Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 1 Μαΐου 2020


Κριός

Έντονη ανάγκη να ξεφύγετε από όλους και όλα όσα ζητούν κάτι από σας, θα νιώθετε σήμερα. Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο τα πολλαπλασιάζει η σκέψη σας. Έξω η Άνοιξη δίνει δημιουργικά μαθήματα και ο έρωτας με τη δημιουργία αστρολογικά, εκφράζεται με τους ίδιους δείκτες. Αφήστε τους άλλους στη μιζέρια τους και ερωτευτείτε. Επικοινωνήστε μιλήστε, ρίξτε το στο φλερτ, προκαλέστε την ερωτική σας τύχη. Σίγουρα ότι μετά από αυτό, τίποτα δε θα είναι ίδιο.

Ταύρος

Πολλές είναι οι σκέψεις που κάνετε σχετικά με κάποιες εξελίξεις που έφεραν θέματα και επηρέασαν ακόμα και την ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση,προστατεύστε τη από εξωτερικές επιρροές που μπαίνουν ανάμεσα σε σας και τον άνθρωπό σας. Εάν είστε μόνοι & επικοινωνείτε μ ένα άνθρωπο κοινό φίλο φίλου σας, καλύτερα κρατήστε το προς το παρόν κρυφό, γιατί ακόμα δε θα είστε σε θέση να καταλάβετε, εάν όντως εξελίσσεται ερωτικά ή φιλικά .

Δίδυμοι

Έρωτες κρυφοί θα γεννηθούν την εποχή αυτή κι επειδή η καρδιά σας βρίσκεται στη φάση να αποζητάει να ζήσει κάτι που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη και τους παλμούς της καρδιάς σας, προσέξτε μην αναζητήσετε την ερωτική σας τύχη, σε μέρη που δε δικαιούστε. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να συμμετέχετε σε μία παράλληλη σχέση, ανεξάρτητα από το αν έχετε μία σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Προσέξτε μόνο γιατί μπορεί να πατάτε σε τεντωμένο σχοινί.

Καρκίνος

Απαντήσεις θα θελήσετε να πάρετε, για κάποια θέματα που εξελίσσονται με προβληματικούς ρυθμούς ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Ή εάν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, θα ζητήσετε ένα “γιατί” μιας εξήγησης που κάποτε κάποιος άνθρωπος που είχατε αισθήματα γι αυτόν, δε σας το απάντησε. Κοιτάξτε μπροστά και τι μπορεί να σώσετε αν υπάρχει το ενδεχόμενο, από την τωρινή σας σχέση, ή ότι έχει απομείνει από μία προηγούμενη. Διαχειριστείτε το συναίσθημά σας.

Λέων

Λαβές να σχολιαστεί η ερωτική σας ζωή και η προσωπική σας κατάσταση, θα πάρει το παρασκήνιο κάποιων φίλων ή γνωστών, μόνο και μόνο γιατί μπορεί να αντιδράσετε σ αυτό. Εάν μάλιστα βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να την επηρεάσει όλο αυτή η υπόγεια ατμόσφαιρα που δυστυχώς καλλιεργείτε από δικούς σας κακούς χειρισμούς. Παρασκηνιακά σχόλια, μπορεί να αντιμετωπίσετε και οι αδέσμευτοι, αφού θα σχολιαστούν οι ερωτικές σας επιλογές και  οι τρόποι σας.

Παρθένος

Μπορεί να παραξενευτείτε με αυτό που σας γράφω, αλλά τις ημέρες αυτές θα έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και την ερωτική τύχη με το μέρος σας, σε ασυνήθιστη συχνότητα από ότι σε άλλες εποχές. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καταφέρνετε να κερδίζετε το θαυμασμό των άλλων, όπως η συνέπεια σε ότι λέτε, η αξιόπιστη στάση σας με ότι ασχοληθείτε αλλά και οι απόψεις σας που διέπονται από σοβαρή σκέψη. Τι μένει; Να κάνετε  ερωτικές επιλογές που θα νιώθετε καλυμμένοι .

Ζυγός

Η ζωή είναι ωραία και υπάρχουν πολλά πράγματα που ο καθένας μπορεί να κάνει, να πιαστεί να κρατηθεί, να πάρει την έμπνευση και τη δύναμη, ώστε να καταφέρνει να προσπερνά τα εμπόδια και ότι του θέτει η καθημερινότητα. Μιλήστε με θετικούς ανθρώπους. Βγείτε στο βαθμό που σας επιτρέπεται, χαμογελάστε. Σίγουρα η γοητεία σας θα προσελκύσει και τον έρωτα. Εάν μάλιστα δε συντροφεύεστε την περίοδο αυτή, τότε δε θα αργήσει η στιγμή να έχετε γεμάτη  την αγκαλιά σας .

Σκορπιός

Ένα από τα χαρακτηριστικά που προβάλετε στους άλλους και λειτουργεί ανασταλτικά στην εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης, είναι ο εγωισμός και η απόλυτη άποψη που έχετε σε μερικά ζητήματα. Τις ημέρες αυτές, θα αντιδράτε με ανελαστικούς τρόπους και συμπεριφορές, μη δίνοντας την ευκαιρία στο σύντροφό σας, ή στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να εκφράσει τα “θέλω” του αυθόρμητα. Προσπαθήστε  να αποφύγετε να κρατάτε τη στάση αυτή, που αποθαρρύνει την ερωτική διάθεση .

Τοξότης

Λόγω όλων αυτών τον καταστάσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας μετά την περίοδο των εγκλεισμών και της ανασφάλειας, σίγουρα ο νους σας τρέχει και άγχεστε για το πως θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Όμως γνωρίζετε πως όταν δεν έχετε καλή διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να διευθετηθεί. Ο έρωτας όμως, εκτός από βαλβίδα διαφυγής, μπορεί να γίνει και πηγή έμπνευσης στο να σας κάνει να προσπερνάτε τα εμπόδια που σας έρχονται. Ερωτευτείτε !!!

Αιγόκερως

Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις ερωτικές σας επιλογές. Ο έρωτας αν δεν είναι κομμάτι έμπνευσης στη ζωή σας, πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι γι αυτό. Πριν όμως το βάρος το ρίξετε στο σύντροφό σας, στον άνθρωπο που προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά, ή σε εκείνον που δεν ανταποκρίνεται στις δικές σας ερωτικές προθέσεις, δείτε τι μπορεί να πάει λάθος με τη στάση σας.

Υδροχόος

Στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή, κάποια πράγματα εξακολουθούν να βρίσκονται σε μια ρευστότητα, που δε σας αφήνει να αισθανθείτε ότι πατάτε καλά συναισθηματικά. Ο έρωτας μοιάζει με  γρίφο και άλλοτε με δίλημμα. Εάν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, δεν είναι ότι δε θα υπάρξουν ερωτικές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη αλλά δύσκολα θα εμπιστευτείτε την καρδιά σας σε ένα άνθρωπο. Όμως αν βρίσκεστε ήδη σε μόνιμη σχέση, προσέξτε.

Ιχθύς

Οποιαδήποτε κι αν είναι η αισθηματική σας κατάσταση, αφεθείτε στα πράγματα χωρίς υπέρ-αναλύσεις και τολμήστε να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, ακόμα κι αν πιστεύετε πως στο τέλος θα χάσετε. Χαμένοι θα βγείτε σίγουρα, μόνο εάν δε δοκιμάσετε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε στην υπάρχουσα σχέση σας αφήνοντάς την στη ρουτίνα της, είτε αν είστε μόνοι και εγκαταλείψετε τον ερωτικό στίβο που σίγουρα κρύβει νίκες για σας. Σκεφτείτε λοιπόν δυνατότητες.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!