Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 7 Ιουνίου 2020


Κριός

Επειδή η εποχή αυτή, είναι περίεργη και εμπεριέχει απάτες και αυταπάτες, μήπως θα ήταν καλό, εάν αισθάνεστε κάποια πράγματα για έναν άνθρωπο, να διερευνήσετε πρώτα τις προθέσεις του και αν είναι ερωτικά διαθέσιμος; Αυτό γιατί πιθανόν στην προσπάθειά σας να τον κατακτήσετε, μπορεί να στοχεύσετε μία καρδιά που εκ των πραγμάτων να βρίσκεται σε άλλες δεσμεύσεις, ή τελικά τα μηνύματα που σας έστειλε να τα παρερμηνεύσατε. Διερευνήστε το.

Ταύρος

Με την ανάγκη να ξεδώσετε και να το ρίξετε λίγο έξω, θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Μία μικρή απόδραση ή μια εκδρομή, θα σας ανανεώσει. Όμως προσέξτε τον τρόπο που θα ξοδεύετε το χρήμα, αφού μπορεί αν δεν προσέξετε, λίγο αργότερα να σας περιορίσει τις κινήσεις. Φλερτ και ερωτικές εξομολογήσεις, μπορεί να δεχτείτε από ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μάλλον κάποιο παλιό σας φίλο, ή να νιώστε εσείς κάποια αισθήματα και να τα εξομολογηθείτε.

Δίδυμοι

Σε ερωτικό δίλημμα μπορεί να βρεθείτε τις ημέρες αυτές. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, θα απασχολήσει όχι μόνο τη σκέψη σας αλλά και με τη φυσική του παρουσία εκ νέου στη ζωή σας, ίσως σας βάλει στη διαδικασία, να επαναδιαπραγματευτείτε μία πιθανή επανασύνδεση μαζί του. Εάν όμως είστε σε μία άλλη σχέση, μην την εγκαταλείπετε μπροστά σε ένα πάθος που φούντωσε. Κι αν είστε μόνοι θυμηθείτε τους λόγους που κάποτε χωρίσατε.

Καρκίνος

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνια που δημιουργούνται και σχολιάζουν θέματα, που κάτω από κανονικές συνθήκες, δε θα έπρεπε να ασχολούνται. Η προσωπική και ερωτική σας ζωή, πιθανόν να γίνει στόχος σχολιασμών το διάστημα αυτό. Ότι κι αν γίνει, μη δίνετε τροφή για σχόλια. Φερθείτε απαξιωτικά απέναντι σε αδιάκριτους ανθρώπους και περιφρουρείστε την προσωπική σας ζωή, με ότι και αν συμβαίνει. Μην εκφέρετε καν γνώμη ή άποψη ακόμα και αν ενοχληθείτε.

Λέων

Είναι σπουδαίο να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας και τις αποφάσεις του, αρκεί και σ αυτή να υπάρχει ένα μέτρο. Όταν ξεπεραστεί, τότε μιλάμε περισσότερο για εγωισμό, σε τέτοιο βαθμό που να προσβάλλει τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας και μας συντροφεύει. Προσέξτε το λοιπόν το θέμα αυτό, ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, ή προσπαθείτε τώρα να φέρετε κοντά σας τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος

Εποχή αποφάσεων και ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτές. Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε τη σχέση σας μπροστά, φροντίστε τουλάχιστον να γνωρίζετε καλά τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Στην περίπτωση που η σχέση αυτή, είναι σχετικά πρόσφατη, ο ενθουσιασμός δε θα σας αφήσει να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως να δεχτείτε ένα “προξενιό” από ένα φίλο, πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Ζυγός

Στην ανάγκη σας να δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση με μονιμότερα χαρακτηριστικά, ίσως να έχετε κάνει τώρα μία γνωριμία, που νομίζετε ότι μπορεί να σταθεί, άξια των προσδοκιών σας. Όμως το ερωτικό σας παρελθόν πάντα θα επιστρέφει στη μνήμη σας και η σχέση που είχατε κάποτε με έναν άνθρωπο σημαντικό, πάντα θα γίνεται μέτρο σύγκρισης, με την τωρινή προσωπική σας κατάσταση. Ίσως αν τον αναζητήσετε να έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε εκ νέου.

Σκορπιός

Μέσα από το φιλικό συναδελφικό ή οικογενειακό σας κύκλο, θα κάνετε μία γνωριμία, που θα σας αναστατώσει ερωτικά, με τη γοητεία που θα εκπέμπει. Να θυμάστε όμως, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, πριν  να επιχειρήσετε να πολιορκήσετε ερωτικά το άτομο αυτό, εφόσον σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Το ερωτικό παρελθόν θα χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας και θα σας βάλει σε διλήμματα. Αν έχετε όμως σχέση, αγνοείστε το.

Τοξότης

Πριν να αρχίσετε τα παράπονα και τις κατηγορίες προς το σύντροφός σας, καλό να ήταν να διακρίνετε ποιες ήταν οι δικές σας παραλείψεις στα πλαίσια της σχέσης σας. Πραγματικά μπορεί να νιώσατε καταπίεση στη μονοτονία της, ή να θελήσατε να τη δείτε να εξελίσσεται. Όμως πριν αφορίσετε τους λόγους ύπαρξής της, μιλήστε πολιτισμένα με τον άνθρωπό σας. Εάν είστε μόνοι, είναι λάθος να συγκρίνετε τον άνθρωπο που σας πλησιάζει, με το χαρακτήρα ενός πρώην συντρόφου.

Αιγόκερως

Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου, θα μπορούσε ο στίχος αυτού του παλιού τραγουδιού να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή σας. Αφού ο σύντροφός σας, ή ο άνθρωπος που θέλετε να φέρετε στη φωλιά σας, δε θα έχει ξεκάθαρη στάση απέναντί σας. Ή μπορεί να σας φερθεί με τρόπο ανερμήνευτα απότομο. Μπείτε σε υποψίες και ανακαλύψτε έντεχνα το τι του συμβαίνει ή τι του φταίει. Μία ξαφνική συνάντηση σας βγάζει από την καθημερινότητα.

Υδροχόος

Ο έρωτας έχει σκοπό να σας ξεμυαλίσει, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή. Όμως προς το παρόν να ξέρετε ότι βάλλεται η σταθερότητα της σχέσης σας, από επιπόλαιες επιλογές ή στάση που κρατάτε απέναντι στο σύντροφό σας. Μην του μιλήσετε με θεωρίες περί ελευθερίας γιατί να ξέρετε θα θεωρηθούν ως ελευθεριότητες. Αν δεν βρίσκεστε σε μία σχέση, φλερτ θα υπάρχουν αλλά δε θα έχουν χαρακτηριστικά μονιμότητας.

Ιχθύς

Σε μια ημέρα που επιβάλλεται να βγείτε από το σπίτι να ξεσκάσετε και να κάνετε πράγματα που μόνο σας ευχαριστούν, θα ήταν κρίμα να μην αποδεχτείτε προσκλήσεις ή να τις κάνετε εσείς, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. εάν δεν βρείτε τον τρόπο ή το σχήμα που θα το πλησιάσετε, δοκιμάστε να βάλετε ένα κοινό σας φίλο, να το προσεγγίσει. Ο έρωτας θα κάνει για σας οποιαδήποτε συμμαχία, προκειμένου να κερδίσετε στα σημαία τους ερωτικούς σας αντιπάλους.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!