Astrotip ημέρας Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ

Επειδή είστε παρορμητικοί και πολλές φορές απαιτείτε να γίνει κάτι, να θυμάστε πως αυτήν την περίοδο, οφείλετε να είστε διαλλακτικοί και ήρεμοι. Η πολυαστρία από τον Αιγόκερω, δεν θα επιτρέψει λάθη και ανειλικρίνειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν θηλιά στο λαιμό είναι αυτή η εποχή, κυρίως σε θέματα κτήσεων και οικονομικών. Μην αφήσετε να σας κυριέψει  απογοήτευση και ο πανικός. Είναι μέγα λάθος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας είναι κάπως βαριά. Η τάση για απομόνωση εμφανής. Οι ανακατατάξεις στη δουλειά, προκαλούν τρόμο. Δεν υπάρχει λόγος, ούτε να πανικοβάλλεστε ούτε να απομονωθείτε. Σκεφτείτε με ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλό να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είναι δεμένοι με την ζωή σας και να έρθετε πιο κοντά τους. Μια τέτοια κίνηση, θα σας απαλύνει τον πόνο ή τον προβληματισμό.

ΛΕΩΝ

Με το στρες δεν κατάφερε ποτέ κανείς κάτι ουσιαστικό. Ψάξτε τρόπους να εκτονωθείτε, χωρίς όμως να μεταδίδετε το άγχος σας στην οποιαδήποτε παρέα. Να θυμάστε πως έχουν κι άλλοι προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταματήστε να αναλύετε σε πολύ βάθος τα πάντα, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε, είναι α δουλεύει ακατάπαυστα το μυαλό σας, χωρίς ουσιαστικά να σας παρέχονται κάποιες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος, στην πραγματικότητα κρύβει ένα μόνο πράγμα. Την ωριμότητα σε βάθος. Επίσης, η πολλή διπλωματία, δεν έχει θέση στα τωρινά γεγονότα. Δράστε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εποχή κρύβει μια παράξενη “μαγεία”. Αν ένας άνθρωπος, είναι ο καταλληλότερος να αντιληφθεί το “δίδαγμα”, θα έλεγα πως είστε εσείς και μόνο εσείς. Συγκεντρωθείτε τα δείτε τα μηνύματα της εποχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε άτομα χαρούμενα. Αυτός ο καιρός, σας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο “χαράς”. Μιας χαράς “πιασάρικης”και πραγματοποιήσιμης, με σοβαρό όμως φόντο. Συντονιστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βιώνετε βαριές στιγμές και κουραστικές. Είστε οι καταλληλότεροι να φέρετε εις πέρας και την πιο δύσκολη αποστολή. Φροντίστε να ξεκουραστείτε σε κάθε στιγμή με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε. Το έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεστε μερικές στιγμές απόδρασης από το βάρος των ευθυνών σας. Οι υποχρεώσεις δεν θα πάψουν ποτέ. Οι πολλές σκέψεις σας βασανίζουν ακόμη και στον ύπνο σας. Ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό χόμπι.

ΙΧΘΥΣ

Μια ενασχόληση σας με τέχνες , με κινηματογράφο, με χορό, ακόμη και με κλασσική μουσική, είναι μια καλή διέξοδος με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Κάντε πράξη τα θετικά αυτού του πλανήτη.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια χθες) Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικό ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Κριός Είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθ ...

Astrotip ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Να μην λησμονείτε, πως το συγκεκριμένο διάστημα κρύβει κάποια «παιχνίδια ισ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια 5/4) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u