Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 24 Απριλίου 2020


Κριός

Αντί να σκέφτεστε αρνητικά και να εκθέτετε τον εαυτό σας σε άσχημες ειδήσεις μηνύματα ή δηλώσεις που δε βλέπουν τίποτα το αισιόδοξο να συμβαίνει, στρέψτε το βλέμμα σας λίγο έξω από το παράθυρο, και θα διαπιστώσετε το ανοιξιάτικο φως του Ήλιου να μπαίνει καθαρό και να φτάνει έως την ψυχή σας. Ότι και αν συμβεί, η γη δε θα σταματήσει να γυρίζει κι Άνοιξη θα εξελίσσεται.Αν είναι να αντιδράτε με το παραμικρό, αντισταθείτε με έμπνευση. Κι ο έρωτας είναι έμπνευση, υπάρχει ανακαλύψτε τον και προκαλέστε την τύχη σας να έρθει στη ζωή σας και να την ανατρέψει.

Ταύρος

Ως άνθρωποι αποφασιστικοί, τρέξτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας ακόμα κι αν κάποια ή κάποιες φαντάζουν ουτοπικές. Να θυμάστε ότι στους καιρούς που διάγουμε, όλα τα απίθανα συμβαίνουν. Οπότε όσο κι αν δε σας ταιριάζει, πορευτείτε με έναν τέτοιο τρόπο και θα διαπιστώσετε σύντομα, ότι δεν θα έχετε αποτελέσματα να δείτε λόγω τύχης, αλλά γιατί υπήρξατε έστω και για μια στιγμή, τολμηροί. Κάπως έτσι λοιπόν πρέπει να αντιμετωπίσετε τον έρωτα. Με τόλμη αλλά και με φαντασία, όμοια με αυτή που έχει σε χρώματα κι αρώματα έξω η Άνοιξη. Πως σας ακούγεται αυτό;

Δίδυμοι

Με την επικοινωνιακή σας ρέντα, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις προς όφελός σας ακόμα κι αν επικοινωνείτε απρόσωπα, είτε μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων, είτε με τις ευκολίες που σας δίνει το διαδίκτυο, να βρείτε άτομα που μπορούν να ζούνε μακριά. Ίσως ο έρωτας τώρα, να φαντάζει στα μάτια σας σαν κάτι όπου στους καιρούς που ζούμε είναι μακριά αλλά δεν είναι έτσι. Εάν λοιπόν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, το εύστροφο πνεύμα σας είναι ικανό στο να καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις ακόμα και του πιο δύσκολου ερωτικού στόχου. Δείτε το.

Καρκίνος

Μην αφήνετε σημάδια από μνήμες που προέρχονται από το ερωτικό σας παρελθόν, να μπλοκάρουν την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωή στο σήμερα, αφού όσο περνάει ο καιρός, βλέπετε πως τελικά, όσα πράγματα διαγράφηκαν απ αυτό και αφορούν ανθρώπους και καταστάσεις, τελικά καλώς έγιναν έτσι τα πράγματα. Η προσωπική σας κατάσταση εξελίσσεται όπως πρέπει και ο έρωτας γυρίζει γύρω από σας και σας προκαλεί, να δοκιμάσετε την τύχη σας, βάζοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Οι αλλοτριωμένες σχέσεις, δεν έχουν καμία θέση ούτε στη ζωή σας ούτε συναισθηματικά.

Λέων

Μπορεί η περίοδος αυτή, να βρίσκεται σε μια συνεχόμενη και εκνευριστική αναμονή, όμως θεωρήστε τη, σα μια θαυμάσια στιγμή, να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, θα χρειαστεί να συζητήσετε με ψύχραιμη διάθεση κάποια πράγματα που χρειάζεται να διορθωθούν με το σύντροφό σας για να ξεκαθαριστούν κιόλας. Εάν είστε μόνοι, το λάθος που κάνετε όταν συνομιλείτε με μία νέα γνωριμίες που διέπεται από ερωτική χροιά, είναι να κάνετε συγκρίσεις όπως τι παίρνετε ή τι δίνετε.

Παρθένος

Ευνοούνται τις ημέρες αυτές, οι επαφές με ανθρώπους που μεταξύ σας υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο γιατί θα έχετε να μοιραστείτε σκέψεις και προβληματισμούς και θα παίρνετε ο ένας από τον άλλο, ένα σημαντικό συναίσθημα που λέγεται “εμψύχωση”. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δείτε, μία φιλία σας να αποκτά από τη μια στιγμή στην άλλη, ερωτική χροιά. Ο έρωτας και σας θέλει και σας πάει. Αρκεί να του δείξετε τον τρόπο,που θα κάνει τη ζωή σας να την αντιμετωπίζετε με ανοιξιάτικα χρώματα, αισιοδοξία και σκέψεις που αντιστέκονται σε κάθε μήνυμα που είναι κακό.

Ζυγός

Αντί να θυμώνετε, να βλέπετε αδιέξοδες σχέσεις και μια συναισθηματική στασιμότητα από αυτό που παίρνετε είτε από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε από εκείνον που έχετε δοκιμάσει να τον φλερτάρετε αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Σκεφτείτε πιο διπλωματικά. Αν θέλετε να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία της σχέσης σας, ή να σας πει το πολυπόθητο “ναι” ο άνθρωπος που σας κάνει να τον θέλετε ερωτικά, δύο έξυπνες γοητευτικές ατάκες χρειάζονται από εσάς αλλά χρειάζεται να το κάνετε προβάλλοντας το ήπιο σε τόνους προφίλ σας. Η ένταση δε σας ταιριάζει.

Σκορπιός

Σήμερα θα βιώνετε ένα συνεχόμενο πόλεμο, μεταξύ των πραγματικών σας επιθυμιών από τον έρωτα και την παρεμβολή μιας λογικής υποκειμενικής, γιατί διέπεται από θυμούς και άλλα ανεκπλήρωτα απωθημένα, που δε σας αφήνουν να σκεφτείτε διπλωματικά. Εάν θέλετε να κερδίσετε στο ερωτικό παιχνίδι, αλλάξτε τη στρατηγικής σας. Αυτή που εξακολουθείτε να εφαρμόζετε, είναι πλέον παρωχημένη και δεν αποδίδει. Εντομεταξύ, έχετε τόσα νεύρα και ξεσπάσματα, που πόσο πιστεύετε ότι αυτή η στάση σας,μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ερωτικοί;

Τοξότης

Με πιο ευχάριστες νότες θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα. Φαίνεται ότι θα έρθετε σε επαφή, με ένα πρόσωπο που θα σας στείλει το μήνυμα που έχετε ξεχάσει και θα εμπεριέχει το σύνθημα, πως η ζωή είναι ωραία, αλλά μπορεί να γίνει ωραιότερη, εάν μέσα της υπάρχει ο έρωτας. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική  και ερωτική σας κατάσταση, ίσως το άτομο αυτό να γίνει ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, αρκεί να του δώσετε το βήμα να εκφραστεί, χωρίς να του θέτετε, όρους και προϋποθέσεις, που παίζει και να μην τους εννοείτε κατά βάθος ούτε κι εσείς οι ίδιοι.

Αιγόκερως

Φαίνεται πως θα σας προβληματίσει σήμερα, η εξέλιξη μιας σχέσης σας, που επηρεάζει την ερωτική σας ζωή. Εάν μάλιστα πρόκειται για τον άνθρωπο που ερωτικά υπήρξατε σύντροφοι, επίσημοι ή ανεπίσημοι, κρυφά ή φανερά, τότε θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το αν θα συνεχίσετε το δεσμό αυτό, ή να σκεφτείτε εάν η σχέση αυτή σας κουράζει τελικά, αντί να σας κάνει να νιώθετε έμπνευση, για όλα όσα χρειάζεται να παλέψετε στην καθημερινότητα την ήδη δύσκολη. Πάρτε το χρόνο σας & δώστε ένα τέλος, ή μία εκ νέου καλύτερη αρχή. Από σας εξαρτάται σίγουρα.

Υδροχόος

Μην αφήνετε το χρόνο να κυλάει άσκοπα, επειδή έχετε την τάση να στραφείτε προς τον εσωτερικό σας εαυτό και να κόψετε τις επαφές σας με τους σημαντικούς για τη ζωή σας “άλλους”. Την περίοδο αυτή, θα χρειαστεί να δώσετε λύσεις, σε σχέσεις που για οποιοδήποτε λόγο διερράγησαν αλλά εξακολουθούν να έχουν συναισθηματική αξία μέσα σας. Για αρχή θα σας πρότεινα να αφήσετε πίσω πείσματα και πληγωμένους εγωισμούς, αισθήματα δυσλειτουργικά ούτως ή άλλως που από τη φύση τους μπλοκάρουν τη σκέψη σας. Προσπαθήστε  να γίνετε πιο διαλλακτικοί τώρα.

Ιχθύς

Ότι και αν συμβαίνει στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, θα έχετε την τάση να ζητήσετε για ότι σας φταίει, εξηγήσεις όχι από τον εαυτό σας και τη στάση σας, αλλά από εκείνον τον άνθρωπο, που είτε συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε τον επιθυμούσατε αλά δεν έδειξε την ανάλογη συμπάθεια προς το πρόσωπό σας. Να σας υπενθυμίσω ότι το ερωτικό σας προφίλ αναδεικνύεται μέσα από την έμφυτα ρομαντική σας ευαισθησία και όχι μέσα από τα πεισματάκια και τους θυμούς που πηγάζουν κυρίως από την προσμονή σας να δείτε τα πράγματα να εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Ενισχύστε το.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!