα της συναισθηματικής υπερβολής. Προσέξτε τι λέτε αλλά και τι ακούτε από τους άλλους, αφού μπορεί να τα καταλάβετε λάθος και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

*Λέοντες, την εβδομάδα αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε εάν κάποιες από τις συνεργασίες σας προχωρούν ή παραμένουν στάσιμες, θα επαναξιολογήσετε τους στόχους σας, θα θέσετε σε εφαρμογή διαφορετικές τακτικές στον εργασιακό σας χώρο. Το παρελθόν θα σας επισκεφτεί στο πρόσωπο ενός παλιού σας έρωτα, που είτε θα αναζωπυρωθεί, είτε θα αλλάξει και θα  μετατραπεί σε φιλία. Θα έχετε την αναγνώριση των προσπαθειών σας στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Προσέξτε όμως ώστε να μπορείτε να διακρίνετε την κολακεία από τα ειλικρινή σχόλια. Μία σχέση που είχε μείνει στη μέση, επανεξετάζεται.

*Υδροχόοι, περισσότερο από όλους αφορούν εσάς οι ερωτικές επανασυνδέσεις κι αν αυτό είναι κάτι που πραγματικά επιθυμείτε, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες και οι τρόποι στο να το επιτύχετε. Παρ όλα αυτά, θα εξακολουθήσετε να κάνετε τους ερωτικούς σας πειραματισμούς και αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να είστε περισσότερο προσεκτικοί. Θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν θέματα στο εργασιακό σας περιβάλλον, που βρίσκεται σε διαδικασία διάφορων ανακατατάξεων την εποχή αυτή, οπότε δε θα μπορείτε να έχετε σαφή εικόνα, για το που πατάτε και το πως βαδίζετε. Θεματάκια υγείας ίσως χρειαστούν περισσότερη μέριμνα και προσοχή.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, κρύβει πολλές ευκαιρίες η εβδομάδα αυτή για σας, που θα πρέπει να μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, οι επαφές με ανθρώπους που πιστεύετε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν και να προωθήσουν τις ιδέες σας. Θα έχετε τονισμένη ενεργητικότητα επικοινωνιακή ικανότητα και δυναμισμό. Ευνοούνται επίσης επανασυνδέσεις πάσης φύσεως, από ερωτικές μέχρι και κάποιων συνεργασιών που έμειναν στη μέση. Θα σταθούν άνθρωποι στο πλάι σας, ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειές σας, όμως κάποιοι από αυτούς που θα εμπιστευτείτε, δε θα έχουν και τις πιο ειλικρινείς προθέσεις απέναντί σας. Προσέξτε το.

*Τοξότες, ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα σας απασχολήσει αρκετά την εβδομάδα αυτή. Εάν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που διαταράχτηκαν οι σχέσεις σας μαζί τους, τώρα θα μπορέσετε να ρίξετε γέφυρες και να εξομαλυνθούν. Κάποιες σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις, ίσως τώρα εφόσον δε λειτουργούν ή είναι αδύνατο να τεθούν πάνω σε καλύτερες βάσεις, ίσως τώρα να διακοπούν εκ των πραγμάτων αλλά και εκ των συνθηκών όπως αυτές διαμορφώθηκαν εντελώς. Ευνοούνται οι επαφές επαγγελματικού χαρακτήρα και οι νέες συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί ένα ικανό άτομο να σας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση που σας αγχώνει.

*Παρθένοι, μπορεί το προηγούμενο διάστημα της καραντίνας να πάγωσε κάποιες εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο, τώρα θα μπορέσετε να τις επανεκκινήσετε και να μπούνε σε μία ομαλότερη ροή. Εάν κάποιο σχέδιο το είχατε αφήσει στη μέση που αφορούσε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας, τώρα θα βρείτε τρόπο να το βάλετε σε εφαρμογή. Παράλληλα την περίοδο αυτή, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο ή μία δεξιότητά σας. Ο ενθουσιασμός δε θα σας λείψει, στο να ακολουθήσετε κάποια πράγματα, που πραγματικά σας εμπνέουν, αρκεί να μην τα υπερεκτιμήσετε. Ο έρωτας βρίσκεται στο μονοπάτι σας μα αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, ιδίως ατόμων από τα παλιά.

*Ιχθύες, καταπληκτική η εποχή αυτή, για να βγάλετε τον καλλιτέχνη από μέσα σας και αν το επάγγελμά σας είναι καλλιτεχνικό, δεν αποκλείεται να βρείτε την αναγνώριση. Θέματα σπιτιού, ή μίας μετακόμισης, θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σας και θα περιορίσουν τον ήδη συμπιεσμένο ελεύθερο χρόνο σας.  Εάν ψάχνετε μία καινούργια δουλειά, στείλτε βιογραφικά ρωτήστε μάθετε δικτυωθείτε. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βρείτε ένα εργασιακό περιβάλλον στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Επιστροφή στις ρίζες σας και ίσως να μπορέσετε να ταξιδέψετε στον τόπο καταγωγής σας. Προσέξτε τη διαχείριση των οικονομικών σας και μη κάνετε περιττά έξοδα.

Από την Μελίνα Φώφη



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u