Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 19 Ιουλίου 2020


Κριός

Εξωστρέφεια σας ζητούν οι μέρες. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί φαίνεται πως κάποιος πολύ δικός σας άνθρωπος, θα σας φέρει σε επαφή, με ένα άτομο, που θα έχει όχι μόνο ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά θα διαπιστώσετε ότι μεταξύ σας, θα αναπτυχθεί αμέσως η ερωτική χροιά. Άλλωστε επικοινωνιακά το παιχνίδι του έρωτα ξέρετε πώς να το προσαρμόζετε στα «θέλω» και στις επιθυμίες σας την εποχή αυτή. Εάν είστε αδέσμευτοι, ο θεός έρωτας σας ετοιμάζει νέες ερωτικές περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι, ας μη ξεμυαλίζεστε.

Ταύρος

Ο έρωτας εδώ και καιρό σας έχει δείξει, ότι μόνο αυτά που περιμένετε δε γίνονται και σας αιφνιδιάζει συνεχώς. Να είστε έτοιμοι λοιπόν για μια καινούργια γνωριμία από το πουθενά, ακόμα και από μια τυχαία συνάντηση, ή ένα «λάθος» τηλεφώνημα, γιατί κάπου εκεί κρύβεται. Τώρα, εάν κι εσείς κρύβετε μία σχέση, κατά πάσα πιθανότητα παράλληλη, μη δίνετε και πολύ αέρα στον άνθρωπο που σχετίζεστε μαζί του, αφού, εσείς θα πρέπει να βάλετε τους όρους της σχέσης αυτής. Εάν δεν το κάνετε, λίγο αργότερα, ίσως σας φερθεί χειριστικά.

Δίδυμοι

Εάν δε διασκεδάσετε τώρα, τότε πότε; Τώρα μπορείτε να το τερματίσετε ερωτικά, αφού δε δυσκολευτείτε και πολύ να ρίξετε το επόμενο θύμα της καρδιάς σας. Με έξυπνο πνεύμα και καθώς θα είστε ετοιμόλογοι, σήμερα κιόλας εάν δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, θα βρείτε την ανταπόκριση του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Βέβαια καλό θα ήταν να μην επενδύσετε ακόμα συναισθηματικά με την αδελφή ψυχή που θα σας κάνει κλικ, αφήστε το χρόνο να κυλήσει με το μέρος σας.  Εάν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετική για ανακοινώσεις.

Καρκίνος

Σε μια εποχή που οι έρωτες μεγαλώνουν, εσείς θα έχετε την ερωτική τύχη με το μέρος σας, ενώ δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να διατηρείτε στο μυαλό και στην καρδιά σας μία μυστική σχέση και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων. Επειδή όμως η σχέση αυτή, έχει κάθε προοπτική για να σας κάνει να νιώσετε συναισθηματική και ερωτική πληρότητα, εάν δεν είναι μία παράλληλη σχέση, ή εάν ο επίσημος δεσμός σας δεν είναι αυτό, ξεκαθαρίστε τα πράγματα με τον «επίσημο» κι ακολουθήστε τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά.

Λέων

Μέσα από μια τυχαία συνάντηση, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον, υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, ή το πρόσωπο εκείνο που επιθυμείτε μαζί του την προοπτική μιας ερωτικής επανασύνδεσης. Η έκπληξη είναι, ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να το απομυθοποιήσετε και να αρθούν κάποια πράγματα που είχατε υπερεκτιμήσει για το χαρακτήρα του. Έτσι λοιπόν τώρα που ο καιρός έχει γυρίσματα, θα απαλλαχθείτε από συναισθηματικά βάρη που κάποιοι κουβαλάτε ακόμα.

Παρθένος

Μπορεί ως άνθρωποι να θέλετε να πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη, όμως ο έρωτας έρχεται τώρα στη ζωή σας για να σας απογειώσει. Κλείστε εκκρεμότητες με σχέσεις που εδώ και καιρό έχετε καταλάβει, ότι, ότι είχαν να σας δώσει το πήρατε. Κοιτάξτε μπροστά και μην αφήνετε πίσω υπόλοιπα από καταστάσεις που σας τραυματίζουν ή σας μπλοκάρουν συναισθηματικά.  Μία καινούργια γνωριμία εμπειρία σας περιμένει στην επόμενη γωνία, ιδίως εσάς που το διάστημα αυτό, δεν υπάρχει κάτι ερωτικό στον ορίζοντα για να σας ενδιαφέρει.

Ζυγός

Μπορεί να είστε από τα πιο γοητευτικά πλάσματα του ζωδιακού κύκλου και αρκετά ερωτεύσιμα, δεν αποκλείεται όμως τις ημέρες αυτές, να σας κάνουν ένα κατά κάποιο τρόπο «προξενιό». Καμιά φορά, αυτά μπορεί να βγουν και από τις πιο επιτυχημένες συνταγές για σχέσεις. Φαίνεται ότι ένα άτομο της οικογενείας σας, θα σας φέρει σε επαφή, με έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο, αρκετά ενδιαφέροντα και να μιλήσει σχεδόν αμέσως στο μυαλό και στην καρδιά σας. Ή αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί μέσα από μία οικογενειακή συνάντηση, να κάνετε μια κρυφή ερωτική γνωριμία.

Σκορπιός

Μπορεί να θέλετε να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, τις ανατροπές και τα απρόβλεπτα γεγονότα που μερικές φορές συμβαίνουν καταιγιστικά, μοιραστείτε τα όμως με τον σύντροφό σας και μην τα κρατάτε μέσα σας. Λειτουργούν συσσωρευτικά και σας βασανίζουν, συν, ότι τον κάνετε να νιώθει ότι δεν τον εμπιστεύεστε. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως επανέρχεται στο μυαλό σας ένα πλάσμα που για εσάς μοιάζει λίγο και σαν ερωτικό απωθημένο. Μην το σκέφτεστε συνεχώς. Απλά σηκώστε το τηλέφωνο και επικοινωνήστε μαζί του.

Τοξότης

Ερωτικές εξομολογήσεις μπορεί να δεχτείτε σήμερα, είτε από ένα πρόσωπο που θα αδιαφορήσει από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε το ίδιο γνωρίζετε πως ενώ είναι δεσμευμένο, θα προσπαθεί να κάμψει τις ερωτικές σας αντιδράσεις. Ο έρωτας σας παίζει περίεργα παιχνίδια και άμα δεν τον πάρετε πολύ στα σοβαρά, σίγουρα θα το διασκεδάσετε. Αν όμως δώσετε παραπάνω σημασία, τότε σίγουρα θα σας βάλει να εξετάσετε πολλά διλήμματα και δε θα είναι κάτι ανέμελο ανέφελο, που προφανώς  συναισθηματικά θα σας κουράσει.

Αιγόκερως

Σχέσεις που έχουν λήξει, καλό είναι να μην τις συντηρείτε και τις μεταμορφώνετε έτσι σε συναισθηματικά βαρίδια. Από την άλλη μεριά, η προσωπική και ερωτική σας ζωή αλλάζει. Νέα κεφάλαια και πιο συναρπαστικά σας ανοίγονται, γνωριμίες ιδιαίτερες, χαρακτήρες γοητευτικοί, που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Ένα φιλικό πρόσωπο που πάντοτε τρέφατε μια συμπάθεια από τη στιγμή που το συναντήσατε, τώρα θα σας δώσει την ευκαιρία, να του μιλήσετε πολιορκώντας τις ερωτικές του άμυνες. Δείξτε τόλμη και αποφασιστικότητα.

Υδροχόος

Και ενώ την εποχή αυτή, καλό θα ήταν να περνάτε απαρατήρητοι και να μη δίνετε στόχο, ώστε να μαντεύουν οι άλλοι τα επόμενα σχέδια και φιλοδοξίες σας, στον έρωτα, δώστε το στίγμα σας. Υπάρχει κάθε προοπτική να δείτε να ανθίζουν τα αισθηματικά και ερωτικά σας θέματα. Άλλωστε είστε άνθρωποι από τη φύση σας γοητευτικοί και μόνο το μυστήριο που αποπνέει το πνεύμα σας, μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Μία σχέση με διαφορά ηλικίας τάξης ή τρόπου ζωής, τώρα, ή παίρνει επίσημη μορφή ή λήγει για να πάτε παρακάτω.

Ιχθύς

Ερωτικά το τοπίο ξεκαθαρίζει και αν μερικοί από εσάς πέρασαν μία κρίση στη σχέση τους, τώρα από κοινού με το σύντροφό σας, θα προσπαθήσετε να κρατήσετε μόνο όσα σας ενώνουν και θα ξεχάσετε ότι σας έφερε σε δύσκολη θέση. Εάν πρόσφατα χωρίσατε μην απελπίζεστε, αφού ένα άτομο από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, φαίνεται ότι θα σας πολιορκήσει πολύ σύντομα ερωτικά, παρ ότι δεν σας είχε δώσει ποτέ πριν δικαιώματα τέτοια. Δείξτε ότι ερωτικά είστε διαθέσιμοι και η ερωτική σας τύχη σύντομα θα ανταποκριθεί.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!