Ερωτικές Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020


Κριός

Τα ζητήματα που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον και η διαχείριση της καθημερινότητάς σας, θα σας αγχώνουν την εβδομάδα αυτή. Μέσα σας γενικά η Άνοιξη δεν έχει το γυάλινο φως της έμπνευσης και άρα ο έρωτας προς το παρόν, δε βρίσκει χώρο για να φωλιάσει στην καρδιά σας. Επιπλέον κάποια προβλήματα υγείας περιστασιακά, μπορεί να σας κάνουν πιο υποχόνδριους και να διώχνετε με τη στάση σας τους άλλους. Ηρεμήστε όλα περνούν και φροντίστε να φτιάξετε το κέφι σας με δημιουργικούς τρόπους. Ερωτευτείτε και υποσχεθείτε περισσότερη ανεμελιά στον εαυτό σας λοιπόν

Ταύρος

Με εξαιρετική διάθεση να σας ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια των επόμενων ημερών, θα καταφέρετε να προωθήσετε πολύ σπουδαία σχέδιά σας και αν ανάμεσα σε αυτά, είναι να κατακτήσετε μία ψυχή που ανεβάζει ερωτικά τους παλμούς της καρδιάς σας, τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε να την πολιορκείτε. Ερωτικά τουλάχιστον η τύχη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι με το μέρος σας. Τώρα, εάν επιθυμείτε μια ερωτική επανασύνδεση, ίσως να καταφέρετε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα, σχετικά με το τι αισθάνεται για σας ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει. Ανακαλύψτε το λοιπόν.

Δίδυμοι

Δεν είναι διόλου απίθανο τις ημέρες αυτές, να σχολιαστείτε παρασκηνιακά, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Ακόμα και οι φίλοι σας μπορεί να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, σχετικά με την συμπεριφορά σας. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να μην αντιδράσετε αν ο σύντροφός σας σας πει για κάποια πράγματα που έμαθε για σας και τον δυσαρέστησαν. Ενώ εάν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, πιθανόν ένα πρόσωπο που συμπαθείτε ερωτικά, να σας πει τις ενστάσεις του και τους λόγους που αποθαρρύνεται σ αυτό.

Καρκίνος

Η προσωπική σας κατάσταση και η ερωτική σας ζωή, δε χρειάζεται βιασύνες. Έτσι λοιπόν καλό θα ήταν να αποφύγετε αποφάσεις, που θα αφορούν το μέλλον μίας σχέσης. Αν υπάρχει πρόσφατα μία ερωτική γνωριμία που υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να σας νιώσει ή να σας καταλάβει, καλό θα ήταν να μην επενδύσετε ακόμα συναισθηματικά. Όχι γιατί μπορεί να διαψευστούν αλλά γιατί παρ΄όλες τις προσπάθειές του δε θα σας καλύψει. Εάν βαλτώσατε σε μία μόνιμη σχέση, αφήστε το χρόνο να περάσει για να αποφασίσετε να συνεχίσετε ή να αποχωρήσετε .

Λέων

Ψυχολογικές διακυμάνσεις και μια αμφίθυμη ψυχολογία θα σας χαρακτηρίζει την εβδομάδα αυτή. Ο ερωτικός και συναισθηματικός τομέας, παρουσιάζει κενά, με αποτέλεσμα να μην σας κάνει να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια. Να θυμάστε όμως ότι στον έρωτα, λόγω των καθημερινών υπερβολικών υποχρεώσεων που πολεμάτε να φέρετε εις πέρας, έχετε κάνει πολλές απουσίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το φλερτ, δεν βρίσκεται πλέον σε ημερήσια διάταξη. Αποθαρρύνετε όποιον άνθρωπο σας πλησιάσει ερωτικά, ενώ οι δεσμευμένοι απομακρύνεστε από τον σύντροφό σας. Γιατί;

Παρθένος

Από σήμερα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στο οικογενειακό ή φιλικό. Θα κριθούν σχέσεις ζωής και αν μέσα σ αυτές είναι και η ερωτική σας σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, φροντίστε τουλάχιστον εσείς, να μη γίνετε υπαίτιοι εντάσεων παρερμηνειών, ή παρεξηγήσεων. Κι όμως σε περιορισμένο περιβάλλον, μπορεί να αναπτυχθεί στη ζωή σας ένας έρωτας από το πουθενά, ή ένας έρωτας που έρχεται απ τα παλιά και επανεξετάζεται εκ νέου!!!

Ζυγός

Αλλαγές και ανατροπές στη ροή της καθημερινότητάς σας μπορεί να σας βάλουν στη διαδικασία, να έχετε ένα διαφορετικό σχέδιο στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Σίγουρα όμως σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό, ψυχολογικά, ότι κι αν έρθει θα είστε πιο ήρεμοι. Έτσι ακόμα κι από ένστικτο, θα στραφείτε στο φτερωτό θεό τον έρωτα, για να αναζητήσετε την έμπνευση και τη διαφυγή. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, μικρές ερωτικές πινελιές, θα σας θυμίσουν πως εκεί έξω έχει έρθει η Άνοιξη. Ίσως μάλιστα κάποιος ερωτικός πειρασμός, να σας προκαλέσει να το διαπιστώσετε μαζί του.

Σκορπιός

Ο φόβος και η ανασφάλεια που αισθάνεστε κάποιες στιγμές στην καθημερινότητά σας, σας ρίχνουν ψυχολογικά. Την εποχή αυτή μάλιστα, ύστερα από τόσες ανατροπές ή αλλαγές που έχουν συμβεί σε βασικούς τομείς της ζωής σας και θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, σας κάνουν με δυσκολία να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους και σε μερικές των περιπτώσεων, ακόμα και κοντινά σας άτομα τα αντιμετωπίζετε επιφυλακτικά. Σε ότι αφορά τον έρωτα, ήδη μερικοί έχετε νιώσει πόσο απότομα ήρθε αλλά και πόσο άδοξα επίσης απότομα έληξε. Δε σημαίνει όμως ότι τελείωσα το κεφάλαιο αυτό ακόμα.

Τοξότης

Με συναισθηματική ασάφεια θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα. Καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από εξωγενείς παράγοντες στην καθημερινότητά σας, ανατρέπουν όχι μόνο το πρόγραμμά σας αλλά και τον τρόπο που είχατε αποφασίσει να πορευτείτε. Ο έρωτας φαντάζει να απομακρύνεται από τη ζωή σας για λόγους αδιευκρίνιστους, στην ουσία όμως, εσείς είστε εκείνοι που δεν τον θέτετε στις άμεσες προτεραιότητές σας. Τώρα θα κληθείτε να βάλετε ή να βγάλετε ανθρώπους από τη ζωή σας, που ερωτικά και συναισθηματικά δε σας κάλυψαν αλλά λειτουργούν ως εκκρεμότητες προς λύση.

Αιγόκερως

Περισσότερο εύθικτοι με τους δικούς σας άλλους, θα είστε την εβδομάδα αυτή, ενώ θα έχετε την τάση να τους προβάλλετε τα δικά σας “θέλω’ και τις επιδιώξεις, μην ακούγοντας τι μπορεί να επιθυμούν εκείνοι από σας. Είναι ζήτημα τακτικής οι αντιδράσεις σας και ως ένα βαθμό θα έχετε τα δίκια σας, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ήσασταν μόνο ακροατές. Όμως με τον τρόπο αυτό, ειδικά απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο, θα δείχνετε απόλυτοι και εγωιστές, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις. Αν είστε μόνοι, τότε μάλλον πρέπει να μαλακώσετε τη συμπεριφορά σας.

Υδροχόος

Έρωτας και οικονομικά πάνε πακέτο στη ζωή σας, αφού και στις δύο περιπτώσεις, δεν πατάτε στη σταθερότητα που θα σας έδινε ασφάλεια, ακόμα και συναισθηματική. Το σίγουρο είναι, ότι εξακολουθείτε να υπηρετείτε τις ερωτικές σας επιλογές, έστω και αν αυτές, βρέθηκαν στους σχολιασμούς ενός παρασκηνίου που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά σας. Το άλλο που συμβαίνει, είναι ότι από δω και στο εξής, θα κρατάτε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας και θα περιορίσετε τους ερωτικούς πειραματισμούς, αφού δεν σας οδηγούν, παρά μονάχα στο εφήμερο.

Ιχθύς

Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ερωτική, επίσημη ή ανεπίσημη και νιώθετε πως βρίσκεται σε τέλμα, μην πάρετε οριστικές αποφάσεις να τη λήξετε το διάστημα αυτό, γιατί η σκέψη σας θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και δε θα διέπεται από την απαραίτητη λογική. Ζητήστε τη γνώμη ενός ανθρώπου που ξέρετε ότι σας αγαπάει, ενός δικούς σας ανθρώπου που σας νοιάζεται. Μιλήστε σε ένα φίλο που εμπιστεύεστε, έστω μονάχα για να σας ακούσει, θα σας κάνει καλό. Εάν είστε μόνοι, το παρελθόν σας εγκλωβίζει και αυτό φταίει που δεν τολμάτε να φτιάξετε τα αισθηματικά σας εκ νέου.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!