Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020


Κριός

Θετικές εξελίξεις θα έχετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού εάν κάποιες διαταράχτηκαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται εκ νέου. Εάν με το σύντροφό σας περάσατε μια κρίση, προσπαθήστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί, ρίξτε τη διάθεση να τα λέτε έξω από τα δόντια και ελιχθείτε με διπλωματία αν επιθυμείτε να περάσετε τη γνώμη σας. Εάν είστε μόνοι και επιθυμείτε μια επανασύνδεση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, κάντε το με ρομαντική διάθεση και θυμίστε του κυρίως, τις όμορφες στιγμές που ζήσατε μαζί. Προσπαθήστε το.

Ταύρος

Αποκλείεται να μη δεχτείτε, ευχάριστα μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα τις ημέρες αυτές. Αποδεχτείτε προσκλήσεις, κάντε περισσότερες κοινωνικές επαφές, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ανοιχτείτε. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιους πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους και δεν αποκλείεται ανάμεσα σε αυτούς, να κρύβεται και ένας μεγάλος έρωτας για σας.Αναταράξτε με τον τρόπο αυτό, τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής σας ζωή, αφού σας περιμένουν πολύ συναρπαστικές στιγμές στον τομέα αυτό, που θα εκδηλωθούν μάλιστα ξαφνικά αναπάντεχα!!!

Δίδυμοι

Ανυπόστατοι φόβοι και ανασφάλειες που είχατε  το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με την ερωτική σας ζωή φεύγουν κι έτσι γίνεστε πιο μάχιμοι και διεκδικητικοί, στο κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Με πνεύμα έξυπνο και λόγο που αιφνιδιάζει ερωτικά, θα καταφέρετε να κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Η διάθεση είναι το Α και το Ω και η θετική σκέψη θα σας κάνει να τη φτιάξετε φλερτάροντας. Έτσι εάν σήμερα βγείτε με την πρόθεση να βρείτε το επόμενο ταίρι σας, σίγουρα θα το καταφέρετε. Δοκιμάστε το λοιπόν και θα εκπλαγείτε!

Καρκίνος

Από δω και στο εξής, υποχωρούν οι συναισθηματικές μεταπτώσεις που αισθανθήκατε το προηγούμενο διάστημα, λόγω της τροπής ορισμένων διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ενισχύεται το πείσμα σας να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να κοιτάξετε το καλύτερο για τη ζωή σας μόνο μπροστά. Έτσι μέρα με την ημέρα, την καρδιά σας θα τη ζεστάνουν νότες αισιοδοξίες και αγαπητοί άνθρωποι, που βρίσκονταν πλάι σας στα δύσκολα. Βγείτε συναναστραφείτε κόσμο. Φλερτάρετε, δίχως να επενδύετε εξαρχής συναισθηματικά. Παίξτε στο παιχνίδι του  έρωτα. Θα το κερδίσετε.

Λέων

Αναζωογονείστε ψυχικά τις ημέρες αυτές, αφού θα βρείτε το περιθώριο να αφιερώσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Βγείτε έξω και περάστε όμορφα. Βρείτε μία καινούργια δημιουργική δραστηριότητα. Φροντίστε καλύτερα την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Εν ολίγοις φροντίστε τον εαυτό σας και μπείτε με ενθουσιασμό στον ερωτικό στίβο, μιας και η πολλή δουλειά, δεν κάνει πάντοτε καλό. Ερωτευτείτε εκ νέου για να πάρετε έμπνευση. Αυτό είναι που σας λείπει πιο πολύ.

Παρθένος

Εάν το προηγούμενο διάστημα, κάποιες διαπροσωπικές σας σχέσεις για οποιοδήποτε λόγο διαταράχτηκαν, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να τις ισορροπήσετε και να τις διορθώσετε. Κι αν αφορά τη σχέση με το σύντροφό σας, θα βρεθούν καλύτερες γέφυρες επικοινωνίας και θα μπορέσετε να την αναθερμάνετε εκ νέου. Αρκεί να προσπαθήσετε να μη φαίνεστε απόλυτοι κάθε φορά που διαφωνείτε με την άποψή του. Στην περίπτωση που την εποχή αυτή είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι ευκαιρίες στον έρωτα θα σας παρουσιαστούν, αρκεί να μην το υπέρ αναλύετε. Δείτε το.

Ζυγός

Χαλαρώνετε λίγο περισσότερο τις ημέρες αυτές και αφήνετε τον εαυτό σας να κάνει εκείνα που τον ευχαριστούν. Φυσικά και ο έρωτας κατέχει τις πρώτες θέσεις των επιλογών σας αλλά αν θέλετε να τραβήξετε τα μάτια των θαυμαστών σας επάνω σας, θα χρειαστεί να προσέξετε, λίγο παραπάνω την εξωτερική σας εμφάνιση. Κάπου έχετε κουραστεί από με το να ανταποκρίνεστε σε κοινωνικές προσκλήσεις και εξόδους και θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι. Έτσι λοιπόν προσέξτε λίγο τη διατροφή σας, γιατί μπορεί να πάρετε κάποια παραπάνω κιλάκια και αυτό να φαίνεται. Δείτε το.

Σκορπιός

Όσο πιο εξωστρεφείς γίνεστε, τόσο πιο όμορφα πράγματα ζείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κι αν έχετε αποφασίσει να συμμετέχετε σε μία ομάδα ανθρώπων, μια καινούργια δραστηριότητα ή κάτι που απαιτεί από εσάς περισσότερη κοινωνικότητα, τότε θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους και κάπου εκεί, θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα μια νέα ερωτική περιπέτεια. Αυτό θα γίνει μάλιστα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε σχέση, ή είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή. Θέλετε να ζήσετε λοιπόν κάτι δυνατό; Κάντε το λοιπόν.

Τοξότης

Καταρχάς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα δείτε ότι μέσα σας θα είστε καλύτερα και πατάτε με μεγαλύτερη ισορροπία συναισθηματικά. Αυτό θα επαναφέρει τη καλή σας διάθεση και θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ένας από τους λόγους που μπορεί να σας συμβεί αυτό, είναι μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε. Φαίνεται πως θα σας φέρει σε επαφή ένας κοινός φίλος σας και από κει και πέρα ο δρόμος που θα ανοιχτεί με το άτομο αυτό, θα έχει νότες από μία κρυφή ερωτική χροιά. Αν το επιθυμείτε, ζήστε το.

Αιγόκερως

Με περισσότερη γοητεία και λόγο που πραγματικά εντυπωσιάζει, θα είστε επικοινωνιακά στα καλύτερά σας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Εάν λοιπόν υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σας, που επιθυμείτε να το φέρετε στη φωλιά σας, μάλλον δύσκολα θα σας αντισταθεί. Από την άλλη μεριά, είναι μια καλή περίοδος στο να δοκιμάσετε την τύχη σας, επικοινωνώντας με κάποιο άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν, εφόσον αισθάνεστε ακόμα αισθήματα για εκείνο, αρκεί εσείς να είστε που θα πάρετε την πρωτοβουλία. Φανείτε λοιπόν πιο αποφασισμένοι.

Υδροχόος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, κάποια άγχη σας περιορίζονται αφού, θα καταφέρετε να έχετε περισσότερα έσοδα και θα ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες που θέλατε να απαλλαχτείτε καιρό. Έτσι λοιπόν, θα σας δοθεί περισσότερος ελεύθερος χρόνος στο να κάνετε εκείνα που σας ευχαριστούν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο έρωτας έρχεται για να σας προκαλέσει ακόμα και εσάς που βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση και να θυμάστε ότι ο “πειρασμός” που θα σας στείλει θα είναι μεγάλος. Εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας, μην του αντισταθείτε, θα είναι μάταιο.

Ιχθύς

Με αισιόδοξη ματιά σε ότι και αν σας φέρει η καθημερινότητα, θα είστε σήμερα. Μείνετε σπίτι και φτιάξτε τη φωλιά σας. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, προσκαλέστε το στο χώρο σας και φτιάξτε για εκείνο μια ατμόσφαιρα ρομαντική και χαλαρωτική, αφού έχετε και τη φαντασία και το ταλέντο να κάνετε τα πάντα να φαίνονται μαγικά. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, από τις προσπάθειες που θα κάνετε εσείς θα κερδίσετε εκ νέου το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, αφού το προηγούμενο διάστημα είχατε απορροφηθεί από στόχους και φιλοδοξίες και το παραμελήσατε.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Και ποιος σας είπε, ότι μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι,δε μπορείτε να κάνετε κ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια την Κυριακή) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Η επικοινωνιακή σου ικανότητα χτυπάει κόκκινο σήμερα. Εκτός από κοινωνικούς ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια χθες) Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u