Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 3 Μαΐου 2020


Κριός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ίσως να έρθει στη ζωή σας ο έρωτας στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, σχετικά μίας νέας παρουσίας από το φιλικό σας κύκλο. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Να θυμάστε όμως, ότι θα μοιάζει πιο πολύ με κρυφό, ίσως και αντισυμβατικό έρωτας, από αυτούς που πιστεύατε ότι σε σας ένας τέτοιος αποκλείεται να σας συμβεί. Δείτε το…

Ταύρος

Μπορεί να διάγουμε διάστημα με πολλούς περιορισμούς και καθυστερήσεις, εκείνο όμως που θα σας έφτιαχνε το κέφι, είναι σήμερα να συμμετάσχετε σε μια διαδικτυακή συντροφιά, ακόμα και αν χρειαστεί να το ξενυχτήσετε. Σήμερα και αύριο, οι μέρες βοηθούν στο να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, να ενημερωθείτε για νέες δραστηριότητες ή ομαδικές προσπάθειες, να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους και γιατί όχι, να κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία. Θέλετε ;

Δίδυμοι

Ημέρα παρεξηγήσεων η σημερινή, αφού αλλιώς μπορεί να σας εκθέτει τα πράγματα ο σύντροφός σας και αλλιώς εσείς να τα αντιλαμβάνεστε. Πάντως ακόμα και αν διαφωνήσετε εν τέλη μαζί του, πάρτε αποστάσεις και μην εκθέσετε την άποψή σας που μάλλον θα την εκφράσετε παρορμητικά παρά λογικά. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι μέσα από μια διαδικτυακή επαφή, θα δημιουργηθεί  η ερωτική χροιά που σας ενδιαφέρει. Μπορεί όμως να έχετε εξιδανικεύσει τον άνθρωπο που μιλάτε.

Καρκίνος

Το ξέρετε εδώ και καιρό, ότι γοητεύετε τον κύκλο σας, όπου και αν δραστηριοποιείστε. Και ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς, να έχετε δεχτεί ερωτικές εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Όμως κάποιοι άνθρωποι, που δεν εκφράζονται με αυτή την αμεσότητα, ίσως προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν ερωτικά, αφού βρουν και ζητήσουν τη διαμεσολάβηση να σας προσεγγίσουν με τη βοήθεια κάποιου δικού σας ανθρώπου. Ετοιμαστείτε εκτός των άλλων να δεχτείτε “προξενιά” !!!

Λέων

Όσο κι αν δε φημίζεστε για τον έκρυθμο χαρακτήρα σας, την εβδομάδα αυτή, θα καταπιάνεστε από πολλές αφορμές για να νευριάσετε. Τις επόμενες ημέρες θα σας χαρακτηρίζει μια αμφιθυμία, που θα εισπράττεται έντονα από το περιβάλλον που κινείστε ή ζείτε. Η αλήθεια είναι, ότι με τόσες ανατροπές και αστάθεια που έχει έρθει στη ζωή σας, δε μπορεί εσείς να παραμείνετε ανεπηρέαστοι. Μπορείτε όμως να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, τις στιγμές που θα διαπιστώνετε ότι παρεκκλίνει.

Παρθένος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ίσως να βρείτε δυσκολία να εκφράσετε εκείνα που συναισθηματικά και ερωτικά, πραγματικά θα επιθυμούσατε. Πιθανόν να έρθουν στιγμές που να μην μπορέσετε να βρείτε τα λόγια. Όμως αυτό θεωρήστε το ως κάτι παροδικό. Μία συνάντηση από τα παλιά, μπορεί και μέσω διαδικτύου, ίσως να γεννήσει μέσα σας ερωτικά συναισθήματα. Αν βρίσκεστε όμως ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, προσέξτε λιγάκι γιατί μπορεί να διαταραχτεί.

Ζυγός

Μέσα από μια επαφή που θα κάνετε σήμερα, ίσως και να διαπιστώσετε, ότι απέναντί σας, δε στέκεται μόνο φιλικά ή στο επίπεδο που συνεργάζεστε, αλλά έχει την πρόθεση να σας πλησιάσει με μια ερωτική χροιά. Από σήμερα και για τον επόμενο καιρό, θα δεχτείτε, όχι μόνο φλερτ αλλά και θα πολιορκηθείτε ερωτικά με πολλές πολλές ερωτικές εξομολογήσεις. Γοητεύετε ούτως ή άλλως και το ξέρετε. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση  δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη.

Σκορπιός

Λόγια θα ακούσετε σήμερα, που μπορεί να είναι και ανυπόστατα, είτε για κάποια ενέργεια ή πρωτοβουλία που πήρε ο σύντροφός σας, και είστε αντίθετοι, ή για κάποιον άνθρωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά αλλά δε σας δίνει πολλά περιθώρια στο να κάμψετε τις αντιστάσεις του και να τον φέρετε στη φωλιά σας. Από την άλλη μεριά συναισθηματικά αντιδράτε με παρόρμηση και ίσως τώρα  αντιδράσετε δίχως δεύτερες σκέψεις, πράγμα που θα δημιουργήσει παράλληλα θέματα.

Τοξότης

Με θετική ενέργεια και ενισχυμένη εξωστρέφεια θα είστε σήμερα σε ανεβασμένη επικοινωνιακή δεινότητα. Κάντε τις επαφές σας, έστω και αν αυτές στην παρούσα φάση μπορούν να γίνουν μόνο με μηνύματα τηλεφωνήματα ή μέσω διαδικτύου και σίγουρα αν το επιθυμείτε, μπορείτε να κλείσετε για το άμεσο μέλλον, είτε ένα ραντεβού στα τυφλά, είτε μια συνάντηση με έναν άνθρωπο που ήδη μεταξύ σας έχει καλλιεργηθεί, η ερωτική χροιά. Προσέξτε  πειρασμούς οι δεσμευμένοι .

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα σας έχει δείξει μία άλλη αντιμετώπιση, πιο οικία σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντί σας. Ίσως να έχει φερθεί σε μερικές των περιπτώσεων πιο τολμηρά και να σας έχει προκαλέσει. Να ξέρετε ότι οι προθέσεις του ξεκινούν κυρίως, όχι για να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις αλλά για να δει αν βρίσκεστε σε ετοιμότητα απέναντι σε κάθε ερωτική πρόκληση. Εσείς  δεν έχετε, παρά να του κάνετε το χατήρι .

Υδροχόος

Οι ερωτικές σας επιλογές και ο τρόπος που τις κάνατε, βρέθηκαν για αρκετό χρονικό διάστημα, βορά παρασκηνιακών σχολίων, που σε αρκετές από τις περιπτώσεις αυτές, το τροφοδοτήσατε από μόνοι σας. Τώρα όμως θα χρειαστεί με περισσότερη σοβαρότητα να διαχειριστείτε τα θέματα της ερωτικής και αισθηματικής σας ζωής. Κρατήστε για τον εαυτό σας, τις πτήσεις που κάνετε όταν προκαλείτε την ερωτική σας τύχη και αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, περιφρουρείστε τη.

Ιχθύς

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να τακτοποιούνται κάποια σημαντικά για τη ζωή σας θέματα κι έτσι σιγά σιγά, εξομαλύνεται η ροή της καθημερινότητάς σας. Να σας θυμίσω ότι εκεί έξω, δειλά δειλά έρχεται η Άνοιξη και η αναγέννηση. Κάπως έτσι χρειάζεται να δείτε την ζωή σας, με αισιόδοξη ματιά και με την πρόθεση σε ότι σας ρίχνει συναισθηματικά, να το αντικαταστήσετε με θετικότερη σκέψη. Ο έρωτας θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν έμπνευση !!!

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!