Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Μ.Τρίτη 14 Απριλίου 2020


Κριός

Με απροθυμία τις ημέρες αυτές, θα αποδεχτείτε προσκλήσεις οικογενειακού χαρακτήρα και συγκεντρώσεων με δικούς σας ανθρώπους, αφού θα αισθάνεστε ότι όλο αυτό το πατροπαράδοτο πνεύμα, δεν το επιθυμείτε πλέον. Άλλωστε έχουν ανατραπεί πολλά από τα σχέδιά σας και η ζωή φαίνεται να εξελίσσεται δίνοντάς σας ελάχιστες ευκαιρίες παρεμβάσεων δικών σας. Ο έρωτας όμως θα σας έδινε την έμπνευση που την εποχή αυτή σας λείπει. Σε καιρούς λοιπόν που η επικοινωνία μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και μέσω διαδικτύου, γιατί δεν εκμεταλλεύεστε τις περιστάσεις αυτές;

Ταύρος

Λίγο περισσότερο εσωστρεφείς θα είστε σήμερα στη διάρκεια της μέρας, ενώ δεν αποκλείεται να μην ανταποκριθείτε μιλώντας σε τηλέφωνα απαντώντας σε μηνύματα ή άλλους τρόπους, που κάποιοι δικοί σας άνθρωποι, θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Όμως ο έρωτας θα κρούσει κι εκείνος την πόρτα της καρδιάς σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, θα έχει τη διάθεση να σας αποπλανήσει ερωτικά γι αυτό και κάντε του το χατίρι. Οι αδέσμευτοι θα πάρετε ένα αρκετά ξεσηκωτικό ερωτικό κάλεσμα, αιφνιδιάζοντάς σας.

Δίδυμοι

Πολλές υποχρεώσεις οικογενειακού τύπου και κάποια ανασφάλεια κυρίως ως προς την επαγγελματική σας πορεία, δε σας αφήνουν να νιώσετε χαλαροί. Πιθανόν όμως να ήταν καλύτερα, αντί να τα βλέπετε όλα αρνητικά, να αφήσετε τις ημέρες αυτές το χρόνο να κυλήσει και να φροντίσετε όσους ζουν κοντά σας, να αισθανθούν συναισθηματικά καλύτερα. Ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, δώστε κουράγιο και αισιοδοξία στον σύντροφό σας, αφού με το έξυπνο πνεύμα σας, μπορείτε να το κάνετε. Αν είστε μόνοι, τότε σίγουρα στο διαδίκτυο θα βρείτε συντροφιά.

Καρκίνος

Τίποτα από όσα και αν συμβαίνουν, δεν μπορούν να αναχετήσουν την δημιουργική σας διάθεση τις ημέρες αυτές. Και μπορεί να έρχονται ώρες και φορές, αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σας, ευτυχώς τις διώχνετε εγκαίρως. Ναι μπορείτε να αντισταθείτε στην κατήφεια διώχνοντας την, όχι μόνο από εσάς αλλά και από εκείνους που νοιάζεστε και αγαπάτε. Ο έρωτας από δω και στο εξής θα παίξει σημαντική κινητήρια δύναμη ψυχής, που θα σας δώσει έμπνευση στο να αντιμετωπίσετε με θετική σκέψη ότι κι αν έρχεται. Αφήστε του λοιπόν το παράθυρο της καρδιάς σας ανοιχτό. Αφού το αξίζετε.

Λέων

Ούτε εσάς σας αρέσει, αλλά ούτε και στους ανθρώπους που νοιάζεστε θέλετε να τους λείψει κάτι τις ημέρες αυτές, και ίσως οι περιορισμένες δυνατότητες των καιρών που διάγουμε να σας δυσκολεύουν να τους προσφέρετε εκείνα που θα θέλατε. Δεν είναι όμως τόσο σημαντικές οι υλικές ανάγκες που έχετε, όσο οι συναισθηματικές. Αποζητάτε με τόση ανασφάλεια που υπάρχει γύρω σας, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Από αυτή τη διάθεση σίγουρα επηρεάζεται και η ερωτική σας ζωή. Όμως προσπαθήστε να αλλάξετε τη διάθεσή σας. Ερωτευτείτε με την ίδια τη ζωή.

Παρθένος

Η διάθεσή σας, είναι να διώξετε την κατήφεια των ημερών κάνοντας θετικές σκέψεις και βλέποντας την καθημερινότητα με φωτεινά χρώματα, όταν οι γύρω σας, ανοιξιάτικα δεν μπορούν να διακρίνουν. Μπράβο βρίσκεστε προς τη σωστή κατεύθυνση και προσπαθήστε να επηρεάσετε ακόμα και εκείνους που νοιάζεστε. Ο έρωτας θα παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Λίγο να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, θα σας το ανταποδώσει. Στείλτε μηνύματα προσκλήσεις, κάντε τηλεφωνήματα. Παίξτε δυνατά κι επικοινωνιακά μέσω διαδικτύου. Σίγουρα στο τέλος θα  κερδίσετε.

Ζυγός

Στην ανάγκη σας να φροντίσετε τα θέματα ώστε να μη δημιουργούνται εντάσεις, αποφεύγετε να πείτε όχι στους άλλους, ακόμα και αν αυτό που σας ζητούν, δε θέλετε να το κάνετε. Φυσικά οι ευγενικοί σας τρόποι, θα μπορούσαν να κάνουν μία άρνησή σας να μην ακουστεί άσχημα, όμως από σήμερα και για τις επόμενες δυο ημέρες, δε θα είστε σε θέση να φερθείτε διπλωματικά. Αν νιώσετε ότι καταπιέζεστε, καλύτερα να αποσυρθείτε παρά να δώσετε τη μάχη σας, ειδικά στο έρωτα, γιατί δεν πρόκειται να βρείτε το δίκιο σας, ενώ κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε ανακόλουθοι, σε υποσχέσεις σας.

Σκορπιός

Τις ημέρες αυτές, θα κάποιες επαφές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φαίνεται ότι ανάμεσα σε αυτές, υπάρχει ένα άτομο που θέλετε καιρό να επικοινωνήσετε μαζί του, γιατί μπορεί μέσα στην καρδιά σας να νιώθετε αισθήματα αλλά μέχρι στιγμής δεν το τολμούσατε. Ε, λοιπόν τώρα που οι καιροί δυσκόλεψαν και όλοι αισθάνονται την ανάγκη να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν τις σκέψεις και τις αγωνίες τους, τολμήστε το με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να σας το ανταποδώσει πάρα πολύ σύντομα κι έτσι μια πιο ουσιαστική σχέση να ξεκινήσει δυνατά και ερωτικά.

Τοξότης

Συναισθηματικά καταπιεσμένοι θα αισθάνεστε σήμερα, όπου ο περιορισμός σε κλειστό περιβάλλον θα σας φαίνεται δυσβάστακτος. Άλλωστε εσείς είστε από τους πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς ανθρώπους, δε σας αρέσει και πολύ το μέσα και μοιάζετε να βρίσκεστε έξω από τα νερά σας. Τουλάχιστον την ένταση αυτή και τον εκνευρισμό φροντίστε να μην εκτονωθούν στο περιβάλλον και σε εκείνους που αγαπάτε ή νοιάζεστε. Να θυμάστε ότι όλοι λίγο έως πολύ βιώνουμε μία κατάσταση απομόνωσης δύσκολα και δε συμβαίνει μόνο για σας. Ο έρωτας με εκνευρισμούς δεν ευδοκιμεί. Δείτε.

Αιγόκερως

Έχετε τόσα πολλά να νοιαστείτε και να φροντίσετε τις μέρες αυτές, που η όλη κατάσταση σας κάνει να αισθάνεστε ασφυκτικά μερικές φορές. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και κρύψτε αρνητικά συναισθήματα κι ανασφάλειες που τυχόν έχετε τουλάχιστον από εκείνους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Ούτως ή άλλως φτιαγμένοι ηγέτες σε ότι κι αν κάνετε, εάν δείξετε τις αδυναμίες σας, τότε θα χάσουν το κουράγιο τους κι εκείνοι που πιστεύουν σε σας. Ακόμα και τώρα, είστε γοητευτικοί ο έρωτας σας πάει. Ασχοληθείτε λοιπόν περισσότερο μ αυτό.

Υδροχόος

Με έντονη την ανάγκη να αποδράσετε από τη μιζέρια τις αρνητικές σκέψεις τις ανασφάλειες που υπάρχουν και ότι μπορεί να προκαλεί ο περιορισμός και η απομόνωση, θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να ξεκολλήσει το μυαλό σας από όλο αυτό. Ο έρωτας, είναι μια καλή διαφυγή, όμως εάν αποφασίσετε να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, καλύτερα να το κάνατε στοχευμένα. Βέβαια, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σας, ίσως βιώνει μια απομάκρυνση της παρουσίας σας από κοντά του. Η περίοδος αυτή θα κρίνει τη συνέχεια ή όχι του δεσμού σας. Ενδιαφερθείτε.

Ιχθύς

Μπορεί όλα να βρίσκονται σε φάση που δείχνει ότι δεν εξελίσσονται, όμως δε σημαίνει ότι η ίδια σας η ζωή θα παραμείνει για πολύ ακόμα στάσιμη. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Κάποιες εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα θα πάνε καλά και προτάσεις στο να δείξετε το έργο με τα ταλέντα σας θα σας εμψυχώσουν. Με έμπνευση το καραβάκι του έρωτα, αποδράστε. Αναζητήστε τον άνθρωπο εκείνο που σας κάνει να βγαίνετε από ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει,  με την παρουσία του στη ζωή σας. Πάρτε αγκαλιά το σύντροφό σας. Όλα θα πάνε καλά.

 

Από την Μελίνα φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!