Astrotip ημέρας Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020


Κριός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, προσέξτε το τι λέτε και πως το διατυπώνετε. Μπορεί λόγοι και δηλώσεις σας να παρερμηνευτούν και να γίνουν αιτίες που θα σας κακοχαρακτηρίσουν.

Ταύρος

Δεν χρειάζεστε τόσο, την ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση, όσο στο να καλυφτείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να μιλήσετε με φιλικό πρόσωπο που εμπιστεύεστε για το πως νιώθετε σήμερα.

Δίδυμοι

Η πολύ συσσωρευμένη ενέργεια που κρύβετε μέσα σας, ίσως να γίνει αιτία, να έχετε μερικές φορές στη διάρκεια της μέρας, συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να την εκτονώσετε, με γυμναστική, ή να αποφύγετε να είστε με άλλους.

Καρκίνος

Η ημέρες αυτές σας θέτουν πολλά ζητήματα στο να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις σχετικά με μία σχέση σας, είτε συνεργατική είτε αισθηματική. Κερδίστε όμως χρόνο πριν τις πάρετε.

Λέων

Μην πιέζετε τους άλλους, προκειμένου να δείτε να εξελίσσεται ένας στόχος ή μια φιλοδοξία σας.  Πιθανόν να δημιουργήσετε ρίξεις με σχέσεις που τις έχετε ανάγκη, ή θα της χρειαστείτε στο μέλλον.

Παρθένος

Προσέξτε μερικούς ανθρώπους από το χώρο που συνεργάζεστε. Μπορεί να έχουν κολακευτική συμπεριφορά απέναντί σας αλλά οι σκοποί τους δεν είναι εντελώς έντιμοι και ανιδιοτελείς.

Ζυγός

Εάν αντιμετωπίζετε κάποια μικρά θέματα στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση, μην τα αφήνετε να χρονίζουν. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια επίσκεψη σε έναν ειδικό επί των θεμάτων αυτόν.

Σκορπιός

Ανακαλέστε τη στάση που δείχνετε απέναντι στους άλλους, είτε αυτοί είναι οι δικοί σας άνθρωποι, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας.  Μοιάζει σαν να τους ασκείτε ψυχολογικό εκβιασμό και βγάζουν λάθος συμπεράσματα για σας.

Τοξότης

Όσο και αν άνθρωποι συνθήκες και καταστάσεις σας πιέζουν και σας καταπιέζουν το διάστημα αυτά, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε έντονα σήμερα ύστερα από μία διαφωνία, με δικό σας άνθρωπο.

Αιγόκερως

Προκειμένου να διεκπεραιώσετε κάποια πράγματα στην ώρα τους, λειτουργείτε συγκεντρωτικά και αναλαμβάνετε καθήκοντα άλλων. Αυτό να το σταματήσετε αλλιώς θα σας θεωρήσουν δεδομένους.

Υδροχόος

Δε θα έχετε τη συμμαχία ενός ατόμου που μέχρι σήμερα εμπιστεύεστε, σε ένα στόχο που έχετε βάλει και ίσως χρειάζεστε τη βοήθειά του για να προωθηθεί. Αυτό σημαίνει ότι το υπερεκτιμήσατε φιλικά.

Ιχθύς

Μη βασίζεστε σε εκείνα που σας υπόσχονται οι άλλοι, προκειμένου να προωθηθεί μια δική σας υπόθεση. Μόνο με τη δική σας πρωτοβουλία, μπορεί να επιτευχθεί και να τελεσφορήσει.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!