Astro-Μηνύματα από 21/6 – 28/6/2020


Στον απόηχο της έκλειψης της 21ης Ιουνίου, η σημαντική αλλαγή που θα συμβεί στο τέλος της εβδομάδας αυτής, είναι η είσοδος του πλανήτη Άρη στον Κριό, όπου είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου.

Μία θέση κυριαρχική που θα μας απασχολήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού στην μακριά πορεία του, κάποια στιγμή θα γίνει φαινομενικά ανάδρομος. Το γεγονός αυτό μαζί με τις εκλείψεις που έγιναν αλλά και που έπονται, θα φέρουν ξαφνικά και αιφνίδια γεγονότα, αρκετές ανατροπές και ένταση.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, λόγω του ότι είστε άνθρωποι ζωηροί αλλά και παραπάνω νευρικοί μερικές φορές, την εβδομάδα αυτή καλό θα ήταν να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί θα γινόσαστε περισσότερο εύθικτοι. Οικογενειακή εστία αλλά και εργασιακό περιβάλλον απαιτούν την προσοχή σας, αφού σε στιγμές έντασης μπορεί να πείτε λόγια που μπορεί να τα μετανιώσετε και θα δυσκολευτείτε λίγο αργότερα να τα πάρετε πίσω, μιας και θα έχουν δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Η εσωτερική ένταση μπορεί να σας φέρει σε κατάσταση υπερδιέγερσης. Μπορείτε λοιπόν να την εκτονώσετε με διάφορους τρόπους, όπως με τη γυμναστική, την έντονη εξωστρέφεια, το φλερτ που ερωτικά θα είστε αρκετά τυχεροί, στο να το ρίχνετε στο καλαμπούρι σαν ένδειξη άμυνας για όλα τα στραβά που συμβαίνουν γύρω σας και που σας προκαλούν να τα σχολιάσετε.

*Ζυγοί, διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες θα σας πιέσουν και θα σας καταπιέσουν σε τέτοιο βαθμό που με δυσκολία θα μπορέσετε πολλές φορές να δείξετε αυτοσυγκράτηση τις επόμενες ημέρες. Ανατροπές στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή αλλά και ανακατατάξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, σας δημιουργούν υπέρμετρη ανασφάλεια που τη βιώνετε με άγχος, μη μπορώντας να παρέμβετε. Είστε αμέτοχοι σε μια ατέρμονη αναμονή, μέχρι να δείτε που θα καταλήξουν τα πράγματα.  Κάποιες από αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα, ίσως και να παρακαλούσατε να συμβούν κάποτε. Φαίνεται όμως ότι τελικά δεν είστε ακόμα έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, ή δεν είχατε σκεφτεί το πώς. Πιθανόν το διάστημα αυτό να αντιμετωπίσετε επιθετικές συμπεριφορές από ανθρώπους δικούς σας, ή συνεργάτες, που δε θα είναι πάντα αδικαιολόγητες.

*Καρκίνοι, περισσότερο πειθαρχημένη θα χρειαστεί να είναι η σκέψη σας το διάστημα που τρέχει. Με την τάση να αντιδράτε με συναισθηματικό παρορμητισμό, πιθανόν να κάνετε λάθη και παραλήψεις που μπορεί να σας κοστίσουν, τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Καταστάσεις που τρέχουν στη ζωή σας και σας κάνουν να νιώθετε πως βρίσκεστε σε ένα συνεχόμενο στάδιο αναμονής μέχρι να δείτε πως θα εξελιχθούν, θα σας κάνουν να χάνετε την υπομονή σας. Έχετε όμως υπομονή να περιμένετε. Προφανώς δεν ήρθε ακόμα η στιγμή να τελεσφορήσουν.  Μη μπείτε στη διαδικασία να ζορίζετε ανθρώπους ή άλλους παράγοντες για να επιτευχθεί  συντομότερα η εξέλιξή τους. Αποφύγετε προς το παρόν να πάρετε τελειωτικές αποφάσεις. Μη δεσμεύεστε για τίποτα και κυρίως ενυπόγραφα.

*Αιγόκεροι, την εποχή αυτή καλείστε να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μάλιστα κάποιες θα είναι και από τις πολύ στενές. Άνθρωποι που τελικά δεν ήταν εκείνοι που πιστεύατε, ή δε στάθηκαν άξιοι στο ύψος των περιστάσεων, πιθανόν να χρειάζεται να σταματήσετε να τους δίνετε άλλες ευκαιρίες να συμμορφωθούν, κάτι που άλλωστε δεν εκτίμησαν ποτέ. Ίσως τώρα να πρέπει να τους βγάλετε από τη ζωή σας εντελώς, όσο δύσκολο και αν είναι το να το διαχειριστείτε συναισθηματικά. Νέες γνωριμίες και συνεργασίες θα σας κάνουν να επανεκκινήσετε τον τομέα των σχέσεων. Άνθρωποι θα βρεθούν στο πλάι σας και όχι μόνο θα εκτιμήσουν το έργο σας αλλά θα βάλουν και πλάτες για να το προωθήσουν.  Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με μία καινούργια δραστηριότητα ή σκοπό.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, έτσι όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις στη ζωή σας, όπου όλα φαίνονται να βρίσκονται σε μία συνεχόμενη ανατροπή, που συχνά χρειάζεται να αναδιπλώνετε τις στρατηγικές σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα γεγονότα, συνθήκες και καταστάσεις, είναι λογικό το νευρικό σας σύστημα να δοκιμάζεται. Τις επόμενες ημέρες, θα αισθανθείτε να βγαίνουν από την ψυχή σας στην επιφάνεια πολλά καταπιεσμένα απωθημένα, πράγματα που ζητάτε και που τα έχετε στερηθεί και ίσως μερικές φορές να τα απαιτήσετε με μια αδιάλλακτη στάση, είτε από τους ανθρώπους τους δικούς σας, είτε από συνεργάτες στο εργασιακό περιβάλλον του κινείστε. Ο τρόπος όμως που θα προβάλλετε τον εαυτό σας με τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας, μπορεί να είναι παρεξηγήσιμος. Προσέξτε το.

*Σκορπιοί, καταστάσεις από το παρελθόν επανέρχονται την περίοδο αυτή και σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να αλλάξετε τακτική, ή τρόπο σκέψης προκειμένου να τις αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να μη παραμένετε αμετακίνητοι σε κάποιες ιδέες σας, διότι σύντομα θα διαπιστώσετε πως εξαιτίας της στάση σας αυτής δεν ήρθαν θετικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να ρίξετε τον εγωισμό σας και να γίνετε πιο πολύ διπλωματικοί, ειδικά όταν χρειαστεί να συναναστραφείτε ανθρώπους, που μπορεί να μην επιθυμείτε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί τους αλλά σας είναι απαραίτητοι, προκειμένου να προωθήσετε έναν στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Ξεκινάει για εσάς μία εποχή αρκετών αναθεωρήσεων που χρειάζεται να τις κάνετε για να εξελιχθεί η ζωή και η καθημερινότητά σας εποικοδομητικά.

*Λέοντες, δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι όταν σας πλησιάζουν, ακόμα κι αν έχουν πάντα να σας πουν μία καλή κουβέντα. Ειδικά τις ημέρες αυτές που καλλιεργούνται παρασκήνια, συμβαίνουν υπόγειες ανακατατάξεις και οι συμπεριφορές ορισμένων ανθρώπων μαρτυρούν τις ανταγωνιστικές τους διαθέσεις, καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεκτικοί. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες καταστάσεις δεν εξελίσσονται με τον τρόπο και στο βαθμό που πιστεύατε. Εμπόδια θα ξεπηδούν από το πουθενά, ενώ δεν αποκλείεται ορισμένα από αυτά, να έχουν προκληθεί και εσκεμμένα. Πιθανόν ορισμένα άτομα να θέλουν  να εκμεταλλευτούν τη θέση που κατέχετε, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στους χώρους που τυχόν δραστηριοποιείστε. Τέλος αποφύγετε τις συναναστροφές με τοξικούς ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις.

*Υδροχόοι, με αρκετή εξωστρέφεια θα κινηθείτε την εβδομάδα αυτή. Αποδεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν και θα σας φέρουν σε επαφή με καινούργιες προσωπικότητες, ανθρώπους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο σε πεδία ή ομάδες που δεν είχατε στο παρελθόν παρακολουθήσει. Ο έρωτας και τα φλερτ δε θα λείψουν, όπως και η έμπνευση που θα πάρετε από το πεδίο αυτό. Πιθανόν στη διάρκεια της καθημερινότητάς σας να χρειαστεί να ξεμπερδέψετε με ορισμένες υποχρεώσεις καθήκοντα και εκκρεμότητες που τείνουν να χρονίζουν, ενώ επιβάλλεται να τα βάλετε με την αναβλητικότητά σας, που το διάστημα αυτό κυριαρχεί. Μην ψάχνετε τις εύκολες λύσεις, δε θα έρθουν από μόνες τους. Προσέξτε τι σας τάζουν και τι σας υπόσχονται. Μην ευησυχάζεστε.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση τις επόμενες ημέρες για να καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να μην πιεστείτε. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα και δαπάνες, από ζημιές τόσο στο οικιακό σας περιβάλλον, όσο και στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Εάν κάποιοι στόχοι ή σχέδια που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, παραμένουν στάσιμα και δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα επιθυμούσατε, ίσως να πρέπει να τα εγκαταλείψετε και να προχωρήσετε σε κάτι νέο, μία πρόταση μία συνεργασία, κάτι που να αφορά την επαγγελματική και κοινωνική σας εξέλιξη. Μερικές ιδέες ή προτάσεις που θα σας γίνουν, πιθανόν να είναι θελκτικές αλλά θα ισχύει αυτό που λέει πως θα μοιάζουνε πολύ καλές για να είναι αληθινές.

*Τοξότες, το τι προχωράει και τι όχι στη ζωή αλλά και στην καθημερινότητά σας, θα το δείτε πιο καθαρά τις επόμενες ημέρες. Έτσι θα έχετε το χρόνο αλλά και καθαρότερο μυαλό, στο να πάρετε λίγο αργότερα τις αποφάσεις σας, σχετικά με ορισμένες σχέσεις και την τροπή που πήρανε, στόχους που θα αρχίσουν να σχηματίζονται, ή νέες δραστηριότητες που θα εντάξετε στις συνήθειές σας. Η στάση ενός προσώπου που τείνει να σας φέρεται χειρίστηκα θα σας προβληματίσει, ενώ θα δυσκολευτείτε να εκμαιεύσετε τη συναίνεση ενός δικούς σας ανθρώπου, προκειμένου να  πραγματοποιήσετε μία επιθυμία σας. Καταπιεσμένες επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια που μοιάζουν σαν ανεκπλήρωτα απωθημένα. Συναισθηματικά εξακολουθείτε να νιώθετε ευάλωτοι, ενώ η συμπεριφορά σας θα διέπεται από αμφιθυμία.

*Παρθένοι, με καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων θεμάτων θα έρθετε αντιμέτωποι τις ημέρες αυτές. Κάτι που περιμένετε να εξελιχθεί μάλλον ούτε τώρα θα μπορέσει να σας δείξει σαφείς ενδείξεις για το που θα καταλήξει. Πιθανόν ορισμένες στιγμές στη διάρκεια της εβδομάδας, να αισθανθείτε υπέρμετρο άγχος, αφού υποχρεώσεις και εκκρεμότητες θα τρέχουν και θα δυσκολεύεστε να τις καλύψετε. Ενώ λάθη και παραλήψεις που θα εντοπίζετε από την ανευθυνότητα ή τη λανθασμένη ιεράρχηση σε συνεργάτες αλλά και δικούς σας ανθρώπους, θα σας δημιουργούν την αίσθηση της δυσθυμίας και ίσως να αντιδράσετε με τρόπους όχι και τόσο κόσμιους. Διατηρείστε την αυτοσυγκράτησή σας, προσπαθήστε να κάνετε τις παρεμβάσεις σε ότι νομίζετε ότι διορθώνεται και κυρίως, δώστε τόπο στην οργή.

*Ιχθύες, αποφύγετε να κάνετε κάποιες δαπάνες σε είδη που δε σας είναι τόσο απαραίτητα, ενώ μην αποφασίσετε  το διάστημα αυτό, να προβείτε στην αγορά συσκευών τεχνολογίας, ή μεταφορικού μέσου. Η οικονομική σας ρευστότητα θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων πιθανόν και να προσπαθήσετε να βρείτε μία δεύτερη δουλειά, που θα λειτουργήσει ενισχυτικά ως επιμίσθιο. Θα σας απασχολήσουν οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις και ίσως ανακαλύψετε το διάστημα αυτό τα κενά που αφήνετε στο σύντροφό σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αγνοείτε τις επιθυμίες του. Στον επαγγελματικό τομέα, θα συμβούν κάποιες εξελίξεις ή ανακατατάξεις, που καλό είναι να μην ευησυχάζεστε και να είστε πάντοτε ενημερωμένοι. Εποχή ερωτικών επανασυνδέσεων ή χωρισμών.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!