Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020


Κριός

Για να εντυπωσιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να φέρετε στην αγκαλιά σας, ίσως να κάνετε κάποια έξοδα παραπάνω από αυτά που μπορούν να καλύψουν οι οικονομικές σας δυνατότητες το διάστημα αυτό.  Θυμηθείτε όμως ότι το ικανότερο μέσον που έχετε στο να κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις, είναι η ποιότητα του χαρακτήρα σας και η έμφυτη και ειλικρινή διάθεσή σας, να λέτε αυτό ακριβώς που αισθάνεστε. Προτιμήστε την ευθύτητα για να εκφράσετε τον πόθο σας για εκείνον από τη δωροδοκία ενός έρωτα που ακόμα δε σας έχει αποδείξει ότι αξίζει.

Ταύρος

Σας χαρακτηρίζει γενικότερα μια απολυτότητα στον τρόπο σκέψη σας, που όμως πιθανόν να έχετε διαπιστώσει το διάστημα αυτό, ότι ορισμένα πράγματα που πιστεύατε ακράδαντα, ήταν διαφορετικά και πέσατε από τα σύννεφα σε κάποιες των περιπτώσεων.  Ίσως λοιπόν να υπήρχε στο παρελθόν ένα πρόσωπο που ερωτικά το θέλατε πολύ αλλά δεν βρήκατε την τόλμη και τον τρόπο να το φέρετε στην αγκαλιά σας τότε. Πως θα σας φαινόταν η αποκάλυψη ότι και αυτό τα ίδια αισθήματα διατηρούσε για εσάς; Τη μαρτυρία αυτή θα την ακούσετε από κοινό σας φίλο, σύντομα.

Δίδυμοι

Τον τρόπο που αντιμετωπίζετε  την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, θα σχολιάσουν σήμερα κάποιοι αδιάκριτοι φιλικοί κατά τα άλλα, κύκλοι. Πιθανόν ορισμένοι άνθρωποι, ερωτικά να σας βλέπουν ανταγωνιστικά και από σύμπλεγμα να προσπαθήσουν να σας διαβάλουν στον άνθρωπο που θα θέλατε να έχετε στην αγκαλιά σας και προσπαθείτε το διάστημα αυτό να κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις.  Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι μία πρώην σχέση σας, που μπαίνει εμβόλιμα στη ζωή σας, με σκοπό να σας αποτρέψει να τη συνεχίσετε με έναν άλλο άνθρωπο.

Καρκίνος

Είστε από τα αγαπημένα παιδιά του έρωτα, που ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία σχέση ή είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, έχει σκοπό να ενισχύσει κι άλλο την γοητεία σας. Άρα, ενώ μέχρι χτες ήσασταν αυτό που λέμε μόνο για το σπίτι και για τις ανάγκες της οικογένειας, εδώ και αρκετό καιρό έχετε αποφασίσει να βγείτε και να κατακτήσετε και άλλα πεδία, με την ίδια επιτυχία, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.  Χαρείτε τη δημιουργική φάση που βρίσκεστε και αποφύγετε προς το παρόν αισθηματικά τουλάχιστον να δεσμευτείτε με επίσημο τρόπο όπως κι αν το εννοείτε.

Λέων

Η σχέση για να προχωρήσει ή και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να αναπτυχθεί, εξαρτάται από τις προσπάθειες που θα κάνουν και οι δύο σύντροφοι, ή και οι δύο μέλλοντες σύντροφοι.  Εάν βλέπετε στα μάτια του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει μία δυσπραγία στο να συναινέσει το να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά, δώστε του το χρόνο να το αποφασίσει και μη ζορίζετε καταστάσεις, νομίζοντας κιόλας ότι σας έχει απορρίψει. Η ανασφάλεια είναι κακός σύμβουλος σε όλες σχεδόν τις ερωτικές υποθέσεις. Ο έρωτας θέλει μεν τόλμη αλλά και χρόνο για να ευδοκιμήσει.

Παρθένος

Μπορεί η σχέση που διατηρείτε να έχει έρθει σε αδιέξοδο την εποχή αυτή. Μπορεί να έχετε κάνει από μεριάς σας τις προσπάθειες εκείνες, προκειμένου να βρείτε λύσεις με το σύντροφό σας αλλά να μην ευόδωσαν. Πριν να απογοητευτείτε εντελώς, προσπαθήστε να κάνετε μεταξύ σας μία ειλικρινή συζήτηση, να πείτε τις αλήθειες σας και να έχετε το κουράγιο και την πρόθεση να τι υπηρετήσετε. Εάν είστε μόνοι, το μυαλό σας μπορεί να ταξιδέψει σε έναν άνθρωπο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν. Ακόμα και αν τον θέλετε και πάλι πίσω, σκεφτείτε ποιοι ήταν οι λόγοι που σας χώρισαν.

Ζυγός

Οι σχέσεις σήμερα θα έχουν τη δυσκολία της συνεννόησης στη διάρκεια της ημέρας. Γι αυτό και μην προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε τις συμπεριφορές ορισμένων ανθρώπων και την στάση που κρατάνε απέναντί σας, ιδίως όταν μεταξύ σας υπάρχει και έχει αναπτυχθεί μια πιο ερωτική χροιά, ή εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, μην αναζητήσετε την κατανόηση του συντρόφου σας. Ο έρωτας σήμερα προχωρά με πολλά εμπόδια. Το καλό είναι ότι αυτή η δυσπραγία δε θα κρατήσει για πάντα και λίγο αργότερα όλα θα διορθωθούν. Οπότε πείτε στον εαυτό σας, ότι μέρα είναι θα περάσει.

Σκορπιός

Ένας έρωτας ενός προηγούμενου καιρού, ένας έρωτας ανεκπλήρωτος που δεν έκανε τον κύκλο του, θα χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας. Μπορεί να ήταν ένας άνθρωπος που ήρθε και έλαμψε ως διάττοντας αστέρας, για τόσο λίγο κι ύστερα όπως ήρθε έτσι και έφυγε. Ήτανε όμως τόσο δυνατός, που κατάφερε μέσα στην ψυχή σας να γίνει κάτι σαν απωθημένο. Φυσικά και συνεχίσατε να προχωράτε μετά από αυτό, αλλά το σύμπαν ξέρετε θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τη σχέση αυτή, είτε γιατί το θέλετε, είτε γιατί θα επιστρέψει εκ νέου από μόνος του.

Τοξότης

Ο άνθρωπος που θέλετε να έχετε την αγκαλιά του, είτε αυτός είναι ο σύντροφός σας, είτε εκείνος που υπάρχει μεταξύ σας μία ερωτική ατμόσφαιρα, δε θα σας δείξει σήμερα καλή πρόθεση, εάν προσπαθήσετε να του πείτε εκείνα που ανήκουν στα “θέλω” και στις επιθυμίες σας. Απωθημένα και συναισθηματικές υπερχειλίσεις χαρακτηρίζουν την ψυχολογία σας κι έτσι ο λόγος σας δε θα διέπεται από τη λογική. Πάρτε το χρόνο σας, αποστασιοποιηθείτε και ηρεμήστε. Αφήστε να περάσουν οι ημέρες αυτές και ύστερα προσπαθήστε εκ νέου να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Κάτι νέο φαίνεται να συμβαίνει στον αισθηματικό σας τομέα, που θα σας αναταράξει ευχάριστα. Τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται, ένα άκρως γοητευτικό πρόσωπο που γνωρίζετε καιρό αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να το πλησιάσετε, πιθανόν να πάρει την πρωτοβουλία και να θελήσει αυτό να σας γνωρίσει καλύτερα. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία ερωτική σχέση που σας έχει κουράσει, μήπως να δώσετε μία τελευταία ευκαιρία στο σύντροφό σας, πριν να αποχωρήσετε από αυτή τελειωτικά; Υπάρχει το ενδεχόμενο  πραγματικά να θελήσει να αλλάξει την τακτική του απέναντί σας, αρκεί να μην αργήσει.

Υδροχόος

Στα πλαίσια των γενικότερων αλλαγών που θα συμβούν στη ζωή σας σε επίπεδο καθημερινότητας, δεν αποκλείεται να δείτε να αλλάζει και συμπεριφορά, ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Δεν αποκλείεται εάν τώρα ζείτε ένα δυνατό φλερτ με κάθε προοπτική εξέλιξης, το άτομο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, να εξαφανιστεί, με τον ίδιο τρόπο όπως εμφανίστηκε στο παρόν σας. Και ενώ είστε άνθρωποι που κοιτάτε πάντα μπροστά, δεν αποκλείεται εκ των πραγμάτων να αναζητήσετε τον έρωτα, στο παρελθόν. Σε μία σχέση που είχατε με έναν άνθρωπο που άξιζε να αγαπάτε.

Ιχθύς

Άκρως ερωτική θα είναι για εσάς η εποχή αυτή, αρκεί να απεμπλακείτε συναισθηματικά από καταστάσεις που λειτουργούν ανασταλτικά και δε σας αφήνουν να ασχοληθείτε με τη χαρά του έρωτα και της δημιουργίας. Μπορεί το καθημερινό σας πρόγραμμα να σας πιέζει και να σας καταπιέζει, ο έρωτας όμως θα έρθει και θα σας αιφνιδιάσει τις μέρες αυτές από το παρελθόν. Εάν το επιθυμείτε, δεν αποκλείεται να ζήσετε την αναζωπύρωση των πόθων μέσα από τη διαδικασία μιας ερωτικής επανασύνδεσης. Ή μπορεί ένας φίλος από τα παλιά να σας επισκεφτεί με ερωτικές διαθέσεις.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!