Astro-Μηνύματα από 7/7 – 14/7/2019

Astro-Μηνύματα από 7/7 – 14/7/2019


Την εβδομάδα αυτή, ίσως μερικά πράγματα που περιμένουμε να έρχονται με καθυστέρηση, ή να μην έρχονται καθόλου. Η αναμονή και η προσμονή θα είναι που θα μας δυσκολεύει, όμως εάν το δούμε θετικά καλό θα ήταν να σκεφτούμε, πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Θεωρείστε θαυμάσιο αυτό το χρονικό διάστημα για να επανεξετάσετε κάποια σημαντικά κομμάτια της ζωή σας. Να τα σκεφτείτε καλύτερα και πιο σοφά και να κρίνετε θέματα που σας προβλημάτισαν, εντοπίζοντας τις πραγματικές τους αιτίες. Κάποιες καταστάσεις που δημιουργούν ασάφειες τώρα, λίγο αργότερα θα μας είναι πιο ξεκάθαρες. Λίγο μετά τα μέσα της εβδομάδας, ξεκινάμε να ονειρευόμαστε εκ νέου και να αισιοδοξούμε, ακόμα και αν τα σημάδια δεν είναι τέτοια. Δώστε προσοχή στις απρόβλεπτες συμπεριφορές ορισμένων ανθρώπων, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας αυτής.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προσέξτε τους χρόνους στα ραντεβού σας και στις μετακινήσεις σας. Μην αποθαρρύνεστε εάν κάποια χρήματα που περιμένετε αργήσουν να έρθουν. Δε θα τα χάσετε. Κάποιοι από εσάς διαγράφετε τώρα ανθρώπους από το ερωτικό σας παρελθόν. Βελτιώνεται η προσωπική σας ζωή και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να βασίζεται σε πιο υγιείς βάσεις.

*Κριοί, αφιερώνεστε σε όποιον αγαπάτε και δείχνετε την ευαισθησία σας στα θέματα που τον απασχολούν. Προσέξτε τους χρόνους σας αυτές τις ημέρες, γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις ακόμα και στις μετακινήσεις σας. Εργασιακές και οικονομικές ευκαιρίες θα έρθουν αυτό το διάστημα. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις για ζητήματα που χρονίζουν στη ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία και το χρόνο για να τις σκεφτείτε.

*Ζυγοί, την εβδομάδα αυτή, ίσως να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις κυρίως στις οικονομικές σας απολαβές. Μην αποθαρρυνθείτε φοβούμενοι ότι δε θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Μία πρόσφατη  ερωτική σχέση, μπορεί να παίξει ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Αποφάσεις οικογενειακού ενδιαφέροντος, θα πρέπει να πάρετε τις ημέρες αυτές. Προωθούνται τα εργασιακά σας ζητήματα προς το τέλος της εβδομάδας.

*Καρκίνοι, εξακολουθούν να συμβαίνουν πολλές συναισθηματικές αλλαγές μέσα σας. Παράλληλα θα πρέπει να δείξετε μία περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας ζητήματα και σε υποχρεώσεις γιατί μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση σε κάποια χρήματα που περιμένετε να λάβετε. Μην προχωρήσετε προς το παρόν σε κάποιες συμφωνίες. Αλλάξτε όταν μπορείτε το περιβάλλον που κινήστε. Μία νέα γνωριμία θα σας υποστηρίξει σε κάτι που σχεδιάζετε ή επιθυμείτε αυτό το καιρό.

*Αιγόκεροι, κάποια χρήματα που περιμένετε να έρθουν τις ημέρες αυτές, μάλλον καθυστερούν γι αυτό και φροντίστε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, υπολογίζοντας περισσότερο, στις δυνατότητες που έχετε ήδη. Βελτιώνεται η προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα φλερτάρετε, ακόμα και μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Χαλαρώστε λίγο το πρωτόκολλο που ακολουθείτε. Πειραματιστείτε και μη δίνετε υποσχέσεις.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, το σπίτι και η οικογένεια, ίσως χρειαστεί περισσότερο από το χρόνο σας. Αποφύγετε να εκθέσετε την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τις λεκτικές προστριβές με ανθρώπους που αγαπάτε. Κάποιες αναβολές στην καθημερινότητά σας, ίσως να σας εκνευρίσουν.

*Ταύροι, Ίσως να κάνετε τις ημέρες αυτές, κάποιες δαπάνες για το σπίτι και την οικογένεια. Καλό διάστημα για να βελτιώσετε το χώρο διαμονής σας. Έκτακτες επισκέψεις και ανάγκη να φιλοξενήσετε κάποιους συγγενείς σας ίσως να σας αναστατώσουν την καθημερινότητα. Κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται καλύτερα. Ευνοούνται νομικές υποθέσεις σας. Περί τα μέσα της εβδομάδας, καλά θα ήταν να βγείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

*Σκορπιοί, εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας όπου προβάλετε το πρόσωπό σας με μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Δώστε μόνο λιγάκι προσοχή, σε σχόλια που μπορεί να ακουστούν για εσάς  και θα έχουνε σχέση, με την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Μην αντιδράσετε και δώσετε κι άλλες λαβές για να εξακολουθήσουν. Άνθρωποι υστερόβουλοι, πιθανόν να προσπαθήσουν να επιβραδύνουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ζήλιες και ανταγωνισμοί.

*Λέοντες, επειδή την εβδομάδα αυτή, υπάρχει η περίπτωση να αισθανθείτε αρκετά συχνά εκνευρισμό, καλό θα ήταν να αποφύγετε προστριβές με οικείους σας και να πείτε λόγια που μετά δε θα μπορέσετε να τα μαζέψετε. Προς το παρόν θα καθυστερήσουν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας αλλά μην αποθαρρύνεστε. Προγραμματίστε καλύτερα το χρόνο σας. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι δε σας βγαίνει. Μην αναλάβετε βάρη που δεν μπορείτε να σηκώσετε.

*Υδροχόοι, στο εργασιακό σας περιβάλλουν θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις. Καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσετε ως προς τις συνεργασίες σας. Βρείτε τρόπο να μην αμελήσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως η διάθεσή σας παροδικά να γίνει πιο υποτονική προς τη μέση της εβδομάδας. Ερωτικά δε θα λάβετε προς το παρόν την ανταπόκριση του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε μέρος της δουλειάς στο σπίτι.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, Μην παρασύρεστε σε άσκοπες και χωρίς ουσία συζητήσεις. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση. Κάποιοι άνθρωποι σας βοηθούν και προωθούν τις προσπάθειές σας. Ειδήσεις μηνύματα και τηλεφωνήματα θα σας δώσουν κάποια πολύ θετικά για τη ζωή σας νέα.

*Δίδυμοι, προσπαθήστε την εβδομάδα αυτή, να μην εκθέτετε με σκέψη και λόγο παρορμητικό τις απόψεις σας. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από σχόλια γιατί σε κάποιους θα δώσετε λαβές για κουτσομπολιά που σας αφορούν. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Ένα οικονομικό εμπόδιο ξεπερνιέται με τη βοήθεια που θα έχετε από ανθρώπους που εκτιμάτε και σας εκτιμούν. Θα παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ενισχύσετε το εισόδημά σας.

*Τοξότες, καθυστερήσεις ίσως να αντιμετωπίσετε σε επίπεδο συνεργασιών. Μην επενδύετε σε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας την εποχή αυτή, γιατί πολύ πιθανόν να μην έχουν διάρκεια στο χρόνο. Το περιβάλλον που θα κινείστε, δε θα είναι και τόσο γόνιμο ώστε να σας εμπνέει. Κάποιο φιλικό πρόσωπο σας θα σας βοηθήσει, ώστε να επιλύσετε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να βρείτε το χρόνο να ξεκουραστείτε.

*Παρθένοι, μπορεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε ορισμένα πράγματα που δεν έχουν και τόση αξία για να ασχοληθείτε. Ότι και να σας απασχολεί, ίσως το υπερεκτιμάτε. Μέσα από μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα, ίσως και σε κάποιες συναντήσεις θα μάθετε πράγματα που θα σας χαροποιήσουν. Επανεξετάζονται διαπροσωπικές σχέσεις. Κάποιοι θα βιώσετε εντάσεις από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Δείξετε προσοχή στις λεκτικές αντιπαραθέσεις. 

*Ιχθύς, ίσως να καθυστερήσει η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων που επιθυμείτε και έχετε προσπαθήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Δείξτε περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και προσπαθήστε να είστε τυπικοί με τους χρόνους και τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Οι αποφάσεις που πιθανόν να πάρετε τις ημέρες αυτές, ίσως να έχουν βασιστεί σε υποκειμενικές κρίσεις που δεν είναι τόσο σίγουρο ότι είναι και οι σωστές. Αξιολογήστε τους ανθρώπους που συνεργάζεστε.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u