Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!


Στις 04/11 ο Ερμής, έχοντας ολοκληρώσει την τελευταία ανάδρομη πορεία του για φέτος, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στην 25ο 54΄και στις 11/11 θα επιστέψει και πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους του ταξιδιού του στο ζώδιο του Ζυγού θα μας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουμε τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή, ποιες από αυτές είναι πραγματικά σημαντικές για εμάς και αξίζει να παλέψουμε και ποιες όχι. Μέσα από την διπλωματική οδό της ζωδιακής περιοχής του Ζυγού θα έχουμε πολύ σύντομα τα καλύτερα για όλους μας αποτελέσματα.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ καθοριστική θα είναι για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) τα οποία θα είναι για λίγες ημέρες ακόμα πιεσμένα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ζυγού  οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 06/11 ο Ερμής θα σχηματίσει για 3η φορά όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (26ο 32’),  η οποία θα δοκιμάσει για τελευταία φορά την υπομονή των  εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Τις διπλωματικές σας ικανότητες θα πρέπει να εξασκήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Προσπαθήστε να φανείτε όσο πιο διαλλακτικοί γίνεται και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να λύσετε τις διαφορές σας και να αποκατασταθεί το κλίμα που είχε φορτιστεί το προηγούμενο διάστημα αρνητικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την καλή σας διάθεση θα ξαναβρείτε και πάλι αυτές τις ημέρες  εσείς οι Δίδυμοι.
Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να αρχίσετε και πάλι τις συζητήσεις που αφορούν ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, το οποίο είχατε βάλει σε αναμονή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις οικογενειακές σας υποθέσεις που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό ήρθε η ώρα να κλείσετε οριστικά εσείς οι Καρκίνοι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις σε ζητήματα της οικογένειας που για καιρό σας δημιουργούσαν προβλήματα, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αρχίσετε να δουλεύετε μέσα από το σπίτι. 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις  επαγγελματικές συζητήσεις που βρισκόταν σε αναμονή το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα ολιγοήμερο κύκλο σπουδών μέσω του διαδικτύου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συνεργασία, για την οποία εργαζόσασταν εδώ και καιρό,  ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, και θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα αποφασισμένοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα προσωπικά σας σχέδια, και θα δείξετε σε όλους πως κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα ξεκινήματα είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία για ευνόητους λόγους θα πρέπει να μείνει για λίγες ημέρες ακόμα μυστική, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα φιλικά σας πρόσωπα θα έρθετε πιο κοντά αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των φιλικών σας προσώπων, και να δείτε με ποιους πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να κάνετε πράγματα από κοινού. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την κορυφή στοχεύετε για μια ακόμη φορά εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με ιδιαίτερη ορμή, και να βελτιώσετε προς όφελος σας την εικόνα σας. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μην απογοητεύεστε και συνεχίστε να στέλνετε το βιογραφικό σας και να προβάλετε τις ικανότητες σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση. 

ΙΧΘΥΣ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις θα καταφέρετε να ρυθμίσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν καιρό, και να νιώσετε και πάλι χαρούμενοι και ανακουφισμένοι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!