Astrotip ημέρας Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020


Κριός

Προσπαθήστε να είστε ο μαέστρος της δικής σας ζωής και όχι της ζωής των άλλων. Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας και αφήστε τους το περιθώριο αν θέλουν να διαφωνούν κιόλας μαζί σας.

Ταύρος

Η προσωπική και αισθηματική σας ζωή, είναι κάτι που θα σχολιαστεί, από ένα πρόσωπο δικό σας. Επειδή αφορά αποκλειστικά και μόνο εσάς, μην του επιτρέπετε να σας κάνει νουθεσίες.

Δίδυμοι

Μην κοινοποιείτε στο περιβάλλον σας, τα σχέδια και τους επόμενους στόχους σας, γιατί οι καιροί είναι δύσκολη και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στους άλλους, πρέπει να είναι περιορισμένη.

Καρκίνος

Προσέξτε την έντονη τάση που έχετε τις ημέρες αυτές, να λειτουργείτε ακόμα και χειριστικά, απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους, προκειμένου να εργάζονται και να ζούνε δίπλα σας πάνω στα μέτρα τα δικά σας.

Λέων

Εάν σας ενοχλούν εκείνα που σας λένε ή σας ζητούν οι άλλοι, στενοί συνεργάτες ή οι δικοί σας άνθρωποι, απλά αποσυρθείτε και μην αντιδράτε απέναντί τους με εγωισμό.

Παρθένος

Θεωρήστε εξαιρετικές τις αφορμές που θα σας δώσουν οι άλλοι, στο να τους πείτε τι μπορεί να περιμένουν από σας, αντί να θυμώνετε όταν δεν υπολογίζουν το δικό σας πρόγραμμα έναντι του δικού τους.

Ζυγός

Τις ημέρες αυτές, παλιοί ανοιχτοί λογαριασμοί επιστρέφουν με την προοπτική αυτή τη φορά να τους κλείσετε μια για πάντα και να απαλλαγείτε από την έννοια τους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να είστε αποφασιστικοί.

Σκορπιός

Όσο και να κάποια υπόθεσή σας, θέλετε να τη δείτε να τελεσφορεί, μην πιέσετε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις, που πιστεύετε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν για το λόγο αυτό. Η υπερβολική πίεση που θα ασκήσετε, θα αποθαρρύνει τους άλλους να σας βοηθήσουν.

Τοξότης

Πριν να πείτε με ευκολία, εντάξει φταίω κι εγώ αλλά το μεγαλύτερο φταίξιμο το έχει ο άνθρωπος που ζει μαζί μου, ή ο συνεργάτης μου, θα ήταν καλύτερα να αναλογιστείτε πρώτα τις δικές σας ευθύνες.

Αιγόκερως

Έχετε δίκιο να θέλετε αν προφυλάξετε τον εαυτό σας από μερικούς ανθρώπους που λειτουργούν τοξικά στη ζωή σας, δεν είναι όμως όλοι έτσι απέναντί σας και ίσως κάποιους τους αδικείτε.

Υδροχόος

Πριν αναζητήσετε τις ευθύνες στη στάση που διατηρούν απέναντί σας μερικοί σημαντικοί για τη ζωή σας άνθρωποι, για αρχή βρείτε τα με τον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται αυτό που φταίει να βρίσκεται μέσα σας.

Ιχθύς

Για ότι σας φταίει ή σας φέρνει εσωτερική ένταση, δεν είναι σωστό να το βγάζετε και να το φορτώνετε στο σπίτι και στην οικογένεια, ή στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!