Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020


Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες της. Το ξαφνικό το απρόβλεπτο και αναπάντεχο, φέρνει στη ζωή μας γεγονότα, όχι απαραίτητα δυσάρεστα.

Μπορεί να είναι λύσεις σε θέματα που κόλλαγαν καιρό, εξελίξεις σε υποθέσεις που είχανε μείνει σε εκκρεμότητα, ενεργοποίση κάποιων στόχων ή φιλοδοξιών που κάποτε θα έμοιαζαν άπιαστες.

Από τα μέσα της εβδομάδας που ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο, οι μνήμες θα κάνουν αναδρομές στο παρελθόν, οι σκέψεις θα αποκτούν περισσότερη συναισθηματική χροιά. Ενώ την εποχή αυτή, θέματα οικονομικά και αισθηματικά πάσχουν από απάτες και αυταπάτες.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, συναντήσεις και επαφές έχει για εσάς η εβδομάδα αυτή. Άνθρωποι από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σας, ενώ για κάποιους άλλους πιθανόν να σκεφτείτε τώρα να τους βγάλετε. Ίσως να πρόκειται για άτομα που κινούνται παρασκηνιακά και οι εμπλοκές τους να μην επιτρέπουν την εξέλιξη κάποιου βασικού τομέα της καθημερινότητάς σας επαγγελματικού. Δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Θέματα οικογενειακά που προέρχονται από το παρελθόν επανεξετάζονται. Ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις.

*Ζυγοί, νοσταλγική θα είναι η εβδομάδα αυτή για σας, αφού δεν αποκλείεται να συναντηθείτε με ανθρώπους που έχετε ζήσει μαζί τους κάποια φεγγάρια της ζωής σας. Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν από το παρελθόν συμμαθητές συνεργάτες ή και φίλοι επανέρχονται, ακόμα όμως και ένας έρωτας μεγάλος, ίσως διαπραγματευτεί μαζί σας μια επανασύνδεση. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα διατροφής και φυσικής κατάστασης. Βρείτε το χρόνο να ξεκουράζεστε. Η αναμονή σε κάτι που περιμένετε να εξελιχτεί, θα σας αγχώσει αλλά θα πραγματοποιηθεί.

*Καρκίνοι, οικονομικές εκκρεμότητες ή άλλες υποχρεώσεις, καλό θα ήταν να τις διευθετήσετε τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να δώσετε οριστικό τέλος σε μία υπόθεση αισθηματική, που εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει για καιρό η εξέλιξη που προσδοκούσατε. Η ζωή σας καλεί αλλά και σας προκαλεί να κοιτάξετε μπροστά. Οι ορίζοντές σας διευρύνονται, ενώ θα έχετε επαφές ή συνεργασίες με ανθρώπους από το εξωτερικό. Εάν χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, προσπαθήστε να περιορίσετε τις συναισθηματικές εμπλοκές.

*Αιγόκεροι, μία ξαφνική πρόταση με οικονομικές προοπτικές αλλά και ένας άνθρωπος που μπορεί να σας δείξει πως τρέφει για εσάς αισθήματα ερωτικά, ίσως να είναι οι πιθανές αιτίες που θα τραβήξουν έντονα το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα αυτή. Θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί την εβδομάδα αυτή, ενώ θα κάνετε επαφές και νέες γνωριμίες, διευρύνοντας έτσι τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας, όπου θα ανατρέψουν την αντίληψη που είχετε για κάποια θέματα γενικότερα.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, οι ανατροπές οι αναβολές και ορισμένα γεγονότα που μπορεί να λειτουργήσουν με τρόπο αναπάντεχο, ίσως σας αναστατώσουν την εβδομάδα αυτή, ή,  μπορεί να χρειαστεί κάτι που θεωρούσατε σίγουρο για να το στηριχθείτε, να είναι ανυπόστατο. Με την αναδίπλωση των στόχων και των φιλοδοξιών σας, καθώς και με πιο εύστοχες παρεμβάσεις και επιλογές, θα διαπιστώσετε ότι ακόμα κι αν ακολουθήσετε δρόμους που δε συνηθίζατε, θα σας βγούνε σε καλό. Νέοι συνεργάτες φίλου & άνθρωποι που τώρα γνωρίζετε, θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι.

*Σκορπιοί, η αρνητική διάθεση και οι δυσάρεστες σκέψεις που σας γέμιζαν ανασφάλεια το προηγούμενο διάστημα υποχωρούν κι έτσι συναισθηματικά θα βρίσκεστε σε καλύτερη φάση την εβδομάδα αυτή. Ίσως μάλιστα να έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, να βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να φλερτάρετε και να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Μία σχέση ερωτική ή οικονομική, που δεν έκανε τον κύκλο της, τώρα επανεξετάζεται μόνο που αυτή τη φορά θα έχει αίσια έκβαση.

*Λέοντες, στόχοι και φιλοδοξίες σε εργασιακό και οικονομικό επίπεδο, θα γίνουν τα κίνητρά σας στο να βελτιώσετε τη θέση σας. Θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα για το που βαδίζετε και για το αν κάποια πράγματα που πασχίσατε δείχνουν τελικά ότι εξελίσσονται ή παραμένουν στάσιμα. Αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά, θα βρείτε ανθρώπους “σύμμαχους” πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Αν περιμένατε μια προαγωγή στον τομέα που εργάζεστε θα έχετε αρκετές πιθανότητες να την κατακτήσετε. Μη λειτουργείτε συγκεντρωτικά. Συνεχίστε.

*Υδροχόοι, έκτακτα έξοδα και υποχρεωτικές δαπάνες, θα σας αναγκάσουν να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας βάλουν στη διαδικασία, να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Για τους λόγους αυτούς θα φορτωθείτε περισσότερο άγχος, που εάν δεν το ελέγξετε, μπορεί να εκφραστεί ψυχοσωματικά. Μπορεί να απογοητευτείτε από τη στάση ορισμένων ανθρώπων που πιστεύατε ότι είναι δίπλα σας και να αναζητήσετε τη συμπαράσταση ή τη βοήθεια σε κάποιους άλλους, που στο παρελθόν ήταν αξίες στη ζωή σας.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και με σχέσεις από το παρελθόν θα ασχοληθείτε την εβδομάδα αυτή. Εάν κάποιες διαταράχθηκαν για οποιοδήποτε λόγο, τώρα θα καταφέρετε να ρίξετε γέφυρες για να αποκατασταθούν. Συνεργάτες φίλοι αλλά και πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν, επανέρχονται στη ζωή σας και ζητούν δεύτερες ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται ένας παλιός έρωτας να ζωντανέψει, ή μια παλιά οικονομική συνεργασία να ενεργοποιηθεί. Εντάσεις πιέσεις και ανάληψη περισσότερων καθηκόντων θα σας κουράσουν.

*Τοξότες, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή, ενώ κάποιες στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, ίσως να σας δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια, σχετικά με την τροπή που έχουν πάρει. Κάνετε καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας γιατί μπορεί στο χώρο του σπιτιού, να χρειαστεί να κάνετε δαπάνες διορθώνοντας βλάβες ή ζημιές, ενώ δεν αποκλείεται την εποχή αυτή, να αποφασίσετε  μια αναγκαστική μετακόμιση. Εργασιακά ή μη, επωμίζεστε καθήκοντα που δεν είναι δικά σας.

*Παρθένοι, η προσωπική σας ζωή αλλάζει και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις σημαντικές σας σχέσεις. Θα χρειαστεί να δώσετε λύσεις στα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτές και χρονίζουν, ενώ θα κάνετε σημαντικά βήματα, στο να προχωρήσετε κάποιες άλλες μπροστά, που βλέπετε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να εξελιχθούν σε κάτι καλύτερο. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τους διαξιφισμούς με ανθρώπους δικούς σας & δείξτε τους ότι είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε αποφασιστικά.

*Ιχθύες, όταν τα πράγματα που επωμίζεστε δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα έπρεπε, τότε λειτουργείτε κάτω από καθεστώς άγχους και ανασφάλειας. Αυτό που ζητά από σας η εβδομάδα αυτή, είναι να διαχειριστείτε καλύτερα το πρόγραμμά σας, να μην ξεφεύγετε από τους χρόνους σας και να μην άγχεστε γιατί οι συναισθηματικές εμπλοκές δε σας βοηθούν να λειτουργήσετε. Για ότι και αν σας πιέσει ή σας καταπιέσει, καλό θα ήταν να μην ξεσπάσετε στους κοντινούς σας ανθρώπους, κυρίως εκείνους που ζουν και συμπάσχουν μαζί σας. Είναι λάθος.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!