Astrotip ημέρας Τρίτη 9 Ιουνίου 2020


Κριός

Στις περίεργες εποχές που ζούμε, κάποιοι άνθρωποι, μπορεί να δρουν παρασκηνιακά και να επιβουλεύονται τη θέση σας, σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μείνετε μακριά από το παρασκήνιο.

Ταύρος

Μπορείτε να σχεδιάσετε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας σχετικά με το πως θα κινηθείτε πάνω σε ένα στόχο, παίρνοντας περισσότερες πληροφορίες αλλά κινηθείτε προς τα κει λίγο αργότερα.

Δίδυμοι

Ο επόμενος στόχος ή φιλοδοξία σας, θα σας προκαλέσει να τον ακολουθήσετε. Πριν προχωρήσετε όμως, να είστε καλά προετοιμασμένοι, παίρνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες αλλά και γνώσεις.

Καρκίνος

Ότι και αν μάθετε σήμερα, σχετικά με την επίτευξη ενός στόχου ή μιας προοπτικής που θέλετε να ακολουθήσετε, να θυμάστε ότι δε θα είναι τελειωτικό. Οι επόμενες ημέρες θα σας δείξουν πως πραγματικά βαδίζει.

Λέων

Μείνετε μακρά από το παρασκήνιο που δημιουργείται τις ημέρες αυτές, στον εργασιακό σας χώρο ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Μην μπείτε στη διαδικασία να το αποκαλύψετε.

Παρθένος

Ότι και αν σας απασχολεί, φανείτε σήμερα πιο τυπικοί και χωρίς να αφήνετε πίσω σας παραλήψεις, που μπορεί να σας εκθέσουν, είτε στο χώρο που εργάζεστε είτε εκεί που δραστηριοποιείστε.

Ζυγός

Εάν νιώθετε ότι κάποιοι από το περιβάλλον της εργασία σας, ή ενός χώρου που δραστηριοποιείστε, προσπαθούν να υποτιμήσουν τη δουλειά σας, μην τους αφήνετε να το συνεχίσουν εκμεταλλευόμενοι το ότι δεν αντιδράτε.

Σκορπιός

Όσο και αν πιστεύετε ότι θα λυθούν τα θέματα ενός δικού σας ανθρώπου, αρκεί να σας ακούσει, δε θα είναι έτοιμος σήμερα αυτό να το αποδεχτεί. Μην ασκείτε πιέσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τοξότης

Μην περιμένετε να σας βοηθήσουν κάποιοι άνθρωποι σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί, χωρίς να σας ζητήσουν ανταλλάγματα, ή να στηριχτείτε άδικα πάνω τους και να φανούν ανακόλουθοι.

Αιγόκερως

Μην αφήνετε ορισμένους ανθρώπους, να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες, έτσι απλά επειδή σας δήλωσαν αδυναμία. Πιθανόν να γνωρίζουν ότι με τη δική σας δουλειά θα φανεί η δική τους.

Υδροχόος

Μην κάνετε περιττές δαπάνες σε αγορές, που λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε ότι επί της ουσίας, δεν σας ήταν απαραίτητες.  Σχέσεις που στο παρελθόν διαταράχτηκαν επανεκτιμήστε τη σημασία τους στη ζωή σας.

Ιχθύς

Εάν νιώθετε κάποια πράγματα να σας καταπιέζουν, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο και ανθρώπους στο να τα συζητήσετε μαζί τους και να πάρετε μία διαφορετική άποψη, ως προς την αντιμετώπισή τους.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!