Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020


Κριός

Μπορεί η αρχή της ημέρας να έχει λίγο γκρίνια από το σύντροφό σας, όμως λίγο αργότερα τα πράγματα φτιάχνουν μεταξύ σας και από το απόγευμα, ίσως κανονίσετε μια μικρή απόδραση οι δυο σας, μακριά από όλους και από όλα όσα σας κουράζουν. Εάν πάλι είστε μόνοι, όσο και αν βαριέστε να βγείτε ύστερα από μια έντονη ημέρα, αποδεχτείτε προσκλήσεις για έξοδο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αφού εκεί θα συναντήσετε, έναν ερωτικό πειρασμό, που θα σας προκαλέσει τόσο, που θα σας είναι δύσκολο να του αντισταθείτε.

Ταύρος

Η ερωτική και αισθηματική σας κατάσταση παραμένει στάσιμη, γιατί δεν παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία να την ανακινήσετε. Μπορεί κάποιοι από εσάς, να είστε συναισθηματικά διχασμένοι, αφού μπορεί να βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο έρωτες. Άλλοι πάλι η ρουτίνα που έχει περιέλθει στη σχέση σας, μοιάζει, μη αναστρέψιμη. Λίγο παραπάνω τόλμη χρειάζεται από μέρους σας και να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τα πράγματα μέχρι σήμερα, αφού τα παίρνατε, όπως σας τα έφερναν ή σας τα επέτρεπαν οι συνθήκες και οι καταστάσεις.

Δίδυμοι

Μπορεί προς το παρόν η ερωτική σας ζωή, να μοιάζει σα λίμνη με ήσυχα νερά, σύντομα όμως η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη, αφού θα δείτε, ότι κάποια πράγματα που επιθυμείτε, θα έρχονται από μόνα τους και χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Έτσι λοιπόν, εάν έχετε βρει τον άνθρωπο που πολύ θα θέλατε να έχετε δίπλα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μαζί του μία προς το παρόν «κρυφή» συνάντηση, για να ξεκαθαρίσουν πρώτα, ορισμένα θέματα μεταξύ σας. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, περιορίστε την κτητικότητα που προβάλετε στο ταίρι σας.

Καρκίνος

Μπορεί για καιρό να αποφεύγατε να ερωτευτείτε με όλη σας την ψυχή, γιατί στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν νιώσατε πληγωμένοι, τώρα όμως συναισθηματικά, το τραυματικό κενό που άφησε ένας επιπόλαιος έρωτας, μπορεί να το γεμίσει μια νέα συντροφική αγάπη. Κάποιοι από εσάς, έχουν την τύχη να τη ζουν το διάστημα αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι που δεν τη ζείτε, καλό θα ήταν να ξεμπερδέψετε με τα αγκιστράκια που κρατάτε από το παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά. Σίγουρα σύντομα, ένα νέο βέλος του έρωτα θα σας αφυπνίσει πρωτόγνωρα αισθήματα.

Λέων

Μικρές διαφωνίες και ίσως ξεσπάσει και ένα μικρό καυγαδάκι σήμερα με το σύντροφό σας, αφού θα έχετε φορτώσει συναισθηματικά, από όσα συμβαίνουν στο χώρο που εργάζεστε και ίσως ξεσπάσετε πάνω του. Καλά θα κάνετε λοιπόν, να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, ακόμα και αν βγει σήμερα απέναντί σας παραπονούμενος. Εάν είστε μόνοι, μάλλον μέσα από ένα μικρό καυγά, μπορεί να ξεκινήσει ένας καινούργιος έρωτας στη ζωή σας. Προσέξτε όμως, γιατί ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να έχει αλλού ερωτικές δεσμεύσεις και να σας το αποκρύψει.

Παρθένος

Μπορεί να πατούν γερά τα πόδια σας στη γη, όμως ο έρωτας, θέλει και λίγες τούφες από συννεφάκια για να μοιάζει και λίγο παραμυθένιος. Έτσι εάν βρίσκεστε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση που δεν εξελίσσεται, ίσως τις ημέρες αυτές, θα πρέπει να σκεφτείτε στα σοβαρά να τη λήξετε, αφού λίγο παρακάτω θα διαπιστώσετε, πως θα νιώσετε ανακουφισμένοι και πιο ανάλαφροι. Εάν είστε μόνοι ή τώρα ξεκινάτε μία σχέση, ζήστε το παραμύθι σας αλλά με μέτρο. Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει σε πιο ώριμα μονοπάτια.

Ζυγός

Συναισθηματικά θα είστε ιδιαίτερα φορτισμένοι σήμερα, αφού κάποια πράγματα που θα συμβούν στη διάρκεια της μέρας σας, θα σας πιέσουν και θα σας καταπιέσουν. Φροντίστε όμως αυτό που θα νιώσετε να μην το ξεσπάσετε στο πρόσωπο του συντρόφου σας, που τελευταία η σχέση σας, πάσχει από ανισορροπία. Εάν είστε μόνοι, μάλλον θα ήταν καλύτερα να μείνετε και να ηρεμίσετε στο σπίτι, παρά να βγείτε και να προβάλετε ένα θυμωμένο προφίλ, που και δε θα σας κάνει ερωτεύσιμους και μπορεί κάποιο πρόσωπο που σας επιθυμεί να αλλάξει γνώμη.

Σκορπιός

Το να παραμένετε αμετακίνητοι και παγιωμένοι στις θέσεις σας, ζώντας σε έναν κόσμο που συνεχώς και με απίστευτες πλέον ταχύτητες αλλάζει, αυτό μάλλον δε σας βοηθά. Ο έρωτας ζητάει από εσάς να αλλάξετε τακτική. Να ξεφύγετε από την υπέρ του δέοντος ανάλυση ενός ανθρώπου και να γίνετε περισσότερο μάχιμοι και διεκδικητικοί. Το ερωτικό παιχνίδι αλλάζει, μαζί και οι κανόνες του. Δείξτε στον έρωτα ότι είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις. Στείλτε το μήνυμα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ότι μαζί σας μπορεί να φαντάζετε όλα τα ενδεχόμενα.

Τοξότης

Ο έρωτας μάλλον σας έχει κουράσει, αφού δε σας δίνετε με τον τρόπο που θα ήσασταν ικανοποιημένοι και συναισθηματικά καλυμμένοι. Εάν ο σύντροφός σας, μοιάζει κουρασμένος και απόμακρος, μην τον πιέσετε με τα δικά σας «θέλω» και επιθυμίες, όσο και αν πιστεύετε ότι σας τα οφείλει. Εάν είστε μόνοι και περιμένετε μία απάντηση από ένα πρόσωπο που αργεί να ανταποκριθεί στον πόθο σας, μάλλον έχετε ακόμα μπροστά σας πολλή δουλειά, μέχρι να κάμψετε τις αντιστάσεις του. Φροντίστε μόνο  να μην απομυθοποιηθείτε.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν σε ένα ζευγάρι αν αντιμετωπίζονται τα κοινά του θέματα, κάτω από το πρίσμα μιας ενιαίας αντίληψης, σήμερα όμως με το σύντροφό σας, μάλλον θα απέχουν κατά πολύ οι αντιλήψεις σας για να θεωρηθούν ταυτόσημες. Από την άλλη μεριά, κάποιοι από εσάς, ζείτε σε μία σχέση, που όσες ανάσες και αν της δώσετε, διακρίνετε ότι κάπου εδώ ο κύκλος της τελειώνει.  Εποχή σοβαρών και δύσκολων αποφάσεων, είναι αυτή που διάγετε, που όσο δύσκολο κι αν σας είναι να το κάνετε, πρέπει να το τελειώνετε πλέον για να πατήσετε συναισθηματικά καλύτερα.

Υδροχόος

Σας είναι δύσκολο πλέον να προσπαθείτε για μία σχέση, που βλέπετε ότι δεν αλλάζουν τα δεδομένα της και ίσως κι εσείς να μη θέλετε πια να τη διατηρήσετε. Μπορεί ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, να δείχνει απόμακρος σήμερα, να μη σας μιλά ή να μη σας λέει, το τι μπορεί να τον ενοχλεί από τη στάση σας. Αν είστε μόνοι, ίσως σήμερα με εκκεντρικό τρόπο να φλερτάρετε, ένα άτομο από τον ευρύτερο κοινωνικό ή φιλικό σας κύκλο. Όσο όμως και αν επιθυμείτε μία σχέση σοβαρή που να έχει διάρκεια στο χρόνο, εκεί που στοχεύετε, είναι λάθος άτομο.

Ιχθύς

Οι πιο ευάλωτοι ερωτικά στο ζώδιό σας, είστε εσείς, που διατηρείτε μία σχέση από απόσταση, αφού μάλλον τείνει να ατονήσει και να χάσει τη λάμψη της. Για τους υπόλοιπους, ειδικά για σας που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, φαίνεται ότι ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, θα έρθει μέσα από το φιλικό σας κύκλο, ή το εργασιακό περιβάλλον που δραστηριοποιείστε. Εάν πάλι βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν τώρα να αποφασίσετε με τον σύντροφό σας να την επισημοποιήσετε, να ζήσετε μαζί, ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!