Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020


Κριός

Μικρά καλά κρυμμένα μυστικά, θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια που θα σας εκπλήξουν. Πιθανόν κάποιος άνθρωπος δικός σας να μη βλέπει με καλό μάτι το άτομο που προσπαθείτε να φέρετε στην αγκαλιά σας και που υπάρχει η πιθανότητα να προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν. Ίσως πριν του δώσετε την ευκαιρία αυτή, να μάθετε στο διάστημα που τρέχει, τι ακριβώς έκανε στη ζωή του, μέχρι να σας ζητήσει να επανανακινήσετε τη σχέση σας, ή μπορεί τελικά να ανήκει αλλού και να σας το κρύβει. Έχετε το χρόνο αλλά και τη διαίσθηση στο να το καταλάβετε.

Ταύρος

Ο έρωτας έρχεται με αρκετές δόσεις νοσταλγίας φορτωμένος, αφού δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να κάνετε μία τυχαία συνάντηση, με έναν άνθρωπο, που μπορεί να υπήρξατε κάποτε ζευγάρι, ή να ήταν φίλος σας και ξαφνικά η σχέση αυτή να αλλάξει και να αποκτήσει μάλιστα ερωτική χροιά. Φυσικά το παραπάνω σενάριο ακούγεται τέλειο, αρκεί την εποχή αυτή να είστε μόνοι και αδέσμευτοι από άλλες αισθηματικές υποχρεώσεις. Στην περίπτωση όμως που διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση, προσέξτε να μην ξεμυαλιστείτε από το “χτες” και διαταράξετε τις ισορροπίες της.

Δίδυμοι

Μερικές φορές βρίσκεστε με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο, ιδίως όταν καταλάβετε ότι μερικά πράγματα δεν περνούν απ το χέρι σας, στο να κάνετε  κάποιες παρεμβάσεις που συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά, την εποχή αυτή είναι ευεπηρέαστος σε λόγια και νουθεσίες που προέρχονται από άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, κάτι που σας ενοχλεί, αλλά για λόγους διακριτικότητας δεν μπορείτε να του δείξετε ότι είστε αντίθετοι. Κερδίστε τον κάνοντας επίκληση στο συναίσθημά του και όχι θέτοντας τους δικούς σας όρους.

Καρκίνος

Να θυμάστε ότι τις ημέρες αυτές, υπάρχει έντονη η πιθανότητα, να συναντηθείτε ακόμα και από σύμπτωση, με έναν άνθρωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο, που κάποτε ελπίζατε σε μία ερωτική επανασύνδεση μαζί του και οι ελπίδες σας διαψεύσθηκαν. Ναι, αλλά διαπιστώσατε λίγο αργότερα, πόσα καταφέρατε μετά από αυτή τη σχέση και τι γλιτώσατε που τελικά δεν ήσασταν μαζί του.  Τώρα σα νέος ερωτικός πειρασμός, θα έρθει για να ξεσηκώσει από μέσα σας ελπίδες που καλό θα ήταν να αποφύγετε να ανακαλέσετε. Κοιτάξτε μπροστά και μόνο εκεί.

Λέων

Κάθε φορά που προσπαθείτε να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, νομίζετε ότι εκείνη δεν ανταποκρίνεται, γιατί πέφτετε επάνω σε προβληματικούς ανθρώπους. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Το λάθος που κάνετε κατά τη γνωριμία σας με ένα άτομο που αναπτύσσεται μεταξύ σας ερωτική χροιά, είναι ότι το συγκρίνετε ή βρίσκετε ομοιότητες, με κάποιον άνθρωπο που υπήρξατε μαζί ερωτικά στο παρελθόν. Απαλλαγείτε λοιπόν από συναισθηματικά βάρη, που σας βάζουν σε μια διαδικασία άμυνας αποθάρρυνσης και φόβου, μην τυχών και σας ξανά τύχη η στραβή περίπτωση.

Παρθένος

Ο άνθρωπος που μπορεί να ήσασταν ερωτικά για χρόνια μαζί, ίσως τώρα να σας δείξει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είχατε την αντίληψη πως διέθετε. Η ανειλικρίνεια του, πιθανόν να σας κάνει να πέσετε από τα σύννεφα ή να πληγωθείτε. Μην του δώσετε όμως δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσει, αφού συνειδητά σας κορόιδευε επί σειρά ετών. Διώξτε από τη ζωή σας, ανθρώπους που δεν άξιζαν την αγκαλιά και τη συντροφικότητά σας. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός κι έτσι μια νέα ερωτική γνωριμία που θα κάνετε ή έχετε κάνει, θα σας κρύβει πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζετε.

Ζυγός

Ασφαλώς η προσωπική και η ερωτική σας ζωή δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από εσάς ή αν συντροφεύεστε και το ταίρι σας. Όμως κάποιοι τρίτοι άνθρωποι, που δεν έχουν την αίσθηση της διακριτικότητας, θα προσπαθήσουν να μπούνε ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας, ή θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν για τη στάση και τις προτιμήσεις που έχετε στην ερωτική σας ζωή, ακόμα και αν οι ισχυρισμοί τους είναι εντελώς ψευδείς. Να θυμάστε ότι όποιος φωνάζει, δε βρίσκει το δίκιο του σχεδόν ποτέ. Αποχωρήστε και μην κάνετε καυγάδες, νομίζοντας ότι έτσι θα τους βάλετε στη θέση τους.

Σκορπιός

Μερικές φορές, κρατάτε μια θέση με τρόπο απόλυτο με αποτέλεσμα στα μάτια του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που προσπαθεί να σας γνωρίσει καλύτερα ώστε να σας πλησιάσει ερωτικά, να φαντάζεστε αδιάλλακτοι και αμετακίνητοι. Τις ημέρες αυτές, θα αλλάξετε τη στάση σας στον τρόπο που υπηρετείτε τις απόψεις τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας, στον τρόπο που τα ζητάτε από τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Αυτή η ώριμη στάση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τόσο την αισθηματική όσο και την ερωτική σας ζωή. Αναθεωρήστε ότι χρειάζεται αναθεώρηση.

Τοξότης

Η διάθεσή σας σήμερα, θα διέπεται από εσωστρέφεια και αμφιθυμία, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε ότι όλα και όλοι σας φταίνε. Προσπαθήστε εάν βρίσκεστε σε μία σχέση να μην τα βάλετε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, γιατί έχετε μια ευκολία να του χρεώνετε την αν εκπλήρωση των απωθημένων σας. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ο έρωτας θα έρθει από το παρελθόν, ένα παρελθόν που σας πλήγωσε και ο άνθρωπος αυτός θα σας ζητήσει να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Ακόμη και σχέση να ξανά δημιουργηθεί, δε θα είναι ικανή να σας καλύψει συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Το ερωτικό παρελθόν επανέρχεται και σε κάποιες περιπτώσεις κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μία τυχαία συνάντηση, μία επαφή ακόμα και στα πλαίσια μιας συνεργασίας, ένα τηλεφώνημα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντήσετε τον άνθρωπο που υπήρξατε κάποιο φεγγάρι ερωτικοί σύντροφοι, ανοίγουν από το παρελθόν κάποια κεφάλαια, που μέχρι τώρα πιστεύατε ότι είχαν κλείσει. Εάν έχετε προχωρήσει ερωτικά τη ζωή σας, ίσως το να δοκιμάζατε εκ νέου την αναζωπύρωση μία τέτοιας παρελθοντικής σχέσης να σας πήγαινε πίσω τελικά. Σκεφτείτε το.

Υδροχόος

Οι πειραματισμοί που μέχρι τώρα κάνατε στον τρόπο που αντιμετωπίζατε την προσωπική και ερωτική σας ζωή, καλό θα είναι να σταματήσουν. Τα αποτελέσματα που έφεραν οι επιλογές σας, είναι σίγουρο πως δε σας καλύπτουν ούτε όπως θα επιθυμούσατε, ούτε μπορούν να σας εγγυηθούν συναισθηματική και ερωτική σταθερότητα. Ως άνθρωποι αγαπάτε τη συντροφικότητα. Όμως εκείνοι οι άνθρωποι που διαλέγετε κάποιες φορές, λειτουργούν χειριστικά απέναντί σας και όταν το καταλάβετε αντιδράτε βραδύκαυστα. Ανακαλέστε στη μνήμη σας τα τυχών λάθη στις επιλογές σας.

Ιχθύς

Αποφύγετε να βάζετε στη ζωή σας τη γκρίνια και τις στιγμές που ενέχουν ένταση και βάλτε σ αυτή περισσότερες πινελιές δημιουργικότητας. Αναδείξατε τα ταλέντα και τις δεξιότητές που διαθέτετε,  φιλικά και κοινωνικά, ασχοληθείτε με το ερασιτεχνικό θέατρο, τον αθλητισμό ή τον πολιτισμό. Μπείτε σε αντίστοιχες ομάδες. Θα κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά στον τρόπο σκέψη σας και δεν αποκλείεται μέσα από έναν τέτοιο κύκλο, είτε να συναντήσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, ή πραγματικά κάποιον πρώην μεγάλο έρωτα που ζήσατε δυνατές στιγμές μαζί.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!