Ερμής στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει


Η ευγένεια και η διαλλακτικότητα που είχαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, ήρθε η ώρα να δώσει την θέση της στην αυστηρότητα, στην διερευνητική ματιά και στη λεκτική χειραγώγηση του Σκορπιού.

Η είσοδος του Ερμή στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού θα γίνει στις 29/10 στις 22:22 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11 στις 10:40 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα πάψουμε να είμαστε τόσο ευγενικοί, διαλλακτικοί, υποχωρητικοί και ισορροπιστές και θα βγάλουμε στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα μας. Θα γίνουμε δηλαδή, πιο σκληροί, και επικριτικοί, δεν θα διστάζουμε να κινηθούμε παρασκηνιακά ή να κρατήσουμε  τα χαρτιά μας κλειστά τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους δικούς μας ανθρώπους. Θα είμαστε πιο επιφυλακτικοί, με αυτά που ακούμε, ενώ θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αρκετές ανατροπές και αποκαλύψεις.

Επίσης, δεν θα διστάσουμε να αιφνιδιάσουμε τους φίλους και τους επαγγελματικούς αντιπάλους μας με τις αποφάσεις και τις πράξεις μας. Μια από τις ικανότητες του Σκορπιού, είναι η παρατηρητικότητα του, έτσι, αυτή τη χρονική περίοδο, όλοι μας θα είμαστε ιδιαίτερα παρατηρητικοί, ενώ θα δίνουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες των πληροφοριών που μας μεταφέρονται, στην χροιά της φωνής των συνομιλητών μας καθώς και στην στάση τους σώματος τους όταν μας μιλάνε, ενώ θα ανακαλύψουμε και τους κρυφούς εχθρούς μας.

Ο αέρας μυστηρίου που θα αφήνουμε γύρω μας θα μας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς. Φυσικά, όποιος μας πληγώσει ή ανακαλύψουμε ότι προσπάθησε να μας δημιουργήσει πρόβλημα θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός θεωρείται ένα από τα πιο εκδικητικά ζώδια, ενώ από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχουμε και να μην επιτρέψουμε στις εμμονές να στοιχειώσουν την καθημερινή μας ζωή.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύς) τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε σημαντικές συμφωνίες και να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενώ θα είναι κερδισμένοι και στο παιχνίδι του φλερτ. Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για τα  υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) καθώς, εκτός από μια περίοδο έντονων ανατροπών και συγκρούσεων, επηρεάζονται και από τις Εκλείψεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 08/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο (16ο 15’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση ενώ παράλληλα υπόσχεται και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό (16ο 55’), φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις ενώ μπορεί να παρασύρει και σε νευρικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία
  • Στις 10/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (18ο 52’), θα προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντας, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 46’), θα ωθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να κάνουν όνειρα για το μέλλον.
  • Στις 15/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (26ο 27’), θα βοηθήσει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να συγκεντρωθούν στους στόχους τους, ενώ παράλληλα θα οξύνει την παρατηρητικότητα τους.
  • Στις 16/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία (28ο 53’), υπόσχεται θετικές εξελίξεις στις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Σε σημαντικές συζητήσεις για τις οικονομικές υποθέσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν  να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ αρκετοί από εσάς να πιθανόν να δεχτείτε και μια νέα οικονομική πρόταση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας για να περάσετε τις απόψεις σας στους συνομιλητές σας, ενώ δεν θα δυσκολευτείτε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ανατροπές στις σχέσεις σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, κάθε άλλο παρά ανέφελη θα είναι για εσάς, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχετε πολλές συγκρούσεις και ανατροπές στις επαγγελματικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα σε ορισμένες από αυτές να έρθει οριστική ρήξη. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και να παρασυρθείτε σε ξεσπάσματα ζήλειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άμεσοι και αποτελεσματικοί θα είστε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά φέρνει στις αποσκευές του για εσάς νέες ευθύνες στην δουλειά σας, παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να γίνεται άμεσοι, αποτελεσματικοί και επιφυλακτικοί με τους συναδέλφους σας και να μην αποκαλύπτεται τις σκέψεις και στα σχέδια σας. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχετε το άγχος και τις εμμονές σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να φλερτάρετε με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τους τυχερούς αυτής της περιόδου θα είστε εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική και ωφέλιμη θα είναι για εσάς, καθώς θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για  να αναπτύξετε φιλόδοξα σχέδια σας και να βάλετε τις βάσεις για τις μελλοντικές επαγγελματικές σας επιτυχίες, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, θα βρείτε χρόνο να για να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες. Ενώ σε ότι αφορά το παιχνίδι του έρωτα, οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους ενώ οι αδέσμευτοι θα χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να ρίξουν στα δίχτυα του το αντικείμενο του πόθου τους.

ΛΕΩΝ

Με τα  θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερη σοβαρότητα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας  τα θέματα του σπιτιού σας στα οποία απαιτείτε να δώσετε άμεσες λύσεις, ενώ είναι πιθανόν να έχετε και αρκετές συγκρούσεις με την οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Η κατάσταση αυτή είναι πιθανό να σας γεμίσει με εκνευρισμό και ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέους και πιο γρήγορους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο η οποία κάθε άλλο παρά αδιάφορη και βαρετή θα είναι για εσάς, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχετε πολλές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, στις οποίες δεν θα διστάσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των συνομιλητών σας, ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, ενώ κατά τη διάρκεια των προσωπικών σας επαφών, θα αφήνετε ένα σύννεφο μυστηρίου γύρω σας.  Από την άλλη πλευρά, ευνοείται το φλερτ μέσω διαδικτύου.

ΖΥΓΟΣ

Γερά στα πόδια σας θα πατάτε  το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε ανατρεπτικούς τρόπους για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, από την οποία και  θα  έχουν στο μέλλον σημαντικά οικονομικά οφέλη, ενώ δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιείται όλες τις πληροφορίες που έχετε στα χέρια σας προς όφελος σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον σύντροφο τους, ενώ θα χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους για να τους φέρετε πιο κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλλη μια σημαντική επίσκεψη θα έχετε στο ζώδιο σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, εάν κατά τη διάρκεια των φετινών σας γενεθλίων δεν ερχόσασταν σε άμεση αντιπαράθεση με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ουρανό, και αν δεν πιεζόσασταν να αλλάξετε πορεία από τις Εκλείψεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αλλαγές, και σημαντικές ανατροπές, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε να γίνεται δέσμιοι των εμμονών και της καχυποψίας σας. Αντίθετα, για να βγείτε κερδισμένοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση σας και την ικανότητα σας να πείθετε τους άλλους χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό και την γοητεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επόμενα βήματα σας σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα βήματα σας, ενώ αντίθετα με τις συνήθειες σας, αυτή τη φορά θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά ακόμα και από τους πιο δικούς σας ανθρώπους, ενώ δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς για εσάς, αφού θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με διάφορες κοινωνικές δράσεις, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε νέα άτομα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά θα προχωρήσετε και σε αρκετά ξεκαθαρίσματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα είστε πιο επιλεκτικοί με τις φιλικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα αλλά και την εικόνα σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για αρκετές ανατροπές. Μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση ή μια αλλαγή στο χώρο της εργασίας σας μπορεί να είναι η αφορμή για να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφύγετε τα νευρικά ξεσπάσματα εάν δεν θέλετε να χαλάσετε την εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!