Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 14 Ιουνίου 2020


Κριός

Επειδή ο έρωτας είναι ένα παρορμητικό ένστικτο, προσπαθήστε σήμερα τη σκέψη σας τουλάχιστον να μην τη διέπει η παρόρμηση. Αφουγκραστείτε εκείνα που θέλει να σας περάσει ο σύντροφός σας, ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να τον φέρετε στη φωλιά σας. Προσπαθήστε να του δείξετε κατανόηση αντί να αντιδράσετε σε ότι σας πει και νιώσετε ότι διαφωνείτε μαζί του. Το ερωτικό παρελθόν χτυπάει την πόρτα της καρδιά σας  τις μέρες αυτές και σας αναστατώνει. Εάν όμως προχωρήσατε στη ζωή σας και έχετε μία άλλη σχέση τώρα, μην τη διακινδυνεύσετε γι αυτό.

Ταύρος

Όσο καλή πρόθεση ή θέληση κι αν έχετε στο να πραγματοποιήσετε την επιθυμία του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου εκείνου που ενδιαφέρεστε ερωτικά, καλό θα ήταν πιο πριν να σκεφτείτε, εάν εκείνο που σας ζητά, συμβαδίζει ή έρχεται αντίθετο με τις δικές σας επιθυμίες. Λόγω της ευαισθητοποιημένης ψυχολογίας σας, ίσως κάποιο πρόσωπο που μπορεί και παίζει με τις χορδές της καρδιάς σας, αυτό να το εκμεταλλευτεί. Καλό θα ήταν τις ημέρες αυτές, να επικαλείστε πιο συχνά τη λογική σας, αντί το συναίσθημα, για να αποφύγετε λάθη που μπορεί να χρεωθούν σε εσάς.

Δίδυμοι

Μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε στη σχέση σας, κάποιες επιθυμίες που πιστεύετε ότι θα την πήγαιναν ένα βήμα μπροστά. Ο σύντροφός σας, έχει τα δικά του “θέλω” και επιθυμίες, εξίσου σημαντικές για τον ίδιο. Σε μία σχέση όλα χρειάζεται να μοιράζονται στα πλαίσια της αμοιβαίας κατανόησης. Εάν είστε μόνοι, η ερωτική σας τύχη ίσως να φέρει στο δρόμο σας, ένα ερωτικό πυροτέχνημα. Έναν άνθρωπο που θα σας μαγνητίσει μεν και θα σας ενθουσιάσει αλλά το ίδιο σύντομα, ότι και αν συμβεί μεταξύ σας, να εξαφανιστεί, όπως ακριβώς εμφανίστηκε. Μην απογοητεύεστε.

Καρκίνος

Το παρελθόν χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας, ιδίως γιατί κάποιο πρόσωπο που κάποτε υπήρξατε εραστές, πιθανόν να επιχειρήσει να ανακινήσει εκ νέου τα αισθήματά σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας τραβάει συναισθηματικά πίσω, θα είναι όμως παροδικό, εάν δεν του δώσετε μεγαλύτερη σημασία. Αφήστε πίσω τις παλιές αγάπες, ή αν κοιτάξετε πίσω, θυμηθείτε τουλάχιστον τους λόγους που έληξαν και το πόσο πληγωμένοι νιώσατε εκείνη την περίοδο της ζωής σας. Μη δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που απέναντί σας, φέρθηκαν με επιπολαιότητα.

Λέων

Προσπαθήστε σήμερα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και να κάνετε μαζί, εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Με διάλογο θα λύσετε τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας γι αυτό περιορίστε την τάση που έχετε στο να προβάλλετε ένα πρόσωπο εγωισμού και ισχυρογνωμοσύνης. Εάν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να φανείτε υπερόπτες ή νάρκισσοι στα μάτια ενός ανθρώπους που τον έχετε μεν γοητεύσει, η συμπεριφορά σας όμως είναι τέτοια, που μάλλον α τον αποθαρρύνει σήμερα να σας εκφράσει τα αισθήματα που έχει για εσάς.

Παρθένος

Ο έρωτας έχει τα πείσματά του, μέχρι εκεί που μπορεί να θεωρηθούν χαριτωμένα. Από ένα σημείο όμως και έπειτα, όταν τα πείσματα αυτά, δε βοηθούν να εξελιχθεί μία σχέση, κάνουν περισσότερη ζημιά. Εσείς ως άνθρωποι ώριμα σκεπτόμενοι, μη επιτρέψετε ή υποχωρήσετε στα “θέλω” και στην επιμονή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γιατί λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε ότι αγνοεί εσκεμμένα τις δικές σας επιθυμίες, ή τις θεωρεί δευτερεύουσες έναντι των δικών του. Δείξτε και δώστε το στίγμα σας, χωρίς εγωισμούς αλλά από σταθερότητα στην άποψή σας. Σκεφτείτε το.

Ζυγός

Φροντίστε και αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, γιατί όταν είστε εσείς καλά, σίγουρα το εισπράττει το περιβάλλον των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Υγεία διατροφή και φυσική κατάσταση, θα βελτιώσει τον οργανισμό σας αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση. Άρα θα τονώσει τη διάθεση να γίνετε ερωτικά πιο μάχιμοι αλλά θα εκπέμπει τη γοητεία σας, όπου και αν βρεθείτε. Ο έρωτας σας θέλει αισιόδοξους, πράγμα που χρειάζεται να φαίνεται, τόσο στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, όσο και στις πράξεις που αφήνετε πίσω σας. Μπορείτε να βρείτε την ευτυχία σας.

Σκορπιός

Κοιτάξτε έξω από το παράθυρό σας. Ο ήλιος η μέρα η ζωή συνεχίζετε και σας προκαλεί να την γευτείτε μέχρι την τελευταία της σταγόνα. Νιώστε την αισιοδοξία να καταλαμβάνει την ψυχή σας, φερθείτε με εξωστρέφεια. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που ούτως ή άλλως θα σας ανανεώσει, ερωτευτείτε εκ νέου, προκαλέστε την ερωτική σας τύχη. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, αφήστε πίσω διαφορές που τυχόν έχετε με το σύντροφό σας κι αποφασίστε να περάσετε την ημέρα σας, μόνο εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν και τους δύο. Δείτε το.

Τοξότης

Θα έχετε την τάση να παρερμηνεύσετε σήμερα, εκείνα που θα σας πει ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που θέλετε να φέρετε στη φωλιά σας.  Από την άλλη μεριά μπορεί όχι μόνο να βγάλετε τα λάθος συμπεράσματα αλλά να μην δώσετε και τη δέουσα σημασία στα λεγόμενά του, θεωρώντας τα δευτερεύοντα σε αξία να εισακουστούν. Προσέξτε όμως, γιατί θα σας θεωρήσει αδιάφορους προς τις επιθυμίες του, και ίσως λίγο αργότερα να επέλθει οριστική ρήξη μεταξύ σας. Μην προκαλείτε δυσμενώς την ερωτική σας τύχη, που την εποχή αυτή σας δοκιμάζει.

Αιγόκερως

Πριν να καταλογίσετε ευθύνες στον άνθρωπο που για ένα διάστημα συνόδευσε την ερωτική σας ζωή αλλά τώρα έχετε απομακρυνθεί, καλό θα ήταν να αναλογιστείτε τις δικές σας ευθύνες, τη στιγμή που αποφασίζατε να κάνετε σχέση μαζί του. Εάν πάλι εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μία σχέση που εδώ και χρόνια, ερωτικά τουλάχιστον έχει λήξει, φανείτε πιο ειλικρινείς, απέναντι στον εαυτό σας και στις επιθυμίες του. Εάν είστε μόνοι, μία νέα γνωριμία από απόσταση, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκινήσετε σχέση που θα εμπεριέχει αμέσως ερωτικές εξομολογήσεις.

Υδροχόος

Προσέξτε στο πως εκθέτεστε κοινωνικά  την ερωτική σας κατάσταση και στάση γενικότερα, αφού μπορεί να σχολιαστείτε αρνητικά. Εάν ο άνθρωπος που προσπαθείτε να κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις ώστε να τον φέρετε στη φωλιά σας, έχει ευδιάκριτες διαφορές με εσάς, τρίτοι άνθρωποι θα μπούνε ανάμεσά σας και θα τον επηρεάσουν  τόσο, ώστε να τον αποθαρρύνουν να συνάψει δεσμό μαζί σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, εξάρσεις ζήλια και ανασφάλειας θα αντιμετωπίσετε από το σύντροφό σας, που δε θα είναι εντελώς αδικαιολόγητες. Σκεφτείτε το.

Ιχθύς

Μην ζητήσετε εξηγήσεις στο κατά πόσο είναι συνεπής απέναντί σας, ως προς τις υποσχέσεις του, ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή αλλά σκεφτείτε το κατά πόσο εσείς τον καλύπτετε συναισθηματικά το διάστημα αυτό. Οι πιέσεις αλλά και όσα σας καταπιέζουν στη διάρκεια των όσων απαιτεί από εσάς η καθημερινότητα, έχουν ήδη επηρεάσει τη σχέση σας αλλά και τη συμπεριφορά σας απέναντί του. Ακόμα και στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, βγάζετε ένα νευρικό προφίλ προς τα έξω, που αποθαρρύνει κάποιον που θέλει να σας πλησιάσει ερωτικά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!