Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020


Κριός

Χωρίς δεύτερες σκέψεις, αποδεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να βγείτε από την εσωστρέφεια και να αλλάξετε παραστάσεις. Θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, θα μπούνε στη ζωή σας καινούργιοι φίλοι και ίσως ένα πρόσωπο ανάμεσα σε αυτούς να σας κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται  μάλιστα, να έχετε γίνει ήδη ερωτικός στόχος για κάποιον. Μην παραξενευτείτε εάν δεχτείτε εξομολογήσεις.

Ταύρος

Ο έρωτας σας θέλει πιο ξεκάθαρους στο τι ζητάτε και στο πως έχετε σκοπό να το διεκδικήσετε. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μην περιμένετε αυτό να κάνει το πρώτο βήμα. Φερθείτε με τόλμη, δείξτε του τις προθέσεις σας και να είστε σίγουροι, ότι η ερωτική τύχη θα είναι με το μέρος σας. Χαμένοι άλλωστε θα βγείτε, μόνο εφόσον δε δοκιμάσετε να πείτε ή να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Αυτό ισχύει τόσο για τους αδέσμευτους, όσο και για τους δεσμευμένους.

Δίδυμοι

Μερικές φορές από την επιμονή σας να γίνονται τα πράγματα όπως τα επιθυμείτε, γίνεστε υπέρμετρα πιεστικοί ή καταπιεστικοί. Ο έρωτας όμως δε λειτουργεί έτσι. Θέλει τους χρόνους του. Εάν ποθείτε να ακούσετε το “ναι” από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μάλλον η πίεση από μεριά σας θα αποθαρρύνει τις προθέσεις του να είσαστε μαζί. Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, να ξέρετε ότι σήμερα η συμπεριφορά σας θα είναι καταπιεστική.

Καρκίνος

Η κοινωνική σας δικτύωση είναι αυτή που θα σας ανοίξει δρόμους που μέσα από αυτούς θα δρομολογήσετε στόχους και φιλοδοξίες σας. Θα έρθετε σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, όπου ένας από αυτούς, σίγουρα θα σας γοητεύσει και θα θελήσετε να έρθετε περισσότερο κοντά του. Ο έρωτας ντυμένος ή συγκαλυμμένος στο πρόσωπο ενός νέου φίλου ή συνεργάτη σας, θέλει να σας αιφνιδιάσει, μετατρέποντας τη σχέση αυτή σε κάτι πιο ερωτικό, πιο συναρπαστικό.

Λέων

Παραπονάκια ίσως να ακούσετε σήμερα από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, αφού θα σας κάνει θέμα για τις συχνές απουσίες σας. Έχετε τόσο απορροφηθεί από τον εργασιακό σας τομέα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, που μάλλον κάπου θα έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, μην παραμελείτε την προσωπική και ερωτική σας ζωή και μην ασχολείστε με περιστασιακούς έρωτες, που δεν έχουν να δώσουν κάτι.

Παρθένος

Αποφάσεις για μια σχέση ζωής ερωτική κατά πάσα πιθανότητα, θα χρειαστεί να πάρετε τις ημέρες αυτές. Μερικοί θα είστε ερωτευμένοι όσο ποτέ άλλοτε και ίσως να επιθυμείτε με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, μια συγκατοίκηση, ή τέλος πάντων να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Από την άλλη μεριά εάν είστε μόνοι, ίσως να δείξετε ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που σας γοητεύει αλλά δεν έχετε ίδιο τρόπο ζωής. Προβληματισμούς θα εκφράσει το περιβάλλον σας.

Ζυγός

Την εποχή αυτή, ίσως να σκέφτεστε μια ερωτική επανασύνδεση, με ένα πρόσωπο που κάποτε περάσατε μαζί σπουδαίες στιγμές. Πιθανόν οι μετέπειτα επιλογές που κάνατε στον έρωτα, να μην είχαν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου αυτού και της συντροφικότητας που σας προσέφερε. Εφόσον επιθυμείτε μία ερωτική επανασύνδεση μαζί του, πηγαίνετε να τον βρείτε και να του μιλήσετε ευθέως, από το να ψάξετε διαμεσολαβητές.

Σκορπιός

Η διαχείρηση δύσκολων υποθέσεων που απαιτεί στρατηγική και αποτελεσματικότητα, σας χρήζει στο περιβάλλον σας αναντικατάστατους. Δεν αποκλείεται να διαχειριστείτε αποτελεσματικά μία κρίση, που θα πάρετε πολλά “μπράβο” από τους άλλους. Θα ενισχύσετε όμως και τη γοητεία σας, αφού μέσα από το χώρο αυτό, κάποιο πρόσωπο κύρους, πιθανόν να έχει ήδη ερωτικές βλέψεις για σας και την επιθυμία να σας γνωρίσει καλύτερα. Γιατί όχι;

Τοξότης

Πιθανόν τώρα να παίρνετε αποφάσεις για το πως θα πορευθείτε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, τι μπορεί να διορθωθεί σ αυτή και τι δεν ταιριάζει με τον τρόπο που θα θέλατε να εξελιχθεί. Ίσως πάλι λόγω συνθηκών να διακόπηκε ξαφνικά μία ερωτική σχέση, που σας δημιούργησε πολλές ανασφάλειες και απωθημένα. Σε μια τρίτη περίπτωση, ο άνθρωπος που σκοπεύετε να κατακτήσετε, μπορεί να βρίσκεται σε μια άλλη σχέση. Αποφασίστε όμως τι θέλετε λίγο αργότερα.

Αιγόκερως

Ίσως σήμερα να μετανιώσετε για την υποχωρητικότητα που δείξατε σχετικά με κάποιες επιθυμίες του συντρόφου σας, αφού θα διαπιστώσετε ότι με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος. Όπως όλοι οι άνθρωποι όμως, έτσι κι αυτός διάγει μία πολύ πιεστική περίοδο στη ζωή του. Δικαιολογήστε τον. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν ένας άνθρωπος με ευδιάκριτη διαφορά, είτε ηλικίας είτε θέσεως, θα σας φλερτάρει σε βαθμό που να σας προκαλέσει αμηχανία.

Υδροχόος

Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση προέχουν ανεξάρτητα από τις άλλες προτεραιότητες που θέτετε στη ζωή και στην καθημερινότητα σας. Μία μικρή αδιαθεσία, ίσως να γίνει η αιτία να αναβάλλετε ένα ραντεβού, με ένα άτομο, που καιρό τώρα το πολιορκήσατε ερωτικά. Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε τις ερωτικές επιδόσεις, τότε θα πρέπει πρώτα, αυτό να το κάνετε με την ενίσχυση του οργανισμού σας, που το διάστημα αυτό από τις καταχρήσεις, μάλλον έχει καταπονηθεί.

Ιχθύς

Μπορεί σήμερα να αισθανθείτε συναισθηματικά αδύναμοι στο να αντιμετωπίσετε μία ερωτική σχέση, που σας πλήγωσε στο παρελθόν αλλά εξακολουθεί να ζει μέσα σας. Πιθανόν να δυσκολευτείτε να δεχτείτε κάποιες αλήθειες, που αποθάρρυναν έναν άνθρωπο να σταθεί στο πλάι σας, να σας χωρέσει στην αγκαλιά του. Ή να πιστέψετε πως ο πόθος μίας ερωτικής επανασύνδεσης, θα μείνει ανεκπλήρωτος. Μέρα είναι θα περάσει και όλα θα ξεπεραστούν.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!