Astrotip ημέρας Τρίτη 7 Ιουλίου 2020


Κριός

Όλα έχουν την κατάλληλη ώρα για να γίνουν κι έτσι εάν μία υπόθεσή σας στην παρούσα φάση αργεί να αποδώσει την εξέλιξη που περιμένατε, δε σημαίνει ότι ματαιώνεται. Απλά δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα.

Ταύρος

Εάν υπάρχει μία ιδέα που στο παρελθόν δεν ευδοκίμησε γιατί δεν της το επέτρεψαν οι συνθήκες και οι καταστάσεις, τις ημέρες αυτές την επανεξετάζετε και ίσως τώρα να  χρειάζεται να την ξεκινήσετε εκ νέου.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε σήμερα την εξαιρετική και δημιουργική σας διάθεση και ελάτε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που πιστεύετε ότι μπορούν να δώσουν λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Καρκίνος

Προσπαθήστε σήμερα να ελέγχετε τον τρόπο που διατυπώνετε κάποια πράγματα, αφού λόγω της νευρικότητας που θα νιώθετε, δε θα είστε τόσο διπλωματικοί. Ότι επιθυμείτε να καταφέρετε, κάντε το ομαλά και έντεχνα και όχι με κατά μέτωπο επίθεση.

Λέων

Σε μια εποχή τόσων ανασφαλειών, λογικό είναι κάποιοι άνθρωποι να κινούνται και να λειτουργούν παρασκηνιακά, προκειμένου να εκτονώσουν τα ανταγωνιστικά συναισθήματα που τους προκαλείτε. Μείνετε όμως εσείς μακριά από κάθε παρασκήνιο.

Παρθένος

Εξομαλύνονται κάποια πράγματα που σας άγχωναν σε επίπεδο καθημερινότητας κι έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Φροντίστε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ζυγός

Δείξτε στο στίγμα σας και βάλτε τα όριά σας σε εκείνους που τελευταία έχουν τη συνήθεια να παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που μερικές πάσχουν.

Σκορπιός

Ακολουθήστε το ένστικτό σας περισσότερο για να ζυγίσετε την ατμόσφαιρα και τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, παρά τη συναισθηματική παρόρμηση που θα σας κάνει ανυπόμονου ς και όχι διπλωματικούς εκεί που πρέπει.

Τοξότης

Ακόμη και αν δικαίως πιστεύετε ότι κάποιοι άνθρωποι κάτι σας οφείλουν, μην το απαιτήσετε με έντονη συμπεριφορά και λεκτικές άκομψες φράσεις αλλά με τρόπο διπλωματικό, αφού πρώτα βρείτε την κατάλληλη στιγμή, ή τη δημιουργήσετε.

Αιγόκερως

Μην κοινοποιείτε τις προτάσεις τις ιδέες ή τις προοπτικές που υπάρχουν σε κάτι που κυνηγάτε, ή επιδιώκετε, γιατί ακόμα και οι λεκτικές παρεμβάσεις ανθρώπων που εμπιστεύεστε μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας.

Υδροχόος

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο της κρίσης σας. Όσες δεν εξελίχθηκαν στο μήκος του χρόνου, τώρα ίσως να αποφασίσετε να τις αφήσετε πίσω. Κάποιες σχέσεις πολύ προσωπικές θα σας δυσκολέψουν κι άλλο.

Ιχθύς

Προσπαθήστε σήμερα να είστε περισσότερο συνεπείς στα καθήκοντα και στις αρμοδιότητες που έχετε αναλάβει, αφού λάθη ή παραλήψεις τρίτων, μπορεί να σας φέρουν στη δύσκολη θέση να λογοδοτείτε εσείς.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!