Astrotip ημέρας Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020


Κριός

Κινητοποιηθείτε και απευθυνθείτε στις γνωριμίες σας, για να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Άτομο με δύναμη ισχύ, θα είναι πρόθυμο να σας ανοίξει δρόμους και πόρτες κλειστές.

Ταύρος

Οι ιδέες για μια επένδυση ή μια φιλόδοξη συνεργασία, δεν απαιτούν μόνο ενθουσιασμό αλλά και καλό ψάξιμο, ως προς τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις που μπορείτε να εξασφαλίσετε, προκειμένου να ευοδωθούν.

Δίδυμοι

Κοιτάξτε μπροστά και ακολουθήστε τους στόχους σας, όσο δύσκολοι και αν σας φαίνονται. Τολμήστε να κάνετε ακόμα και ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα έχετε βοήθεια και συμπαράσταση από πρόσωπα δικά σας.

Καρκίνος

Φορέστε το ομορφότερο χαμόγελό σας, αφήστε την αισιοδοξία να σας κυριεύσει οραματιστείτε την επιτυχία του επόμενου ονείρου ή φιλοδοξία σας, σαν να έχει ήδη επιτευχθεί. Έτσι το φέρνετε πιο κοντά σας.

Λέων

Κινηθείτε με μέθοδο και οργανωτικότητα την εβδομάδα αυτή. Να είστε περισσότερο εύστοχοι και προσηλωμένοι προς τις επιδιώξεις σας και μείνετε μακριά από κάθε είδους παρασκηνιακές ενέργειες.

Παρθένος

Εάν κάτι επιθυμούσατε καιρό να μάθετε προκειμένου να ενισχύσετε το γνωστικό σας πεδίο, τώρα είναι κατάλληλη η εποχή να κάνετε την έρευνά σας και να το ακολουθήσετε. Θα έχετε ευκολίες.

Ζυγός

Μπορεί το όνειρό σας να ταξιδέψετε και να ξεκουραστείτε να είναι ακόμα μακρινό, μπορείτε όμως να φτιάξετε το περιβάλλον του σπιτιού σας με τέτοιο τρόπο, που να σας ξεκουράζει περισσότερο.

Σκορπιός

Οι ημέρες προστάζουν στο να διευρύνετε περισσότερο τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, να εντάξετε στο πρόγραμμά σας μία καινούργια δραστηριότητα, ή την απόκτηση μία νέας γνώσης.

Τοξότης

Πετάξτε ότι άχρηστο υπάρχει στη ζωή σας, από τοξικούς ανθρώπους, μέχρι παλιά μη χρήσιμα αντικείμενα από το χώρο του σπιτιού σας. Ο αέρας της ανανέωσης ξεκινά διώχνοντας κάθε τι παλιό και ξεπερασμένο.

Αιγόκερως

Η υγεία η φυσική σας κατάσταση αλλά και η επιμέλεια στην εξωτερική σας εμφάνιση, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια επαγγελματική ή προσωπική συνάντηση.

Υδροχόος

Περιορίστε την καταναλωτική σας μανία, γιατί τις ημέρες αυτές, θα διέπεστε από την τάση να αγοράζετε πράγματα που δε σας είναι ιδιαιτέρως απαραίτητα αλλά καλύπτουν περισσότερο την ανάγκη σας να ξεδώσετε.

Ιχθύς

Όσο και αν αποφεύγετε να βγείτε με φίλους ή να παραστείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, λόγω της κούρασης που σας έχει επιβαρύνει το καθημερινό σας πρόγραμμα, μην αρνηθείτε σήμερα ή αύριο, να παρακολουθήσετε μία κοινωνική εκδήλωση. Θα βγει μια σπουδαία γνωριμία από αυτό.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!