Astro-Μηνύματα από 8/3 – 15/3/2020


Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής, είναι η πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και η συνδυαστική συμμετοχή της με ότι συμβαίνει την περίοδο αυτή στους ουρανούς.

Το σίγουρο είναι, ότι δε θα μοιάζει με ανέφελο φεγγάρι στον ανοιξιάτικο έναστρο ουρανό. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοσμικό επίπεδο, θα βιώσουμε μεγάλες και ανατρεπτικές αλλαγές, δύσκολες και απρόβλεπτες, απαραίτητες όμως να συμβούν, για να αποκτήσουμε περισσότερη συνείδηση για το τι χρειάζεται να διορθωθεί αν διορθώνεται, να σταματήσει εάν δεν προχωρά, να ξεκινήσει και να δομηθεί εκ νέου, ώστε να διαλέξουμε έναν καλύτερο δρόμο στην πορεία της ζωής μας.

Παράλληλα όσο εξελίσσεται η διαδικασία αυτή, μπορεί να συμβούν κεραυνοβόλοι έρωτες, ή χωρισμοί, μεγάλα οικονομικά οφέλη ή καταρρεύσεις οικονομικής φύσεως και τίποτα δε θα κινείται σε μέση οδό.

Ή του ύψους ή του βάθους θα μοιάζουν όλα. Θα επανεξεταστούν θέματα κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο, που σας απασχόλησαν ή σας προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα και δημιούργησαν ασάφειες που σε μερικές των περιπτώσεων έφεραν δυσκολίες.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, εστιαστείτε στην εύρυθμη διαχείριση της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στο εργασιακό σας περιβάλλον που μπορεί εάν δεν το ιεραρχήσετε σωστά, να σας δημιουργήσει θέματα, που αργότερα θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε. Θα έχετε την τάση να θέλετε να ανατρέψετε ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει, απλά να θυμάστε ότι ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα. Ελέγξτε την ευθιξία σας. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα βρίσκονται κοντά σας και θα σας υποστηρίζουν όπου και όταν χρειαστεί.

*Ζυγοί, τόσο το σπίτι και η οικογένεια, όσο και θέματα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας προβληματίσουν την εβδομάδα αυτή. Επειδή όμως τίποτα δε θα γίνει ξαφνικά αλλά ήδη γνωρίζετε που πάσχουν οι τομείς αυτοί, θα απαιτήσουν από σας να βρείτε άμεσες λύσεις. Από την άλλη μεριά, η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι στα καλύτερά σας και τις στιγμές που θα αναγκαστείτε να διαχειριστείτε τις παραπάνω καταστάσεις, ίσως να κλειστείτε στον εαυτό σας αντί να φερθείτε αποτελεσματικά και επιλύσιμα. Μην δίνετε  κι άλλη παράταση σε ότι σας καταπιέζει.

*Καρκίνοι, σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε τις ημέρες αυτές, σχετικά με κάποιους ανθρώπους, που είναι για σας ανεκτίμητες αξίες στο παρόν και στο μέλλον σας. Επανεξετάζετε λοιπόν τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς “άλλους” της ζωή σας και θα μπείτε στη διαδικασία να αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε ή θα σταματήσετε να συνυπάρχετε μαζί τους. Διώξτε οτιδήποτε τοξικό από γύρω σας. Παρ όλα αυτά, υπάρχει το ενδεχόμενο να πείτε λόγια που θα δυσκολευτείτε λίγο αργότερα να πάρετε πίσω και δε θα τα εννοείτε. Περιορίστε την παρορμητική σας έκφραση.

*Αιγόκεροι, εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων μπορεί να θεωρηθεί αυτή, μιας και θα κληθείτε να επανεξετάσετε σχέσεις ζωής και τη στάση που θα ακολουθήσετε απέναντι σε όλους και σε όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά σας. Πριν προχωρήσετε όμως σε κάτι τόσο σοβαρό, επικεντρωθείτε λίγο στον εαυτό σας, καθορίστε τα “θέλω” σας, τι δίνετε και τι παίρνετε από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τι χρειάζεται να προσέξετε για να μην το χάσετε, τι πρέπει να απορρίψετε γιατί είναι δυσλειτουργικό. Αν πιστεύετε πως πρέπει να δώσετε τελειωτικές λύσεις, αφήστε τις για αργότερα.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, μοιραίες και άκρως συναρπαστικές γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας, που θα την επηρεάσουν και θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Ίσως να προκύψουν μέσα από μια συνεργασία, ή ακόμα και έναν μεγάλο έρωτα, εάν αυτό το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Όλο αυτό θα σας ενθουσιάσει και σίγουρα η σκέψη σας θα γίνει συναισθηματικά παρορμητική, μα να θυμάστε, ότι σε μερικές των περιπτώσεων, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Όμως η περίοδος αυτή απαιτεί να αλλάξετε τον τρόπο που μέχρι σήμερα βλέπατε τα πράγματα πράγμα που ούτως ή άλλως θα συμβεί.

*Σκορπιοί, με περισσότερη συχνότητα θα επισκέπτονται οι εκπλήξεις την καθημερινότητά σας την εβδομάδα αυτή. Προετοιμασμένοι ή όχι, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, που θα εκδηλώνονται από το πουθενά και απρόβλεπτα. Μην προκαταβάλλεστε όμως εξαρχής, αφού αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να συμβούν ανατροπές που θα είναι άσχημες τελικά. Μπορεί να γεννηθεί από το πουθενά ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ή αν βρίσκεστε σε μία σχέση που νοσεί, ίσως τώρα να βρείτε τη δύναμη να την λήξετε. Κύκλοι που δεν έχουν ολοκληρωθεί, τώρα θα επανεξεταστούν και θα ολοκληρωθούν είτε τους αποφεύγετε είτε όχι. Καθαρίστε το τοπίο από ασαφείς καταστάσεις. 

*Λέοντες, υποχρεώσεις και εργασιακή πίεση, ίσως σας καταπονήσουν σωματικά και πνευματικά την εβδομάδα αυτή. Φροντίστε λοιπόν να ξεκουράζεστε, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάσταση και κόψτε συνήθειες που σας βλάπτουν. Τα θέματα που καλείστε να διαχειριστείτε είναι πολλά αλλά αντί να άγχεστε, καλύτερο θα ήταν να τα αντιμετωπίσετε, ένα-ένα τη φορά. Οι πιέσεις και ο εργασιακός σας χώρος, θα εξακολουθήσουν να απαιτούν από σας το μάξιμουμ των προσπαθειών σας, μα δίχως καθαρό μυαλό δε θα τα αντιμετωπίσετε σωστά. 

*Υδροχόοι, κάντε καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας και προσπαθήστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, αφού κάποια από αυτά τα κάνετε ή θα τα κάνετε για να πάρετε συναισθηματική ευχαρίστηση και ψυχική ανάταση, κάτι που έχετε ανάγκη τον καιρό αυτό. Υποκατάστατα ευτυχίας λέγονται, γιατί το ουσιαστικό που θα σας έκανε να αισθανθείτε καλύτερα, ανήκει στο έμψυχο υλικό των ανθρώπων που βρίσκεται δίπλα σας. Θέλετε κάποιον δίπλα σας, μα από επιλογή σας πέφτετε τελευταία στο λάθος άτομο. Άνθρωπος από το ερωτικό σας παρελθόν σας αναστατώνει ευχάριστα!

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, κάποια θέματα που εδώ και αρκετό καιρό ζητούν σοβαρές λύσεις θα σας απασχολήσουν πιο πιεστικά τις επόμενες ημέρες. Ανεκπλήρωτοι πόθοι και επιθυμίες, βγαίνουν στην επιφάνεια και σας επηρεάζουν συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να σας γεμίζουν αισθήματα ανασφάλειας και αποσταθεροποίησης. Ερωτικά αλλά και οικονομικά, δεν παίρνετε εκείνα που προσπαθήσατε να καταφέρετε, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεστε από αμφιθυμία. Προσέξτε λοιπόν τη στάση σας, απέναντι στους σημαντικούς “άλλους” της ζωής σας. Μπορεί να πείτε κάτι που θα το μετανιώσετε.

*Τοξότες, σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση θα είστε τις ημέρες αυτές και θα έχετε την τάση, να αφήσετε πίσω, οτιδήποτε σας πιέζει και σας καταπιέζει, να φερθείτε με χαρά και εξωστρέφεια και να κάνετε εκείνα που πιστεύετε πως θα έκαναν την καθημερινότητά σας καλύτερη. Όμως η διάθεσή σας αυτή, μπορεί να σας οδηγήσει, στο να ξοδέψετε παραπάνω από ότι διαθέτετε, να πείτε λόγια σε συνεργάτες σας, που θα προβληματίσουν τη ροή των συνεργασιών σας, να φερθείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα, με εγωιστική αμετροέπεια. Μέτρον άριστον λοιπόν στο τι λέτε και πως θα φέρεστε.

*Παρθένοι, σχέσεις ζωής και κυρίως ερωτικές θα σας απασχολήσουν έντονα τις επόμενες ημέρες. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση που παραπαίει, πιθανόν να αποφασίσετε να την τερματίσετε, αφού ο προορισμός της τελικά έχει φτάσει στο τέλος του και θα είναι άδικο κι επώδυνο να συντηρείτε κάτι που ουσιαστικά δεν έχει να σας δώσει τίποτα. Μπορεί όμως την εποχή αυτή, να βρεθεί στο κατώφλι της καρδιάς σας, ένας άνθρωπος, που στο πρόσωπό του να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Όλα είναι πιθανά να συμβούν και μάλιστα με αρκετή ένταση, ανατρέποντας τα δεδομένα σας. 

*Ιχθύες, φερθείτε πιο σοβαρά και πιο συγκροτημένα, σε αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε και σχετίζονται με τη ζωή τη δική σας και των ανθρώπων που είναι σημαντικοί και στέκονται δίπλα σας. Εξακολουθείτε να βρίσκεστε εστιασμένοι στο κυνήγι των στόχων και των φιλοδοξιών σας, μόνο που θα έχετε την τάση να παρασύρεστε από ωραίες και φιλόδοξες ιδέες άλλων, που είναι ανεφάρμοστες για τη  δική σας πραγματικότητα. Ακούστε και αφουγκραστείτε τα όσα θα έχουν να σας πουν οι δικοί σας άνθρωποι, αφού ούτως ή άλλως δεν σκέφτονται με ιδιοτέλεια. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u