Astrotip ημέρας Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020


Κριός

Με εσωτερική ένταση και λιγότερη ευθυκρισία, σήμερα θα γίνεστε περισσότερο εύθικτοι. Κάποιοι άνθρωποι πιθανόν να απομακρυνθούν από κοντά σας, λόγω της συμπεριφορά σας. Προσέξτε το αυτό.

Ταύρος

Ούτε σήμερα μα ούτε και τις επόμενες ημέρες, θα ήταν καλά να κάνετε ή να δεσμευτείτε σε μία συμφωνία ενυπόγραφα, αφού τους όρους της, μπορεί να μην μπορέσετε να τους τηρήσετε.

Δίδυμοι

Αν σκέπτεστε να ακολουθήσετε την ιδέα μιας συνεργασίας, πριν δεσμευτείτε ενυπόγραφα σε αυτή, διαβάστε ενδελεχώς τα “ψιλά” γράμματα που μπορεί να σας δεσμεύουν όπως δε θα θέλατε.

Καρκίνος

Προσπαθήστε τις ημέρες αυτές, να φιλτράρετε τις πληροφορίες που δέχεστε, και να διακρίνετε εγκαίρως το κατά πόσο ευσταθούν ή είναι παραποιημένες. Ελέγξτε την παρορμητική συμπεριφορά σας.

Λέων

Δείξτε λιγάκι παραπάνω προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε χρήματα ή κεφάλαια τρίτων. Μία παρατυπία, ή μια παράληψη, ακόμα και αν δεν είναι δική σας, μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Παρθένος

Να έχετε πάντα εμπιστοσύνη στη δική σας γνώμη, ακόμα και αν κάποιοι προσπαθήσουν να σας την αλλάξουν. Έτσι και λάθη να κάνετε θα προέρχονται από τη δική σας επιλογή, και όχι από λάθη άλλων.

Ζυγός

Σε μία ημέρα που θα κυριαρχεί η ασυνεννοησία, μην προσπαθήσετε να κάνετε σύνθεση αντίθετων νοοτροπιών στους ανθρώπους γύρω σας. Απομονωθείτε και βρείτε τα με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες του.

Σκορπιός

Να ξέρετε ότι, οι φόβοι και οι φοβίες, μπορεί να βιώνονται συναισθηματικά έντονα, είναι όμως άυλα συναισθήματα. Δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα αλλά μονάχα στο μυαλό σας.

Τοξότης

Με νευρική ψυχολογία και παρόρμηση, ίσως σήμερα να πιέσετε κάποιον άνθρωπο δικό σας, είτε συνεργάτη σας, στο να πάρει μία πρωτοβουλία, προκειμένου να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση. Μην το κάνετε και μη φανείτε υπέρ απαιτητικοί απέναντί του.

Αιγόκερως

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν σας ξεκουράζουν και σας ευχαριστούν. Εκμεταλλευτείτε και οργανώστε για το λόγο αυτό το Σαββατοκύριακο, που ακολουθεί.

Υδροχόος

Προσπαθήστε σήμερα να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε, γιατί οι άλλοι δε σας δείχνουν κατανόηση αλλά και σεβασμό μερικές φορές, απέναντι σε όσα λέτε και στις προθέσεις που έχετε.  Θα ανακαλύψετε τους λόγους.

Ιχθύς

Ασκήσεις υπομονής θα χρειαστεί να κάνετε σήμερα, προκειμένου να μην ξεσπάσετε την εσωτερική ένταση που θα σας προκαλούν, δυσκολίες στην εργασία σας ή με έναν άνθρωπο που αναγκαστικά συνεργάζεστε μαζί του.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!