Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 10 Μαΐου 2020


Κριός

Η εβδομάδα αυτή κλείνει, με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες, είχατε την αγωνία μετά από την περίοδο των εγκλεισμών να δείτε πως θα εξελισσόταν η ζωή σας από τώρα και στο εξής. Ακόμα και ο έρωτας, σας έχει δώσει πλεονεκτική θέση, αφού σε ότι βάλετε ή έχετε ως στόχο να κατακτήσετε από δω και πέρα, θα τον έχετε σύμμαχό σας. Αν διατηρείτε μία σχέση ίσως τώρα να αποφασίσετε να την προχωρήσετε κι αν είστε μόνοι, να βρείτε καλό σύντροφο.

Ταύρος

Αν και δεν είστε από τους ανθρώπους, που προκαλείτε την ερωτική σας τύχη, κινούμενοι σε αχαρτογράφητα νερά, ίσως ο έρωτας τώρα να θελήσει να βάλει στη ζωή σας ένα πρόσωπο, που έχετε ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ σας. Διαφορές που μπορεί να βρίσκονται στον τροπή στη θέση του την κοινωνική, στις εκκεντρικές του ιδέες που θα σας δημιουργούν ασάφεια, ή  ακόμα και να έχετε ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας. Το διαφορετικό χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας. Το θέλετε;

Δίδυμοι

Με την αδιακρισία κάποιων δικών σας ανθρώπων θα έρθετε σε επαφή, που θα σας ενοχλήσει σε βαθμό, να φτάσετε να αντιδράσετε με ακραίο τρόπο. Ο λόγος είναι ότι άνθρωποι δικοί σας δε θα αρκεστούν μονάχα να κάνουν σχόλια για την στενά προσωπική σας κατάσταση αλλά θα προβούν και σε νουθεσίες προς εσάς ή και παρεμβάσεις, αναλόγως πόσο αέρα τους έχετε δώσει. Κόψτε τους από την αρχή τη συζήτηση, ή απομακρύνετε τους από το περιβάλλον σας. Μη δίνετε δικαιώματα.

Καρκίνος

Εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες, μη μείνετε μέσα σήμερα και αποδεχτείτε προτάσεις ή προσκλήσεις στο να παρευρεθείτε σε μία κοινωνική εκδήλωση ή άλλη δραστηριότητα. Εκτός του ότι θα διευρύνετε τον ορίζοντά σας και τον κοινωνικό-φιλικό σας κύκλο, μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο αφενός μεν θα σας γοητεύσει, αφετέρου τα ίδια αντίστοιχα συναισθήματα, θα του δημιουργήσετε κι εσείς. Διόλου μάλιστα να είναι εκείνο που θα πάρει την πρωτοβουλία για σας.

Λέων

Ένα πρόσωπο έρχεται από το παρελθόν εκ νέου στη ζωή σας και με διαφορετική ιδιότητα. Ίσως να πρόκειται για έναν άνθρωπο, που κάποτε μπορεί να σπουδάζατε μαζί, ή να ήσασταν παιδικοί φίλοι, ή να είχατε συνεργαστεί ένα φεγγάρι μαζί. Το ζήτημα όμως είναι ότι η σχέση αυτή θα μοιάζει σαν το παλιό καλό κρασί. Θα ζωντανέψει μνήμες, όμορφες και θα υπενθυμίσει συναρπαστικές στιγμές που κάποτε σας δέσανε. Μήπως λοιπόν αυτό το άτομο θα είναι ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας;

Παρθένος

Γεμάτοι όνειρα φιλοδοξίες και εξαιρετική διάθεση θα είστε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και αν δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σενάριο στο μυαλό σας να το επινοήσετε. Ο έρωτας λογικά ήδη θα πρέπει να σας είναι μεγάλη έμπνευση για τη ζωή σας. Και αν δεν είναι, ίσως να φταίει ότι δεν προκαλέσατε την ερωτική σας τύχη αρκετά. Τα άστρα λένε ότι ερωτικά τουλάχιστον είστε από τους πιο ευνοημένους της εποχής αυτής. Μη μένετε λοιπόν έξω από το παιχνίδι αυτό που θέλει δύο!!!

Ζυγός

Η οικονομική στενότητα που επικρατεί σε όλους μας, σας επηρεάζει εσάς περισσότερο την εποχή αυτή, με αποτέλεσμα να βλέπετε αδιέξοδα. Όμως μπορεί να μην έχετε χρήματα να βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να μη μπορείτε να κάνετε το “κομμάτι” σας με τον άνθρωπο που φλερτάρετε, να θυμάστε, ότι ο έρωτας βρίσκεται και στις πιο απλές κινήσεις. Σε έναν όμορφο περίπατο μέσα από μια όμορφη συζήτηση. Με το να προσφέρετε ένα λουλούδι. Να μιλήσετε γλυκά.

Σκορπιός

Μερικοί άνθρωποι υπήρξαν τοξικοί για τη ζωή σας και ίσως να πληγωθήκατε, εάν ένας από αυτούς ήταν για καιρό ο ερωτικός σας σύντροφος. Καθώς και σήμερα θα ανακαλούνται μνήμες από το ερωτικό σας παρελθόν, ίσως να νιώσετε μία δυσπραγία στο να επικοινωνήσετε με τον νέο σας σύντροφο, ή με τον άνθρωπο που σας φλερτάρει. Πάρτε το χρόνο σας μέχρι να αποσυμφορηθείτε συναισθηματικά. Αφήστε το παρελθόν στο χτες που ανήκει και κοιτάξτε μπροστά. Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε φλερτάρετε καιρό με έναν άνθρωπο που δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σας, υπάρχει η περίπτωση, να αντιδράσετε απέναντί του με θυμό, ή να πείτε λόγια, που πραγματικά δεν τα εννοείτε προς το πρόσωπό του και μετά θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε. Φίλοι, ίσως δοκιμάσουν να σας συμπαρασταθούν και να σας προτείνουν να βγείτε μαζί τους. Σήμερα συναισθηματικά δε θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τον έρωτα.

Αιγόκερως

Από τη φύση σας, θέλετε στη ζωή σας να έχετε κάποια ουσιαστικά πράγματα εξασφαλισμένα για να μη νιώθετε ανασφάλειες. Υλικά αγαθά και κτίσεις. Το έχω και το κατέχω. Μία σταθερή βάση χωρίς την αβεβαιότητα ότι είστε ξεκρέμαστοι. Όλα αυτά καλά. Όμως όταν πρόκειται για τον άνθρωπο που συντροφεύει ερωτικά τη ζωή σας, το μόνιμο δεσμό, ή εκείνον που επιχειρείτε ή επιχειρεί να σας πλησιάσει, κανείς δε μπορεί να σας βεβαιώσει ότι θα τον βρίσκετε πάντα εκεί που θέλετε.

Υδροχόος

Ο έρωτας είναι μία μάχη διπλωματίας και εξυπνάδας, την οποία και την κατέχετε. Όταν όμως σας έχει απορροφήσει παραπάνω από το κανονικό, τότε ίσως τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατό, μάλλον το εξιδανικεύετε. Ίσως εκεί λοιπόν να σας ζητήσει κάποιες δεσμεύσεις που να είναι ενάντια στα δικά σας θέλω. Να σας ζητήσει υποχωρήσεις.  Κανείς δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, και ίσως να επιθυμεί να θελήσει από εσάς  να σας δέσει, βάζοντας τους όρους τους δικούς του.

Ιχθύς

Δείξτε πόσο αγαπάτε το σύντροφό σας. Εάν είστε σε μία μόνιμη σχέση, ο άνθρωπος που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, θα εκτιμήσει τη στάση σας αυτή. Εάν πάλι είστε μόνη ή μόνος αυτό τον καιρό, καλό θα ήταν να σταματήσετε να τρέφετε αυταπάτες για κάποιον άνθρωπο που η ερωτική σχέση που είχατε μαζί του θα ευδοκιμήσει, αφού τόσον καιρό δεν είδατε σημάδια βελτίωσης. Για τους υπόλοιπους από εσάς μία θαυμάσια ερωτική περίοδος ξεκινά, με νέα πρόσωπο και  καυτές γνωριμίες.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!